Facebook Pixel

Изпращаме в цялата страна

телефон за връзка: 0888 266 070


Мебели от ПВЦ за тераса и градина

Начало / Мебели от ПВЦ за тераса и градина

МЕБЕЛИ ЗА ТЕРАСА И ГРАДИНА

Шкаф за тераса градина

Изработваме мебели от ПВЦ подходящи за тераса и градина. Ако имате тераса или градина можете да обособите кухненски кът като изработим за вас шкаф за тераса от ПВЦ с размери, които да паснат на всяко едно място. Можете да обособите допълнителен кът във вашия дом снабден с градински мебели и шкаф за тераса. Можем да изработим за Вас различни варианти шкаф за тераса от ПВЦ. Ако имате изведени ВИК тръби на терасата или градината можем да изградим кухненски кът с шкаф за тераса с мивка.

Шкаф за тераса шкаф за градина

Шкаф за тераса Мебели за тераса

Всички мебели за тераса могат да бъдат оборудвани с плот от естествен камък. Може да се ползват различни видове камък – гранит, мрамор, технически камък и други.

Шкаф за тераса шкаф за градина

Градинските мебели, които изработваме са изцяло направени от ПВЦ и са 100% водоустойчиви и могат да се мият обилно с вода.

Шкаф за тераса 1

Освен обособяване на кухненски кът, можем да изработим и шкафове за съхранение за тераса или градина, градински бюфети и всичко, от което има нужда Вашето открито пространство, така че да го превърнете в удобна и функционална жизнена площ.

Шкаф за тераса

Шкаф за тераса