Мебели за баня по Индивидуален дизайн

 

Долни шкафове за баня   Горни шкафове за баня   Комплекти за баня

Всеки човек има потребност да изразява себе си, да покаже някаква индивидуалност, която само той притежава. Ние, творците от ЕМАКС, ви съдействаме да изразите чувството ви за естетика чрез мебели за баня и то изработени изцяло от PVC, за да бъдат 100% водоустойчиви.   Нека споделим от нашата практика, как се справяме с предизвикателството да осъществяваме толкова много и различни поръчки на мебели за баня по индивидуален дизайн.

Основно действие, което прилагаме при коментирането и приемането на поръчка, е да вникнем във вкуса на клиента. Важно е умението да вникнем в това тънко чувство на естетика, което всеки от нас притежава. То до голяма степен се базира на стил в изкуството, но също така има и придатък на индивидуалност, която ние се опитваме да доловим още при първия допир с клиента. Това е доста труден процес и за да бъде осъществяван качествено изисква голям опит, само по този начин клиента може да се почувства на сигурно място.

Из нашата практика: Мебели за баня по поръчка

Ето някои често срещани положения, които сме срещали в нашата практика и нашия подход за достигане на финалния резултат:

Често срещан случай е клиент да се обърне към нас, но да няма пълна яснота за моделът шкаф, който желае да бъде изработен. Естествено при такъв случай показваме колкото се може повече модели за да добие клиентът по-пълноценен поглед. Много е важно на този етап на колебания така да се каже клиентът да „преспи“ с новите идеи и да мине известно време, в което да се изчисти в съзнанието му идеята за дизайн на шкафа, който ще краси по най-добър начин новата баня, а и да бъде достатъчно функционален.

мебели за баня по поръчка

Имаме запитвания за определен наш модел, но със значително по различни размери от тези, в които е представен. При повечето модели това няма проблем да бъде осъществено, но има шкафове, при които част от красотата или пък функицоналността на шкафа ще се загуби. Пример е шкафът от снимката по-долу. При него не е удачно ширината на шкафа да бъде по малка от 100 см, защото самите чекмеджета от двете страни стават прекалено тесни, ще се наруши, както естетическия вид, така и функционалността.

мебели за баня по поръчка

Успешен пример за изработка на модел със значително намалени размери е модел НЕАПОЛ.

В оригиналния модел ширината е 120 см. В новия модел ширината е намалена на 80 см, защото мястото не позволява по-голяма ширина.

шкаф за баня
ретро шкаф за баня

Комбинация от елементите на 2 модела или повече, или преправяне на оригиналния модел с различен плот, врати, крака и т.н.

Пример за това е модел Орнамент. Оригиналния шкаф е конзолен с едно голямо чекмедже и голям орнамент по цялата повърхнина на челото.

шкаф за баня пвц

водоустойчиви шкафове за баня пвц

Клиентът искаше да се запази главния орнамент, но шкафът да бъде с две чекмеджета, PVC плот и елегантни крачета. Получи се още по-добре от оригинала.

Друг пример е изменението на шкаф ВЕНЕЦИЯ.

италиански шкаф за баня ретро шкаф за баня с мивка

При този клиент беше нужно да увеличим ширината на шкафа до 130 см. Също така имаше изискване под цялата композиция да има голямо чекмедже. И всичко това трябваше да бъде направено без да се загуби автентичния дух. Ето и резултата:

Важен момент, който се е случвал в нашата практика е клиентът да е запленен от даден наш модел, но е откровен с нас и споделя, че бюджета, с който разполага е по-малък от цената на шкафа. В такива случаи ние предлагаме на нашите клиенти опростяване на модела, като отпадат определени елементи или се променят, но се запазва общата визия и дух. Модел Хармони с чекмеджета и Модел Хармони с елегантни врати.

Модел Хармония – ретро шкаф за баня с мивка Шкаф за баня с врати

Могат да се опишат и други казуси, които съпътстват клиентите при избор на дизайн, функционалност и периферни подробности. Важното е да знаете, че в наше лице имате партньор, който ще разбере вашите нужди, вашите критерии за естетика и ще бъде с вас до успешния завършек на вашите идеи.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ВСИЧКИ МОДЕЛИ ШКАФОВЕ ЗА БАНЯ ⇒ТУК!

 


EMAX