Facebook Pixel

Изпращаме в цялата страна

телефон за връзка: 0888 266 070


Мебели за баня

Начало / Мебели за баня

Тук ще откриете нашите модели водоустойчиви шкафове за баня. Всички мебели са изработени изцяло от ПВЦ и са боядисани с двукомпонентни полиуретанови лакове и са 100% водоустойчиви. Създадени с много внимание и старание, нашите водоустойчиви шкафове за баня са идеалното допълнение към Вашия интериор. Нашите модели ПВЦ шкаф за баня са проектирани преди всичко с мисъл за удобство и функционалност. Но освен това всеки ПВЦ шкаф за баня от серията ще внесе още частица индивидуалност към дизайна на това важно помещение и ще придадат на вашата баня стил.

Организирайте банята си и създайте една хармонична обстановка. Независимо от мястото, с което разполагате, всеки един от нашите модели шкаф за баня ПВЦ ще Ви помогне да внесете елегантен акцент и да освободите допълнително пространство в банята си. Вече няма нужда да се чудите как да съберете всичките си тоалетни принадлежности и да търсите екстравагантни идеи за баня. При нас ще откриете правилния размер шкаф за баня ПВЦ, който да съвпадне с останалата част от обзавеждането Ви.

Всеки шкаф с мивка за баня от колекцията е изработен от плътно ПВЦ, което го прави подходящ за пряко мокрене с вода. Разгледайте нашите модели PVC шкаф за баня и сами ще се убедите, че те са с уникален дизайн и допълнителни елементи. Модерни, класически, ретро, винтидж или екстравагантни. Изберете своя стил и заложете на нашите висококачествени модели ПВЦ шкаф за баня.

Ретро долен шкаф за баня с мивка

Класически долен шкаф за баня с мивка

Модерен шкаф за баня с мивка купа

Екстравагантен долен шкаф за баня с две мивки снабден с ръчно изработена декоративна резба на челата

Всеки PVC шкаф за баня може да бъде изработен по индивидуален размер и цвят. Ние се водим от Вашите желания! Затова всеки модел може да бъде и модифициран според Вашите индивидуални нужди и потребности. Ще се съобразим не само с Вас, но и със спецификите на банята Ви, за да Ви помогнем да създадете Вашето място!

Не се колебайте да се свържете с нас и да направите Вашето запитване! Нашите сътрудници са винаги на разположение. Те отговорят на въпросите Ви и ще Ви помогнат да откриете най-добрия ПВЦ шкаф за баня!

Очакваме Ви!

ВИДОВЕ ПВЦ ШКАФ ЗА БАНЯ

В зависимост от стила шкафът за баня може да бъде няколко основни варианта:

-Модерен PVC шкаф за баня

-Ретро PVC шкаф за баня с мивка

-Класически PVC шкаф за баня с мивка и мраморен плот за баня

-Екстравагантен ПВЦ шкаф за баня с мивка

-ПВЦ Шкаф за баня с мивка Прованс

Ние от ЕМАКС можем да произведем за Вас всеки от тези стилове ПВЦ шкаф за баня. Не само това, но ние можем да ви консултираме професионално при избора на модел. Имаме огромен опит в проектирането, дизайна, инженеринга по производството и разбира се успешните продажби на всички видове ПВЦ шкаф за баня. Нашите клиенти разчитат на нас за доизясняване на техните идеи за дизай и функционалност. Клиентите често се обръщат към нас с някаква първоначална идея за визия на PVC шкаф за баня и разчитат на нас да доразвием заедно тази идея от начално ниво до финален проект и осъществяването му. Разбира се има случаи, в които клиентът идва при нас определена идея за шкаф за баня ПВЦ, но в крайна сметка това което избира накрая и осъществяването му е коренно различен модел ПВЦ шкаф за баня с мивка. Точно затова съветваме нашите клиенти да не бързат с избора на ПВЦ шкаф, както се казва да преспят с различните идеи за водоустойчиви шкафове за баня и чак когато всичко се изясни в съзанието да направят своя избор на уникален шкаф за баня по поръчка. Техника, която също може да се използва е да се комбинират различни елементи от различни модели водоустойчиви шкафове за баня. Примерно от един модел шкаф баня да се вземат краката, а от друг модел ПВЦ шкаф за баня да се вземе корпусната част. Също така може да се преправя и самата корпусна част – спрямо нуждите от функционалност на клиента. Може да се изберат различни варианти на плот, мивка, дръжки, механизми, боя и т.н.

