Класик Плюс – шкаф за баня Промоция

Начало/ПРОМОЦИИ/Класик Плюс – шкаф за баня Промоция

Класик Плюс – шкаф за баня Промоция

810.00 лв. 790.00 лв.

Изчерпан

Размери: ширина – 80 см
дълбочина – 50 см
височина на шкафа –  80 см
височина с мивката – 94 см
Материал: ПВЦ
Цвят: бял
Мивка: Закалено стъкло
Конфигурация: 2 врати с плавно затваряне, един рафт
Смесителят не е включен в цената.

Ако желаете да поръчате този продукт, моля попълнете контактната форма или се свържете с нас на телефон +359888266070.

Категория:

Описание

За шкаф за баня промоция Класик Плюс:

Шкаф за баня на промоция Класик Плюс е от серията водоустойчиви шкафове за баня Класик като сме добавили още един акцент  към него – това е бленда с орнамент. Освен орнаментните крака и рамки характерни за модела, ПВЦ шкаф за баня Класик притежава в плюс и един орнамент разположен на бленда под плота – още едно бижу, което да привлича вниманието. Шкафът е в конфигурация от две врати с плавно затваряне. Пространството за съхранение е разделено на две от ПВЦ рафт. Плотът е ПВЦ с дебелина 2,4 см. Мивката е купа от закалено стъкло с диаметър 42 см. Смесителят може да се постави както на стената, така и на плота. Отворът за смесителят може да бъде зад мивката, отляво или отдясно на нея.

Както останалите наши модели шкаф за баня с мивка, така и този може да бъде изработен в различни размери според Вашите нужди. Можете да избирате измежду богата гама цветове, в които да бъде изработен вашият долен шкафът за баня. Също така можете да изберете вида на плота – ПВЦ, мрамор, врачански камък, технически камък, гранит. Мивката също можете да избирате според Вашите вкусове и предпочитания. Друг детайл, който може да промени визията на Вашия ПВЦ шкаф за баня, това са дръжките. Избирайки техния дизайн, Вие можете да придадете различен завършек на този ПВЦ шкаф за баня. Обикновено дръжките се съчетават с цвета и вида на смесителя. Водещ обаче е индивидуалния вкус и естетически усет на всеки отделен клиент.

Шкаф мивка за баня модел Класик Плюс, който Ви представяме, е в конфигурация две вратички с място за съхранение. Всички механизми, които ползваме са с плавно затваряне. Пространството за съхранение можете да конфигурирате също според Вашите предпочитания. Има толкова много детайли по всеки един от нашите модели ПВЦ мебели за баня, които след като бъдат променени в съответствие с Вашите индивидуални желания, водят до различен краен резултат – Вашият уникален водоустойчив шкаф за баня!

За нашите мебели:

Всички мебели за баня PVC произведени от нас са ръчно изработени с много внимание към детайлите. Във всеки наш модел сме вложили творчество при дизайна и много усърдие при изпълнението, така че да предложим на вас – нашите клиенти, не просто мебели за баня ПВЦ, а уникален продукт, който освен да върши работа, също така и да Ви носи удовлетвореност от избора си.
Всички наши мебели за баня от ПВЦ са водоустойчиви и влагоустойчиви и притежават три години гаранция за водоустойчивост.

Ако желаете модел Класик Плюс – водоустойчив шкаф за баня да бъде изработен по Ваши размери и цвят, моля попълнете контактната форма.

Можете да съчетаете този долен шкаф за баня  с предлаганите от нас ретро смесители. Моля погледнете в категория Смесители.


Наши клиенти съчетаха този шкаф за баня ПВЦ с:

Смесител Ретро лукс за мивка купа

Ако желаете моделът да бъде изработен по Ваши размери и цвят, моля попълнете контактната форма.

Допълнителна информация

Размери80 × 50 × 94 cm