Долни шкафове за баня   Горни шкафове за баня   Комплекти за баня

Защо според вас, през последните години, се залага на все по-голямо разнообразие в мебелите, дори и за санитарните помещения? Отговорът е доста обширен – поради повишаване на потребностите на хората, все по-голямата им взискателност при избор на продукти за дома, практичност и т.н. Знаете ли какво представляват колоните за баня и за какво служат?

пвц колони за баня

Колони за баня ПВЦ – същност и предназначение

Имате ли нужда от помощник за организацията на вещите и аксесоарите в банята? Отговорът ви вероятно ще е положителен.  Шкаф колоните за баня са все по-търсен продукт, сочат последните тенденции. Те са стилно и практично решение за всеки дом. Благодарение на тази добре изглеждаща и перфектно вписваща се мебел, може да съхранявате голяма част от принадлежности, като кърпи, хавлии, халати, козметика, сешоари, преси за коса и т.н. Всичко ще бъде скрито от погледите и без излагане на влага (ако изберете изцяло затворен модел колона за баня).

Колоните за баня са вид мебел, която има функцията да краси мокрото помещение и в същия момент да допринесе за функционалността му. Изобилието от модели може би ще ви обърка леко в избора, но не пропускайте тази покупка, ако разполагате с малко повече свободно пространство в банята. Тези шкафове за баня могат да се съчетаят перфектно със шкафа под мивката, както и към горния огледален шкаф, в който се оглеждате всяка сутрин и съхранявате вещите си за лична хигиена. Предимството им е, че може да ги намерите или поръчате във всякакви размери, цветове и модели.

Шкаф колоните за баня могат да се закупят със самото обзавеждане, както и на по-късен етап. Единствените критерии, с които трябва да се съобразите, е да отговарят на стила в мокрото помещение и материалът да бъде водо и влаго устойчив. Ето и един бонус от нас – ПВЦ шкафовете за баня са изборът, за който няма да съжаляват в дългосрочен план.

Видове ПВЦ колони за баня – готови модели и изработка по поръчка

Колоните за баня могат да се разделят на много видове, вземайки предвид различни критерии. Ето и една обширна класификация:

  • Според устойчивостта – влагоустойчиви колони за баня и водоустойчиви колони за баня. На пазара има много модели, но тези, които отговарят най-много на този (най-важен) критерий са колоните за баня от ПВЦ
  • Според материала на изработка – от пвц, мдф, акрилни панели и т.н. ПВЦ матриалът е класика, но изглежда модерно. Позволява изработка на красиви и бюджетни продукти, които се характеризират с висока издръжливост
  • Според начина на монтаж – колони за баня с крачета или колони за баня за окачване на стена. Първият вид не изискват никакъв монтаж, а просто поставянето на шкафа и евентуалното му нивелиране. При втория вид се изисква монтаж за закрепване в стената, но пък подовото пространство е свободно, което допринася за по-лесното почистване на банята
  • Според модела – с кошове за пране, с рафтове и вратичка, с цяла вратичка, с чекмеджета и т.н. Най-предпочитаните и често срещани дизайни са изцяло закритите колони с вратичка, или вратичка и няколко открити рафтове. Всяко изискване на клиента може да бъде прието и постигнато в изработка по индивидуален проект

ПВЦ колоните за баня са тези шкафове, от които се нуждае вашата баня. Като умело допълнение към останалия интериор, и най-вече долните и горни шкафове за баня, ще ви осигурят удобство, като същевременно създават усещане за чистота, подреденост и завършен дизайн на цялото помещение.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ВСИЧКИ МОДЕЛИ ШКАФОВЕ ЗА БАНЯ ⇒ ТУК!!!


EMAX