ШКАФ ЗА БАНЯ ЗА НИША

Имате точно определена ниша в банята, като искате да запълните цялото пространство на нишата с шкаф мивка за баня по поръчка. Можем да изработим за Вас шкаф за мивка с размерите на нишата, който да монтираме и да пасне идеално на самото пространство без да има празни цепнатини, които да се виждат и които да внасят нотки за нещо недовършено.

Доста често явление е самите ъгли на нишовото пространство, които са облицовани с керамични плочки да не бъдат под прав ъгъл (тоест 90 градуса). По-често самите ъгли са „отоврени“ тоест градусите са над 90. Това положение е много трудно за напасване, защото нашият шкаф за баня с мивка е с идеално прави форми и ъгли и се налага преправяне на място при монтажа за да може да се получи отличен резултат. За ъгли, които значително надвишават 90 градуса можем да измерим предварително градусите на ъгъла и да изработим шкафа с точно този ъгъл на стените.

КОНЗОЛЕН ПВЦ ШКАФ ЗА БАНЯ – ШКАФ ЗА БАНЯ ПВЦ ЗА ОКАЧВАНЕ

Конзолния вид долен шкаф за баня с мивка бива няколко основни вида от гледна точка на това как точно ще се захваща към стената, за да може конструкцията да бъде достатъчно здрава за да бъдем сигурни, че шкафът с мивка за баня няма да падне дори ако човек с цялата си тежест се подпре върху него. Това се прави, както от гледна точка на безопаснот, така и от гледна точка на това конструкцията да издържи във времето, така наречената дълговечност на продукта.

ПВЦ Шкаф за баня за окачване с мивка, която има дупки за закачане към стената, като основната тежест ще се държи от мивката.

При този вид мивки няма нужда допълниелно да се застраховаме с допълнителни планки за захващане към стената. Самата мивка има технологични отвори направени от завода производител при, които чрез дюбели и винтове захващаме мивката за долен шкаф за баня към стената. Освен захващането на мивката е препоръчително да захванем и самия шкаф чрез дюбели и винтове към стената. Технически захващането посредством дупките на мивката е достатъчно здраво за да издържи целия долен шкаф за баня, но все пак е препоръчително да хванем и самия долен шкаф за баня към стената

КОНЗОЛЕН ДОЛЕН ШКАФ ЗА БАНЯ ПВЦ С МИВКА КУПА

При конзолен долен шкаф за баня с мивка купа разчитаме на захващането към стената само на шкафа. Технически ако шкафа е малък и захванат само посредством гърба към стената ще издържи тежестта си. Въпреки това ние винаги съветваме клиентите си да използват допълнително ъглови планки за по-здраво захващане, което ще гарантира, че няма да има проблем в бъдеще.

Същото важи и за шкаф за баня с мивка за горно или долно вграждане, но която не е снабдена с технологични дупки за окачване в задната част.

КОНЗОЛЕН ДОЛЕН ШКАФ ЗА БАНЯ С МИВКА ЗА НИША ИЛИ ЪГЪЛ В БАНЯТА

При това положение не е необходимо да се използват Г-образни планки за окачване. Шкафът се захваща както към гърба така и към едната страна, която лежи на стена. Хващането по този начин е достатъчно здраво и не е необходимо да се добавят Г-образни планки към монтажа. Аналогично ако шкафът е в ниша освен откъм гърба се захваща и през двете страници, тоест се осигурява нужната здравина на окачване.

