Долни шкафове за баня   Горни шкафове за баня   Комплекти за баня

Всяка домакиня мечтае за  практичност в различните помещения на дома си, което може да се постигне с някои мебели. Може би и вие не сте изключение? 

Шкафът за баня без мивка е вашето най-добро решение. С него ще имате възможността да освободите голяма част от скриновете, гардеробите и шкафовете си в спалнята за нови попълнения (дрехи, бижута, бельо, козметика и други). Използвайте пространството в банята, за да наредите кърпите, халати, сешоари и други принадлежности, с една добре обмислена покупка и монтаж на долен шкаф.

долен пвц шкаф за баня без мивка

За какъв тип бани са подходящи долните шкафове за баня без мивка?

Да притежавате долен шкаф за баня без мивка е желание за почти всеки. Съвременното строителство обаче набляга в обособяването на все по-малки жилища, с изключително тесни или малки квадратури на баните. В такива случаи е разбираемо, че ще имате нужда от малък и практичен шкаф за баня с мивка

конзолен шкаф за баня

Ако обаче сте от щастливците със средна по големина баня или с доста по-широко пространство, то може да си позволите да направите интериора по интересен, като вмъкнете повече детайли, цветове и мебели. Долните шкафове за баня без мивка са чудесна опция за съхранение на много принадлежности за банята. Те допринасят за добрия външен вид и позволяват да приберете прилежно кърпи, хавлии, шампоани, душ-гелове, сапуни, маски за коса и балсами, дори сешоар и маши за коса. Също така в тях можу да се вгради кош за пране, който да остане скрит вътре в шкафа за баня.

долен шкаф за баня без мивка

Замислете се само, какво голямо удобство може да ви осигури инвестицията в долен шкаф за баня без мивка? Ако търсите подобен продукт, разгледайте богатата колекция на уебсайта на ЕМАКС. Ще останете впечатлени от дизайна – орнаментиката и подбора на дръжки допринасят значително за това. Продуктовият ни каталог предлага избор на готовите продукти, с възможност за промяна на цвета, като може да поръчате и шкафове по индивидуален проект, след предоставяне на съответните размери. 

Шкафчетата за баня са изработени от надежден ПВЦ материал, с висока устойчивост на влага и вода, боядисани са с издръжливи полиуретанови бои. 

Долен шкаф за баня без мивка в комплект с останалите мебели за баня по поръчка – постигане на истинско съвършенство

Перфектната визия, както и перфектно направения интериор, изискват прецизност към детайлите и съобразяване на редица фактори. За да се сдобиете с баня, която ще буди удивление във вас и околните, заложете на цялостни комплекти мебели за баня – долен шкаф, горен шкаф с или без огледало и колона за баня от една серия. 

Поставянето на мебели за баня в комплект е добра опция, ако желаете да внесете малко повече акцент по отношение на аксесоарите (смесители, държачи и дръжки), както и цветово. Тази практика позволява умело придържане към най-желания – стилен дизайн, без излишни натрупвания. 

За любителите на изчистените и класически визии – мебелите за баня в комплект също са за предпочитане. Просто заложете на основни цветове (бяло или черно) при избора на шкафове за баня, без много орнаменти по тях. 

Блясъкът на банята може да се постигне по много начини – без значение от бюджета и  взискателността на клиента. Несъмнено, обаче, долният шкаф за баня може да се впише в почти всяко мокро помещение и да бъде изключително полезно за съхранението на различни вещи. Изборът е във вашите ръце – подберете прецизно всеки детайл във вашата баня!

РАЗГЛЕДАЙТЕ ВСИЧКИ МОДЕЛИ ШКАФОВЕ ЗА БАНЯ ⇒ ТУК!


EMAX