Долни шкафове за баня   Горни шкафове за баня   Комплекти за баня

Пвц мебели за баня София – изберете качеството

 

ЕМАКС е производител на ПВЦ мебели за баня с уникален дизайн. Специализирани сме в изработката на висококачествени пластмасови мебели за баня. Изработваме по проект и размери на клиента, но също така имаме и богата колекция от стандартни модели, които като разгледате, ще се убедите, че съвсем не са стандартни.

ПВЦ мебели за баня София

Що се отнася до обзавеждането на банята, пластмасата е най-популярният вариант.
Модерните ПВЦ мебели за баня имат много предимства. Те са издръжливи на влага и вода, лесни за почистване и не изискват специални грижи. Формованите пластмасови продукти се чупят трудно, а същевременно не са тежки. Могат лесно да бъдат преместени и транспортирани при необходимост.

Пвц мебели за баня София – характеристики на пластмасовите мебели

Пластмасовите мебели ще ви помогнат, когато трябва да обзаведете банята без да се притеснявате от деформация на мебелите с течение на времето под влияние на водата.

Пластмасовите мебели за баня имат своите неоспорими предимства:

Те са леки. А леките мебели са лесни за пренасяне, не оставят следи по пода при движение.

Добра устойчивост на влага. В банята влажността е повишена и има температурни колебания. При трудни условия дървото и ПДЧ, MDF плоскостите са склонни да се отлепят от ръба и се надуват. Ако водата потече в технологичните шевове и отвори, материалът на плочата ще набъбне и ще се влоши. Това няма да се случи с пластмасовите продукти, те понасят много добре влагата. Водоустойчивата пластмаса не се страхува от намокряне, ще оцелее върху дървен материал или дъска.

Лекота на поддръжка. Няма нужда да харчите твърде много пари за поддържане на външния вид на мебелите. Пластмасата се почиства лесно: просто избършете със суха кърпа или леко влажна.

Мебели за баня София

Мебели за баня София ПВЦ

Разгледайте богатата колекция от предлаганите от нас мебели www.emax.bg


EMAX