Долни шкафове за баня   Горни шкафове за баня   Комплекти за баня

Мебели за баня Пловдив – как да изберем комплект за баня

Ако се колебаете как да съчетаете различните елементи от декора, тогава е най-добре да разгледате различните комплекти мебели за баня. Техният абсолютен плюс е общото стилистично решение.

Комплектите за баня могат да включват различни набори от елементи, но се делят на две големи групи:

Комплект за баня за окачване. Това задължително включва рафт за баня, висяща сапунерка, поставки за кърпи и тоалетна хартия, огледало, оборудвано с рафтове (или огледален стенен шкаф). По желание комплектът може да има и постелка против плъзгане, седалка и завеса за баня.

Стандартен комплект за баня. Комплектът задължително включва шкаф с мивка, огледало и поне един отделен шкаф. Понякога се комбинират гардероб и огледало. Големите модели често включват всякакви приспособления, както общи, така и малки висящи елементи.

комплекти за баня

Мебели за баня Пловдив – какви мебели за баня да изберем въз основа на материалите?

От какво се правят мебелите за баня?

Влагоустойчивостта е най-важният параметър за мебелите, поставени в помещение с такава висока влажност като банята. На пазара има мебели за баня от ПДЦ, МДФ и ПВЦ, но на практика само ПВЦ е материалът, който е устойчив на влага и пряко мокрене с вода. Благодарение на това, мебелите за баня запазват привлекателния си външен вид за дълго време, въпреки влиянието на вода, пара и температурни промени.

 

 

 


EMAX