Долни шкафове за баня   Горни шкафове за баня   Комплекти за баня

Колекциите от шкафчета за баня изобилстват, тъй като производителите се стремят да предложат всичко онова, което търсят клиентите. Моделите от миналото запазват своята изчистена визия и до днес, като друга част претърпяват все по-модерен, изтънчен и свеж дизайн. Чрез подходящо подбраните мебели за баня бихте могли да внесете повече уют, романтика, контраст и комфорт в мокрото помещение. Обзавеждането или ремонтът в банята е сложна задача, но ако работите с професионалисти, ще се доближите максимално до търсения от вас ефект.

Шкафчета за баня

Шкафчета за баня за всеки вкус

Вероятно сте посещавали много бани, както в хотели и ресторанти, така и в свои близки и познати. Оставали ли сте изумени от декора, от всеки модул в мокрото помещение, от перфектното разпределение за всеки елемент? Е, след куп подобни интериори, може би нещо ви подтиква да смените поне вашите мебели, за да внесете малко свежест във вече използваното помещение от много години.

Ако на времето са съществували само няколко традиционни и масови модели шкафчета за баня, то сега се предлагат широка гама от красиви елементи за баня (долен шкаф за баня с и без мивка, горен шкаф за баня, огледала, конзолни шкафове за баня и др.). Всички те могат да бъдат в различен цвят, с добавени орнаменти и дръжки, които се открояват на фона. Съвременната баня изпъква с индивидуалност и при обзавеждането й е напълно възможно да се отговори на всеки вкус, при по-задълбочено търсене и работа със специалисти.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ВСИЧКИ МОДЕЛИ ШКАФОВЕ ЗА БАНЯ ⇒ТУК!

Не се налага да правите компромиси с изискванията си, ако имате определени критерии в мебелите за баня, както за качеството, така и за външния вид. В сайта на ЕМАКС ще намерите множество невероятни предложения от готови продукти, както и изработка по поръчка – по индивидуални размери.

Шкафчета за баня от ПВЦ на атрактивни цени

Всички наши модели шкафове за баня са изработени от първокласни материали, на основата на ПВЦ. Използваме само качествени механизми за затваряне, боядисване с полиуретанови бои, за перфектен завършек на всеки модел. Качеството, издръжливостта и външния вид са качествата, към които подхождаме с голяма прецизност. Въпреки това, цените ни са достъпни и конкурентни, спрямо алтернативните продукти на пазара.

Както в производството на стандартни мебели за баня, така и в изработката на шкафчета за баня по проект, цената е от ключово значение. Всяка оферта е персонална и изготвена така, че да удовлетвори максимално клиента, според бюджета, с който разполага. Ние можем да ви предложим редица възможности за промяна, за да се вмъкнем в първоначално отделената стойност за шкафове за банята.

Гаранция за издръжливост и бърза доставка

Ремонтите и обзавеждането винаги се бавят във времето, но може би не сте попаднали на точните доставчици? Символът на качествените мебели не е само във външния вид и високата цена, а в издръжливостта им на влага и на намокряне. Търсете 100% водоустойчиви шкафчета за баня, особено ако банята и тоалетната са в едно помещение. Това ще ви гарантира спокойствие и дълготрайност на добрия вид в помещението.


EMAX