КОНЗОЛЕН ДОЛЕН ШКАФ ЗА БАНЯ С МИВКА И МРАМОРЕН ПЛОТ

При конзолен долен шкаф за баня ПВЦ снабден с мраморен плот е задължително да се обърне голямо внимание на здравината на окачване. Като се има в предвид голямата тежест задължително е захващането на шкафа посредством Г-образни метални планки за монтаж на ПВЦ шкаф за баня. За тази цел и за улеснение на нашите клиенти сме проектирали и произвеждаме високоякостни Г-образни планки за монтаж на шкаф за баня. Планките са изработени от квадратен профил с размер на страната 4 см и дебелина на материала 4 мм. Високоякостните планки за монтаж се боядисват прахово в цвят бял и също са влаго защитени от корозия. Планките, които произвеждаме са с якостна резерва, която над 20 пъти превишава теглото на шкафа с мраморния плот.

НАЧИНИ ЗА ЗАКАЧАНЕ НА ПВЦ ШКАФ ЗА БАНЯ СПРЯМО МАТЕРИАЛА НА СТЕНАТА В БАНЯТА – ТУХЛА, ГИПСКАРТОН, БЕТОН

Когато монтираме шкаф с мивка за баня трябва да се информираме какъв е материала под плочките – тухла, гипскартон или бетон.
Спрямо вида на материала на стената и спрямо различните качества на материала се избира и начина на крепеж, който ще се използва.

НАЧИН НА МОНТАЖ НА ШКАФ С МИВКА ЗА БАНЯ ПРИ ТУХЛЕНИ СТЕНИ

При монтаж на долен шкаф за баня към тухлена стена се използват специални дюбели за тухла. Тъй като тухлата е със сравнително рехава структура, така и самите дюбели са с по-голяма периферия за да може да се получи по-голямо уплътняване на самия дюбел в дупката при затягане на винта към него.

НАЧИНА НА МОНТАЖ НА ШКАФ ЗА МИВКА ПРИ БЕТОННИ СТЕНИ

Когато материала е бетон се използват дюбели за бетон. Той е с по-малка периферия, защото бетона не позволява разширение на дюбела в дупката.

НАЧИН НА МОНТАЖ НА ШКАФ С МИВКА ЗА БАНЯ ПРИ СТЕНИ ОТ ГИПСКАРТОН

Най-труден е монтажа, на конзолен шкаф с мивка за баня при стена от гипскартон. При това положение трябва да се изберат дюбели и винтове с голяма дължина за да могат да достигнат стена, която е зад гипскартона.

НАЧИНА НА МОНТАЖ НА ШКАФ С МИВКА ЗА БАНЯ КЪМ ПРЕГРАДНА СТЕНА ОТ ГИПСКАРТОН

При монтаж на шкаф с мивка за баня към преградна стена изградена от гипскартон е най-добре стената изцяло да се пробие и да се ползват болтове или шпилки като от външната страна се монтират планки или големи шайби за да се увеличи площта на крепежната натовареност. По този начин се разпределя тежестта на шкафа за баня към цялата стена и се постига солидност на закрепването. Планката или шайбите от външната страна могат да се скрият и шпакловат.

ЛЕПЕНЕ НА ШКАФ С МИВКА ЗА БАНЯ СЪС СИЛИКОН КЪМ СТЕНА

Когато имаме долен шкаф за баня на крачета все пак е хубаво да бъде закрепен за стената с крепеж за да не мърда. В случаите в които сме преценили, че не искаме да дупчим стената за да захванем шкафа за баня с дюбели и винтове можем да залепим гърба на шкафа за баня към стената със силикон. В случая когато имаме шкаф за баня с крачета тежестта изцяло се поема от крачетата, тоест залепянето със силикон има чисто спомагателна функция за да ограничи движението в хоризонтална равнина.

