Ла Скала – италиански шкаф за баня ПВЦ

Начало/Шкаф за баня/Ла Скала – италиански шкаф за баня ПВЦ

Ла Скала – италиански шкаф за баня ПВЦ

Представяме ви модел Ла Скала! Изработен от ПВЦ, с мраморен плот и монтирана под плота порцеланова мивка. Внушителният дизайн на този шкаф издига банята Ви на едно по-високо ниво! Моделът е в конфигурация от две чекмеджета с плавно затваряне. Моделът е изтъкан от орнаментни детайли, които му придават изящество. Характерен е красивият фронтален орнамент. За да подчертаем класата на този шкаф го завършихме с детайли, боядисани в златно.

Както останалите наши модели, така и този може да бъде изработен в различни размери според Вашите нужди. Можете да избирате измежду богата гама цветове, в които да бъде изработен шкафът за баня. Също така можете да изберете видът на плота – ПВЦ, мрамор, врачански камък, технически камък, гранит. Мивката също можете да избирате според Вашите вкусове и предпочитания. Друг детайл, който може да промени визията на Вашия шкаф, това са дръжките. Избирайки техния дизайн, Вие можете да придадете различен завършек на този шкаф за баня. Обикновено дръжките се съчетават с цвета и вида на смесителя. Водещ обаче е индивидуалния вкус и естетически усет на всеки отделен клиент. Шкафът, който Ви представяме, е в конфигурация от две чекмеджета с плавно затваряне. Всички механизми, които ползваме са с плавно затваряне. Пространството за съхранение можете да конфигурирате също според Вашите предпочитания. Има толкова много детайли по всеки един от нашите модели мебели за баня, които след като бъдат променени в съответствие с Вашите индивидуални желания, водят до различен краен резултат – Вашият уникален шкаф!

Ако желаете моделът да бъде изработен по Ваши размери и цвят, моля попълнете контактната форма.

Категория:

Описание

Класически шкаф за баня – модел Ла Скала

Размери: ширина – 110 см
дълбочина – 60 см
височина – 85 см
Материал: ПВЦ

Плот: Естествен камък

Механизми: водачи с плавно затваряне (soft close)

Цвят: Бял и златен (всеки модел шкаф за баня може да бъде изработен в цвят предпочетен от клиента. Работим със световната система RAL. Шкафът може да бъде боядисан и в два цвята, според предпочитанията на клиента.

 

Представяме ви класически шкаф за баня – модел Ла Скала! Прекрасен шкаф за привържениците на италианска баня. Изработен от ПВЦ, с мраморен плот и монтирана под плота порцеланова мивка. Внушителният дизайн на този шкаф издига банята Ви на едно по-високо ниво! Моделът е в конфигурация от две чекмеджета с плавно затваряне. Моделът е изтъкан от орнаментни детайли, които му придават изящество. Характерен е красивият фронтален орнамент. За да подчертаем класата на този шкаф го завършихме с детайли, боядисани в златно.

Както останалите наши модели, така и този може да бъде изработен в различни размери според Вашите нужди. Можете да избирате измежду богата гама цветове, в които да бъде изработен шкафът за баня. Също така можете да изберете видът на плота – ПВЦ, мрамор, врачански камък, технически камък, гранит. Мивката също можете да избирате според Вашите вкусове и предпочитания. Друг детайл, който може да промени визията на Вашия шкаф, това са дръжките. Избирайки техния дизайн, Вие можете да придадете различен завършек на този шкаф за баня. Обикновено дръжките се съчетават с цвета и вида на смесителя. Водещ обаче е индивидуалния вкус и естетически усет на всеки отделен клиент. Шкафът, който Ви представяме,е в конфигурация от две чекмеджета с плавно затваряне. Всички механизми, които ползваме са с плавно затваряне. Пространството за съхранение можете да конфигурирате също според Вашите предпочитания. Има толкова много детайли по всеки един от нашите модели мебели за баня, които след като бъдат променени в съответствие с Вашите индивидуални желания, водят до различен краен резултат – Вашият уникален шкаф! Класически шкаф за баня – модел Ла Скала, вашият уникален избор!

Не се колебайте да споделите с нас, какво искате! Ние можем да го изпълним!