ПВЦ мебели за баня EMAX

Романтик 4 – мивка с шкаф за баня ПВЦ

Романтик 4 – мивка с шкаф за баня ПВЦ

895.00 лв.

*Шкафът може да се изработи в различни размери и цвят

Размери: ширина – 61 см
дълбочина – 45 см
височина – 85 см
Материал: ПВЦ
Мивка: Порцелан, Идеал Стандарт Темпо 61 см
Конфигурация: 2 броя чекмеджета с пуш механизми
Цвят: бял

Ако желаете да поръчате този продукт, моля попълнете контактната форма или се свържете с нас на телефон +359888266070.

Описание

За мивка с шкаф за баня ПВЦ Романтик 4

Мивка с шкаф за баня ПВЦ Романтик 4 притежава търсения от много клиенти изчистен и практичен вид и в същото време дизайнът му предлага детайли, които го правят уникален и различен от предлаганите мебели за баня ПВЦ на пазара. Шкаф Романтик 4  е подходящ за всеки вкус и стил на Вашата баня. Той е стоящ, на крачета. Разполага с две удобни чекмеджета с пуш механизми. Пространството в чекмеджетата е достатъчно, за да поберете Вашите тоалетни принадлежности и аксесоари. Шкаф за баня ПВЦ – Романтик 4 е боядисан в бял цвят и е устойчив на влага и на пряко мокрене с вода. Притежава фрезовани чела на чекмеджетата и стилни орнаменти. Както всички наши модели, така и този PVC шкаф за баня може да бъде изработен в различни размери и цвят.

Върху шкаф за баня PVC – Романтик 4 е монтиран порцеланов умивалник, който е много предпочитан от нашите клиенти. В своите 60 см той предлага както дълбоко и удобно за ползване корито, така и място за поставяне на течен сапун, четки за зъби и други тоалетни принадлежности, които да Ви бъдат под ръка. Мивката има централен отвор за смесител.

Цената не включва смесител и сифон.

За нашите мебели за баня PVC:

Всички водоустойчиви шкафове за баня произведени от нас са ръчно изработени с много внимание към детайлите. Във всеки наш модел ПВЦ шкаф за баня сме вложили творчество при дизайна и много усърдие при изпълнението.

Ако желаете модел шкаф за баня с мивка – Романтик 4 да бъде изработен по Ваши размери и цвят, моля попълнете контактната форма.

Също може да ви хареса…