ДОЛЕН ШКАФ ЗА БАНЯ С ПЛОТ ЗА БАНЯ ОТ МРАМОР, ГРАНИТ, ТРАВЕРТИН, ОНИКС, ТЕХНИЧЕСКИ КАМЪК

Когато избираме шкаф за баня с мивка по поръчка можем да изработим шкаф за баня като отгоре го оборудваме с плот за баня от естествен или технически камък. Видовете естествен камък подходящ за плот за баня са: мрамор, гранит, травертин, варовик и др. Всички тези видове камък подходящи за плот за баня съществуват в природата и се добиват, калиброват и режат до нужните размери. Видовете технически камък се произвеждат като съставките са различни видове смоли и каменно брашно като за декорация могат да се използват различни видове фракции. Основно предимство на техническия камък е че е по-здрав и по-малко крехък от повечето видове естествен камък, поради това, че в структурата му се използват различни видове смоли, които придават еластичност. Друго предимство на техническия камък е че могат да се произвеждат неограничен брой като вид шарки според внедрените елементи.
Предимство на естествения камък е че внасяме нещо естествено в дома си с енергия, която носи на милиони години с дизайн на шарките, които природата сама е съзадала във времето. При плотовете от естествен камък за шкаф за баня може да се ползват различни видове мивки, но има особености, които е важно клиента да знае предварително.

МИВКИ ЗА ВГРАЖДАНЕ НАД ПЛОТ ЗА ДОЛЕН ШКАФ ЗА БАНЯ

При мивката за вграждане над плот за долен шкаф за баня, плота се изрязва спрямо периферията на дъното на мивката.

Важна особеност тук е че отпред и отзад трябва да остане „месо“ на мраморния плота не по-малко от 7 см. Това е много важно защото под този размер самото място става много слабо и при най-малката вибрация при самото рязане или при мивки за вграждане под плот макар, че залепването на мивката под плот (което се прави още при фирмата, която се занимава с камък) укрепва донякъде здравината на камъка в слабата зона.
Доста често в нашата практика имаме случаи, в които клиента желае долен шкаф за баня с мивка за вграждане в мраморен плот, но няма достатъчно място в банята и се налага шкафа заедно с плота да не надвишава в дълбочина повече от 45 см. Това е почти невъзможна задача защото в пазарната мрежа няма мивки с периферия на коритото по-малко от 35 см. Дори при този профил мивка целият плот от мрамор трябва да бъде не по-малко от 52 см. Седем см в предната част, 3 см между мивката и дупката за смесителя, 3,5 см дупка за смесителя и 3 см зад смесителя.

МИВКИ ЗА ВГРАЖДАНЕ ПОД ПЛОТ ЗА ДОЛЕН ШКАФ ЗА БАНЯ

Мивките за долен монтаж под плот се лепят под плота на долен шкаф за баня.

ШКАФ ЗА БАНЯ СНАБДЕН С ОТКРИТИ РАФТОВЕ ЗА ПОСТАВЯНЕ НА ХАВЛИИ

Има най-различни варианти за открити рафтове за долен шкаф за баня с мивка за поставяне на хавлии, които да имат по-скоро декоративен елемент или и двете.
Ние можем да изработим за вас всякакъв вид долен шкаф за баня с всякакви форми и атрибути.

