Долни шкафове за баня   Горни шкафове за баня   Комплекти за баня

Бихте ли избрали ПВЦ мебели за баня и защо? Един често задаван въпрос, който буди колебание сред клиентите, които до този момент не са се сдобивали с толкова качествени и устойчиви на влага продукти, и не на последно място – с изключително привлекателен дизайн.

Вие направихте ли вашия избор, или още сте в процес на решение? PVC е материалът, който се използва масово в  производството на мебели за баня. Поради високото качество и водоустойчивост успява да се задържи на челните позиции на пазара.

ПВЦ мебели за баня – издръжливостта, от която се нуждае вашата баня

 

ПВЦ мебели за баня

Много хора, които обзавеждат банята си, изпитват притеснения относно издръжливостта на мебелите за баня. Този критерий е честа причина за необмислени или грешни покупки, които създават проблеми в бъдеще. За да не се налага да инвестирате в нови мебели за баня през няколко години, изберете качественото българското производство. Много надеждни производители, като ЕМАКС, ще ви направят неустоими предложения на мебели, които ще ви удивят.

Не се отказвайте от красивите шкафове, за да спестите, защото почти винаги продуктите с по-висока стойност се отплащат многократно в бъдеще. ПВЦ шкафовете се характеризират с висока устойчивост на влага и вода, като запазват привлекателния си вид с гдините. Добрата новина е, че се предлагат в много цветови гами и в многообразие от стилове, за което допринасят формата, дръжките и допълнителните орнаменти.

ПВЦ материалът – гъвкавостта в производството на мебели за баня по поръчка или при изработката на стандартните модели

Знаете ли, че почти всички мебели се изработват от ПВЦ, но понякога са толкова добре обработени, че не можете да ги разпознаете? Да, съществуват някои масови стереотипи, които няма да как да ви впечатлят, но може би не сте попаднали на правилния доставчик или търговец.

Съвършенството в ПВЦ шкафчетата е постижимо за съвременното производство. Добрите производители използват пвц материали и покрития, които изглеждат невероятно. Може да ви “заблудят окото”, дори че са дървени. Предимствата на материала са много и благодарение на тяхната гъвкавост е възможна богата селекция от изработки и задоволяване на индивидуални вкусове на клиентите.

Мебелите за баня от ПВЦ – лесна поддръжка и красота в мокрото помещение

Може би сте посещавали много ваши близки и приятели, които непрекъснато се оплакват от влажността в банята и отчитат този фактор като най-важен за влошения вид на интериора им? Може би ви питат как да съхранят мебелите си за по-дълго? Къде да намерят по-издръжливи и лесни за поддръжка шкафове и т.н.?

Истината е, че много домакинства и обществени сгради имат тази “обща болка”, но това е, защото не са открили правилните продукти.

Шкафовете за баня от ПВЦ могат да варират по големина, форма, разцветка, орнаментика и допълнителни елементи, които изглеждат буквално зашеметяващо, но и отговарят на най-важните критерии – 100% водоустойчивост и лесна поддръжка.

Ние желаем да улесним максимално нашите клиенти, като предлагаме висока клас ПВЦ шкафове за баня, които изискват минимална поддръжка. Вашите усилия ще се сведат до периодично забърсване с мека кърпа, без използване на абразиви. Това е най-лесната грижа, но достатъчно за добрия вид на вашата баня.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ВСИЧКИ МОДЕЛИ ШКАФОВЕ ЗА БАНЯ ⇒ ТУК!

Визуализирайте мечтаната баня и ние ще реализираме вашия проект!

 


EMAX