Орнамент Софт – долен шкаф за баня PVC

Начало/Шкаф за баня/Орнамент Софт – долен шкаф за баня PVC

Орнамент Софт – долен шкаф за баня PVC

1,260.00 лв.

Шкаф за баня Орнамент Софт

Размери: ширина – 100 см
дълбочина – 50 см
височина на шкафа – 80 см
височина с мивката: 96 см
Материал: ПВЦ
Мивка: порцелан
Конфигурация: 2 чекмеджета с механизми с плавно затваряне

Смесителят не е включен в цената.

Ако желаете да поръчате този продукт, моля попълнете контактната форма или се свържете с нас на телефон +359888266070.

 

Категория:

Описание

Шкаф за баня Орнамент Софт

Шкаф за баня Орнамент Софт
Размери: ширина – 100 см
дълбочина – 50 см
височина на шкафа – 80 см
височина с мивката: 96 см
Материал: ПВЦ
Мивка: порцелан
Конфигурация: 2 чекмеджета с механизми с плавно затваряне

За шкафа:

Изпълнен в този вариант шкаф за баня Орнамент е по-нежен от всякога. Този ПВЦ шкаф за баня носи усещане за нежност и женственост. Мекотата на извивките на орнамента, краката и мивката във форма на цвете носят спокойствие и уют. Двете чекмеджета са снабдени с механизми с плавно затваряне. Шкафът е изработен изцяло от ПВЦ и е напълно водоустойчив.
Според Вашите желания шкафът може да бъде изработен с плот от ПВЦ или мрамор. Смесителят може да бъде поставен централно зад мивката, отляво или отдясно според Вашите предпочитания.

Както останалите наши модели, така и този може да бъде изработен в различни размери според Вашите нужди. Можете да избирате измежду богата гама цветове, в които да бъде изработен шкафът за баня. Също така можете да изберете видът на плота – ПВЦ, мрамор, врачански камък, технически камък, гранит. Мивката също можете да избирате според Вашите вкусове и предпочитания. Друг детайл, който може да промени визията на Вашия шкаф, това са дръжките. Избирайки техния дизайн, Вие можете да придадете различен завършек на този шкаф за баня. Обикновено дръжките се съчетават с цвета и вида на смесителя. Водещ обаче е индивидуалния вкус и естетически усет на всеки отделен клиент.

Шкафът, който Ви представяме, е в конфигурация две чекмеджета с място за съхранение. Всички механизми, които ползваме са с плавно затваряне. Пространството за съхранение можете да конфигурирате също според Вашите предпочитания. Има толкова много детайли по всеки един от нашите модели мебели за баня, които след като бъдат променени в съответствие с Вашите индивидуални желания, водят до различен краен резултат – Вашият уникален шкаф!

За нашите мебели:

Всички шкафове произведени от нас са ръчно изработени с много внимание към детайлите. Във всеки наш модел сме вложили творчество при дизайна и много усърдие при изпълнението, така че да предложим на вас – нашите клиенти, не просто шкаф за баня, а уникален продукт, който освен да върши работа, също така и да Ви носи удовлетвореност от избора си.
Всички наши мебели са водоустойчиви и влагоустойчиви и притежават три години гаранция за водоустойчивост.

Ако желаете моделът да бъде изработен по Ваши размери и цвят, моля попълнете контактната форма.

Можете да съчетаете този шкаф с предлаганите от нас ретро смесители. Моля погледнете в категория Смесители.


Наши клиенти съчетаха този шкаф с:

смесител за мивка купа ретро

смесител за мивка купа Ретро Стенен аплик за баня Болеро Сатен     Закачалка за баня Болеро Сатен   Държач за тоалетна хартия Болеро Сатен