модерен шкаф за баня
Модел Модена 2 – модерен шкаф за баня 80 см
890.00 лв.
Купи
бароково огледало за баня
Огледало за баня с ПВЦ рамка Гала 84 см
320.00 лв.
Купи
дървесен комплект баня
Комплект Форест – ПВЦ шкаф с мивка 70 см и горен шкаф с огледало
880.00 лв.
Още
дървесен шкаф за баня
Модел Форест – ПВЦ дървесен шкаф за баня с чекмеджета 70 см
620.00 лв.
Още
PVC мебели за баня
Комплект Модера 2 – шкаф за баня 70 см и горен огледален шкаф
850.00 лв.
Още
шкаф за мивка
Модел Модера 2 – шкаф за мивка 70 см
590.00 лв.
Още
долен шкаф за баня
Модел Романтик 3 – долен шкаф за баня 70 см
590.00 лв.
Купи
горен шкаф за баня
Горен шкаф за баня Дея 76 см
360.00 лв.
Купи
пвц мебели за баня
Комплект Дея – ПВЦ мебели за баня 76 см
1,050.00 лв.
Купи
шкаф за баня с мивка
Модел Дея – шкаф за баня с мивка 76 см
690.00 лв.
Купи
шкаф с мивка за баня
Модел Романи 2 – шкаф с мивка за баня 65 см
790.00 лв.
Купи
Ретро шкаф за баня с мивка - модел Романтик
Модел Романтик – ретро шкаф за баня 70 см
500.00 лв.
Още
комплект мебели за баня ретро
Комплект за баня Бианка 60 см
850.00 лв.
Купи
горен шкаф за баня 60 см
Горен шкаф за баня Бианка 60 см
320.00 лв.
Купи
шкаф за баня с порцеланова мивка
Модел Бианка – шкаф за баня с порцеланова мивка 60 см
530.00 лв.
Купи
Класически шкаф за баня с мивка купа
Модел Класик – шкаф за баня 80 см с мивка купа
860.00 лв.
Купи
Ретро шкаф за баня с мивка Хармония
Модел Хармония – Ретро шкаф за баня с мивка 87 см
890.00 лв.
Купи
Шкаф за баня с чекмеджета
Модел Модера – шкаф за баня с чекмеджета70 см
520.00 лв.
Още
Шкаф с мивка купа класик
Шкаф с мивка купа модел Класик 80 см
790.00 лв.
Още
мебели за баня пвц
Модел Романтик 2 – шкаф за баня с чекмеджета70 см
590.00 лв.
Още
шкаф за баня тоскански стил
Шкаф за баня с купа модел Класик 2
710.00 лв.
Още
Шкаф за баня с врати
Модел Хармония 2 – шкаф за баня с врати 87 см
790.00 лв.
Още
сив шкаф за баня
Модел Хармония 2 Грей – шкаф за баня ПВЦ 87 см
860.00 лв.
Още
Комплект шкаф с колона за баня
Модел Орнамент – комплект шкаф 70 см с колона за баня и огледало с осветление
1,510.00 лв.
Купи
пластмасов шкаф
Модел Медальон бял – шкаф с мивка 70 см
670.00 лв.
Купи
мебели за баня пвц
Комплект Медальон – шкаф с мивка 70 см и горен шкаф с огледало с LED осветление
920.00 лв.
Купи
шкаф за баня орнамент пвц
Модел Орнамент – ПВЦ шкаф 70 см
690.00 лв.
Купи
мебели за баня
Комплект Медальон сив – шкаф с мивка 70 см и горен шкаф с огледало с LED осветление
1,000.00 лв.
Купи
шкаф за баня
Модел Медальон – шкаф с мивка 70 см
730.00 лв.
Купи
пвц колона за баня орнамент
ПВЦ колона за баня Орнамент 30 см
680.00 лв.
Купи
Ретро шкаф за баня с голяма мивка
Модел Уют – Ретро шкаф за баня с голяма мивка 107 см
1,180.00 лв.
Купи
Огледало с LED осветление
Огледало с ПВЦ гръб и лед осветление 70 см
140.00 лв.
Купи
Горен ПВЦ шкаф за баня Овал
Овал – горен ПВЦ шкаф за баня 70 см
280.00 лв.
Купи
