Долни шкафове за баня   Горни шкафове за баня   Комплекти за баня

Ако търсите мебели за баня в град Варна от ПВЦ, то ние желаем да ви предложим да разгледате нашата богата гама от продукти за баня. Ние сме производители и продаваме висококачествени шкафове от ПВЦ. Освен това,

сме на “една ръка разстояние” от вас, тъй като сме ситуирани в гр. Варна. Наш любим град, с много лоялни клиенти, така че очакваме и вас, за да отговорим на индивидуалното ви изискване.

Мебели за баня Варна от ПВЦ – дизайнът, за който мечтаете

Знаете ли, че една от мечтите на почти всеки човек или семейство е да притежава собствено жилище, което да превърне в удобно и уютно кътче? Да постави “личен почерк” с дизайн, който пасва на първоначалните му идеи, във всяко едно помещение.

Кои, според вас, са двете стаи, които изискват най-голямо внимание към детайла, тъй като реализирането на проекта им струва малко по-скъпо и се прави еднократно? Това, несъмнено, са банята и кухнята. Екипът на ЕМАКС може да ви бъде изключително полезен, ако се лутате в избора на  шкаф за баня. Попаднали сте на точното място в гр. Варна, защото ние можем да ви предложим както по-бюджетни, така и по-луксозни мебели за баня.

Разполагаме с богата продуктова гама, вариращи от многообразие по отношение на цвета, формата, допълнителната орнаментика и т.н. В случай, че ви хареса конкретен дизайн и форма, но желаете промяна на цвета или размера, може да дойдете на място в магазина ни – гр. Варна, бул. “8-ми Приморски полк” 119, за да изберете любимия нюанс за вашата нова придобивка.  При нас всяка промяна е постижима.

Мебели за баня по поръчка в град Варна по индивидуален дизайн

Доставката за гр. Варна е бърза, в рамките на няколко дни, ако изберете продукт от наличните. В случай, че желаете изработка по ваш дизайн, ние ще изпълним и това ваше желание. Срокът за изработка е малко по-дълъг, но е  стандартен за почти всяка изработка по поръчка – около 20 дни.

Ние знаем, че всеки наш клиент има свой поглед над облика на банята си и затова ви предлагаме поръчка по размери, форма, цвят и допълнителни елементи – дръжки, допълнителна орнаментика върху ПВЦ материала и т.н.

PVC шкафовете за баня се изработват от пвц, а покритието е с високо издръжливи полиуретанови бои, което прави мебелите устойчиви на вода и влага. Гарантираме качество по отношение на производството на всички шкафове за баня:

Заедно ще вземем най-доброто решение за изработка на желаните от вас шкафчета за баня, според наличните размери на банята ви.

Очакваме ви!

Доставка в рамките на гр. Варна и до всяко друго населено място

Нашето производство и физически магазин е със седалище град Варна, но сме готови да обслужим бързо и професионално всеки клиент от страната. Имаме богата практика – изпращаме по куриер, в прецизна и обезопасена опаковка и с опция за преглед.

Ежедневно доставяме шкафчета в рамките на град Варна, както и изпращаме ПВЦ шкафове за баня към Бургас, Пловдив, София, Стара Загора, Добрич, Шумен, Велико Търново, Благоевград, Видин, Димитровград и много други локации.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ВСИЧКИ МОДЕЛИ ШКАФОВЕ ЗА БАНЯ ⇒ ТУК!


EMAX