Комплект Дея – ПВЦ мебели за баня

Начало/Комплекти за баня/Комплект Дея – ПВЦ мебели за баня

Комплект Дея – ПВЦ мебели за баня

1,160.00 лв.

Шкаф за баня с мивка Дея
Размери: ширина – 80 см
дълбочина – 46 см
височина – 60 см
Материал: ПВЦ
Цвят: бял
Мивка: порцелан
Конфигурация: 2 врати с плавно затваряне
Цена: 690 лв

Горен шкаф за баня Дея
Размери: ширина – 80 см
дълбочина – 17 см
височина – 70 см
Материал: ПВЦ
Цвят: бял
Конфигурация: 2 огледални врати с плавно затваряне
Цена: 470 лв

Смесителят и крепежни елементи за окачване към стената не са включени в цената.

Ако желаете да поръчате този продукт, моля попълнете контактната форма или се свържете с нас на телефон +359888266070.

Категория:

Описание

За комплект пвц мебели за баня Дея

Предлагаме ви стилния комплект пвц мебели за баня Дея. Долният шкаф за баня с мивка е много изискан акцент за Вашата баня. Изключително красив, изпипан до най-малкия детайл, той е и много удобен шкаф за баня. Зад неговите две врати с плавно затваряне се крие голямо място за съхранение, разделено от един подвижен рафт. Мивката е порцеланова, голяма, предлагаща и достатъчно място като плот, на който да слагате Вашите принадлежности. Шкафът е за окачване, което прави пространството около и под него лесно за почистване.

Горният шкаф за баня Дея е много елегантно решение за вашата баня. Той носи усещане за уют и топлина. Двете му огледални врати с декоративни рамки са с плавно затваряне. Зад тях пространството за съхранение е разделено от два подвижни рафта. Шкафът има и една открита лавица с нежни извивки на страниците. Шкафът е изключително красив и е подходящ да бъде съчетан с долен шкаф за баня Дея, с друг наш модел или да бъде закупен самостоятелно.

Както останалите наши модели, така и този може да бъде изработен в различни размери според Вашите нужди. Можете да избирате измежду богата гама цветове, в които да бъде изработен шкафът за баня. Всички механизми, които ползваме са с плавно затваряне. Пространството за съхранение можете да конфигурирате също според Вашите предпочитания. Има толкова много детайли по всеки един от нашите модели мебели за баня, които след като бъдат променени в съответствие с Вашите индивидуални желания, водят до различен краен резултат – Вашият уникален шкаф!

За нашите мебели за баня:

Всички шкафове произведени от нас са ръчно изработени с много внимание към детайлите. Във всеки наш модел сме вложили творчество при дизайна и много усърдие при изпълнението, така че да предложим на вас – нашите клиенти, не просто шкаф за баня, а уникален продукт, който освен да върши работа, също така и да Ви носи удовлетвореност от избора си.
Всички наши мебели са водоустойчиви и влагоустойчиви и притежават три години гаранция за водоустойчивост.

Ако желаете моделът да бъде изработен по Ваши размери и цвят, моля попълнете контактната форма.

 

Също може да ви хареса…