Модерен ПВЦ шкаф за баня
Модел Овал 2 – модерен ПВЦ шкаф за баня 100 см
960.00 лв.
Купи
Комплект за баня Овал 2 пвц
Комплект Овал 2 – ПВЦ шкаф с мивка 100 см и горен огледален шкаф
1,240.00 лв.
Купи
Ретро ПВЦ шкаф за баня
Модел Хармония Лукс 3 – Ретро шкаф за баня с мивка и ПВЦ плот 100 см (Копие)
1,060.00 лв.
Купи
Ретро шкаф за баня с чекмеджета
Модел Хармония Лукс – Ретро шкаф за баня 100 см с чекмеджета и мраморен плот
1,380.00 лв.
Купи
шкаф мивка за баня
Модел Хармония Лукс 1 – Шкаф за баня 100 см с чекмеджета
1,180.00 лв.
Купи
Ретро ПВЦ шкаф за баня с мивка
Модел Хармония Лукс 2 – Ретро шкаф за баня с мивка и мраморен плот 100 см
1,260.00 лв.
Купи
Шкаф за баня орнамент
Модел Орнамент Софт – шкаф за баня 100 см
1,040.00 лв.
Купи
Ретро шкаф с мивка за баня с мрамор
Модел Романи – шкаф с мивка 100 см
1,160.00 лв.
Купи
ПВЦ шкаф за баня с мивка
Модел Театър – ПВЦ шкаф за баня с мивка 100 см
1,300.00 лв.
Купи
Баня стил
Модел Неапол 2 – Стил в банята, шкаф с мраморен плот 100 см
1,550.00 лв.
Купи
долен шкаф за баня с мивка
Модел Венеция 2 – класически долен шкаф за баня с мивка и мраморен плот 100 см
1,380.00 лв.
Купи
класически шкаф за баня
Модел Венеция – класически долен шкаф за баня с мивка и мраморен плот 100 см
1,480.00 лв.
Купи
Класически шкаф за баня с мивка
Модел Венеция Гранде – бутиков ПВЦ шкаф за баня с мивка 130 см
Още
Златен шкаф за баня
Модел Голд – Изящество и лукс в банята – златен шкаф за баня с мивка купа и гранит 100 см
1,600.00 лв.
Купи
Класически шкаф за баня - модел Ла Скала
Модел Ла Скала – Италиански стил в банята – долен шкаф за баня с мивка и мраморен плот 110 см
Още
Модерен шкаф за баня
Модел Модена – модерен шкаф за баня 100 см
1,150.00 лв.
Купи
Модел Пиано – луксозен шкаф за баня - Луксозни мебели за баня Emax.
Модел Пиано – луксозен шкаф за баня 100 см
1,300.00 лв.
Купи
Шкаф за баня модел Бутик - Мебели за баня Emax
Модел Бутик – шкаф с мивка и мраморен плот 100 см
1,300.00 лв.
Купи
Модерен шкаф за баня
Модел Бижу – шкаф за баня 90 см
1,300.00 лв.
Купи
Шкаф за баня Ретро - Мебели за баня Емакс
Модел Ретро – шкаф с мивка и мраморен плот 100 см
1,300.00 лв.
Купи
Шкаф за баня с две мивки
Модел Дуо – шкаф за баня 120 см с две мивки
Още
Шкаф за баня мивка - Модел Соренто
Модел Соренто – шкаф за баня 130 см мивка
Още
Модел Верона – шкаф за баня - Мебели за баня Добрич от Emax.
Модел Верона – шкаф за баня
Още
Шкаф за баня с две мивки - модел Фиоре
Модел Фиоре – шкаф за баня с две мивки 160 см
Още
Овален шкаф за баня
Модел Овал – ПВЦ шкаф 200 см
Още
Ретро шкаф за баня с мивка и мраморен плот за окачване
Модел Милано – шкаф за баня за окачване 60 см
Още
Класически шкаф за баня НЕАПОЛ
Модел Неапол – ПВЦ шкаф за баня 110 см
Още
Модел Бела – шкаф за баня - Мебели за баня Шумен от Emax.
Модел Бела – шкаф за баня
Още
Модел Сиена – шкаф за баня - Мебели за баня
Модел Сиена – шкаф за баня 180 см
Още