ПВЦ мебели за баня EMAX

Неапол – бутиков шкаф за баня PVC

Неапол – бутиков шкаф за баня PVC

2,860.00 лв.

*Шкафът може да се изработи в различни размери и цвят

Размери: ширина – 100 см
дълбочина – 57 см
височина – 85 см
Материал: ПВЦ
Плот: мрамор
Мивка: порцелан
Конфигурация: 2 врати с плавно затваряне, 2 чекмеджета с механизми с плавно затваряне

Ако желаете да поръчате този продукт, моля попълнете контактната форма или се свържете с нас на телефон +359888266070.

Категория:

Описание

Внсете в своята баня стил с Неапол – бутиков шкаф за баня PVC:

Бутиков шкаф за баня PVC Неапол е луксозен продукт майсторски изработен с голяма прецизност. Шкафът осигурява достатъчно място за съхранение и е наслада за очите. Богато изпъстрен с орнаментни детайли, този шкаф може да внесе във вашата баня стил и уникалност. Страхотен акцент за страхотна баня, оформена с много вкус и желание. Шкафът е завършен с мраморен плот и вградена в плота порцеланова мивка.
Зад двете врати се крие много свободно пространство, в което да съберете всичко, от което имате нужда. Двете чекмеджета Ви осигуряват допълнително място за съхранение на тоалетни принадлежности и аксесоари. Всички механизми са с плавно затваряне. Пантите са неръждаеми. Шкафът може да се изработи във вариант с мивка купа. Тогава може да се добави и още едно трето чекмедже под мивката.
Шкафът е боядисан с водоустойчиви бои и лакове и има три години гаранция за устойчивост на влага и пряко мокрене с вода.

Цената не включва смесител и сифон.

Внсете в своята баня стил с нашите водоустойчиви мебели за баня:

Всички шкафове за баня, произведени от нас, са ръчно изработени с много внимание към детайлите. Във всеки наш модел сме вложили творчество при дизайна и много усърдие при изпълнението, така че да предложим на вас – нашите клиенти, не просто шкаф за баня, а уникален продукт, който освен да върши работа, също така и да Ви носи удовлетвореност от избора си.
Всички наши мебели са водоустойчиви и влагоустойчиви и притежават три години гаранция.

Ако желаете този бутиков шкаф за баня PVC да блесне във Вашата баня или да бъде изработен по Ваши размери и цвят, моля попълнете контактната форма.

Също може да ви хареса…