ПВЦ мебели за баня EMAX

Медальон – долен шкаф за баня ПВЦ

Медальон – долен шкаф за баня ПВЦ

2,145.00 лв.

*Шкафът може да се изработи в различни размери и цвят

Материал: ПВЦ
Мивка: Порцелан
Конфигурация: 2 броя чекмеджета с механизми с пуш механизми
Цвят: Сив
Цвят на орнамента: сребрист / златист

Размери:
широчина: 70 см
височина: 50 см
дълбочина: 46 см

Смесителят и крепежни елементи за окачване към стената не са включени в цената.

Ако желаете да поръчате този продукт, моля попълнете контактната форма или се свържете с нас на телефон +359888266070.

Категория:

Описание

За долен шкаф за баня ПВЦ Медальон:

Този долен шкаф за баня пвц придава на банята усещане за лукс. Изработен е от плътно ПВЦ и е напълно водоустойчив. Модерният стил на този шкаф за баня го прави много предпочитан избор от нашите клиенти. Масивният модерен орнамент е стилен акцент, който прави шкафа необикновен. Цветът на шкафа и орнамента могат да бъдат подбрани по Ваш избор. Двете чекмеджета с механизми с плавно затваряне са големи и удобни. Отварянето става с пуш механизми. Порцелановият умивалник е практичен и стилен. Шкафът е за окачване.

Както останалите наши модели, така и този може да бъде изработен в различни размери според Вашите нужди. Можете да избирате измежду богата гама цветове, в които да бъде изработен шкафът за баня. Всички механизми, които ползваме са с плавно затваряне. Пространството за съхранение можете да конфигурирате също според Вашите предпочитания. Има толкова много детайли по всеки един от нашите модели мебели за баня, които след като бъдат променени в съответствие с Вашите индивидуални желания, водят до различен краен резултат – Вашият уникален шкаф!

За нашите мебели за баня

Всички шкафове произведени от нас са ръчно изработени с много внимание към детайлите. Във всеки наш модел сме вложили творчество при дизайна и много усърдие при изпълнението, така че да предложим на вас – нашите клиенти, не просто шкаф за баня, а уникален продукт, който освен да върши работа, също така и да Ви носи удовлетвореност от избора си.
Всички наши мебели са водоустойчиви и влагоустойчиви и притежават три години гаранция за водоустойчивост.

Ако желаете моделът да бъде изработен по Ваши размери и цвят, моля попълнете контактната форма.