Facebook Pixel

Изпращаме в цялата страна

телефон за връзка: 0888 266 070


Мебели за баня по индивидуален дизайн от PVC

Начало / Мебели за баня по индивидуален дизайн от PVC

Всеки човек има потребност да изразява себе си, да покаже някаква индивидуалност, нещо, което само той притежава. Ние, творците от ЕМАКС, ви съдействаме да изразите чувството ви за естетика чрез мебели за баня и то изработени изцяло от PVC, за да бъдат 100% водоустойчиви.   Нека споделим от нашата практика как се справяме с предизвикателството да осъществяваме толкова много и различни поръчки на мебели за баня по индивидуален проект. Основно действие, което прилагаме при коментирането и приемането на поръчка, е да вникнем във вкуса на клиента. Важно е умението да вникнем в това тънко чувство на естетика, което всеки от нас притежава. То до голяма степен се базира на стил в изкуството, но също така има и придатък на индивидуалност, която ние се опитваме да доловим още при първия допир с клиента. Това е доста труден процес и за да бъде осъществяван качествено изисква голям опит, само по този начин клиента може да се почувства на сигурно място.  Ето някои често срещани положения, които сме срещали в нашата практика и нашия подход за достигане на финалния резултат:

 

Мебели за баня по индивидуален дизайн от PVCЧесто срещан случай е клиент да се обърне към нас, но да няма пълна яснота за моделът шкаф, който желае да бъде изработен. Естествено при такъв случай показваме колкото се може повече модели за да добие клиентът по-пълноценен поглед. Много е важно на този етап на колебания така да се каже клиентът да „преспи“ с новите идеи и да мине известно време, в което да се изчисти в съзнанието му идеята за дизайн на шкафа, който ще краси по най-добър начин новата баня, а и да бъде достатъчно функционален.

Луксозни мебели за баня по индивидуален дизайн от PVC

Мебели за баня по поръчка от PVCИмаме запитвания за определен наш модел, но със значително по различни размери от тези, в които е представен. При повечето модели това няма проблем да бъде осъществено, но има шкафове, при които част от красотата или пък функицоналността на шкафа ще се загуби. Пример е модел БЕЛА, при него не е удачно ширината на шкафа да бъде по малка от 100 см, защото самите чекмеджета от двете страни стават прекалено тесни, ще се наруши, както естетическия вид, така и функционалността.

Мебели за баня по индивидуален дизайн от Emax

Успешен пример за изработка на модел със значително намалени размери е модел НЕАПОЛ.

Мебели за баня по индивидуален дизайн от Emax Варна
Мебели за баня по индивидуален дизайн от PVC от Емакс

В оригиналния модел ширината е 120 см. В новия модел ширината е намалена на 80 см, защото мястото не позволява по-голяма ширина.

Мебели за баня по индивидуален дизайн Emax Комбинация от елементите на 2 модела или повече, или преправяне на оригиналния модел с различен плот, врати, крака и т.н.

Пример за това е модел Орнамент. Оригиналния шкаф е конзолен с едно голямо чекмедже и голям орнамент по цялата повърхнина на челото.

Мебели за баня по индивидуален дизайн от PVC от Emax Варна

Клиентът искаше да се запази главния орнамент, но шкафът да бъде с две чекмеджета, PVC плот и елегантни крачета. Получи се още по-добре от оригинала.

Мебели за баня Emax

Мебели за баня Emax ВарнаДруг пример е изменението на шкаф ВЕНЕЦИЯ. Eто и оригиналния модел:

Мебели за баня Emax Бургас

При този клиент беше нужно да увеличим ширината на шкафа до 130 см. Също така имаше изискване под цялата композиция да има голямо чекмедже. И всичко това трябваше да бъде направено без да се загуби автентичния дух. Ето и резултата:

Мебели за баня Emax София

Луксозни мебели за баня EmaxВажен момент, който се е случвал в нашата практика е клиентът да е запленен от даден наш модел, но е откровен с нас и споделя, че бюджета, с който разполага е по-малък от цената на шкафа. В такива случаи ние предлагаме на нашите клиенти опростяване на модела, като отпадат определени елементи или се променят, но се запазва общата визия и дух. Модел Хармони с чекмеджета и Модел Хармони с елегантни врати.

Луксозни мебели за баня Emax Варна
Луксозни мебели за баня Emax София

Могат да се опишат и други казуси, които съпътстват клиентите при избор на дизайн, функционалност и периферни подробности. Важното е да знаете, че в наше лице имате партньор, който ще разбере вашите нужди, вашите критерии за естетика и ще бъде с вас до успешния завършек на вашите идеи.

Начало - Мебели за баня от Emax
Овал с чекмеджета - Мебели за баня по поръчка Emax
За нас - Мебели за баня от Emax
За нас - Мебели за баня от Emax
За нас - Мебели за баня Emax
Начало - Мебели за баня от Emax
Ретро луксозен шкаф за баня
Project Details

Date: 16/02/2018


 Предишна Следваща