ПВЦ мебели за баня EMAX

Хармония 3 – долен шкаф за баня

Хармония 3 – долен шкаф за баня

920.00 лв.

*Шкафът може да се изработи в различни размери и цвят

Цена: 65 см – 920 лв; 75 см – 975 лв; 85 см – 1030 лв; 95 см – 1085 лв; 105 см – 1150 лв
Размери: ширина – 65 см / 75 см / 85 см / 95 см / 105 смдълбочина – 50 см
височина – 85 см
Материал: ПВЦ
Мивка: порцелан
Конфигурация: 2 вратички с плавно затваряне
Цвят: Бял 

Ако желаете да поръчате този продукт, моля попълнете контактната форма или се свържете с нас на телефон +359888266070.

Категория:

Описание

За долен шкаф за баня Хармония 3:

Хармонично съчетание на красота, практичност на модела, 100% водоустойчивост на материала и удобството на дълбоката мивка. Този долен шкаф за баня  Хармония 3 е отличен избор! За разлика от модел Хармония, който е с орнаментни рамки и крака, Хармония 3 е с малко по-изчистени детайли, но все така уникален. Той е за тези от вас, които търсят ефекта на ретро визията и в същото време са любители на по-деликатните елементи.

Както останалите наши модели, така и долен шкаф за баня Хармония 3 може да бъде изработен в различни размери според вашите нужди. Можете да избирате измежду богата гама цветове, в които да бъде изработен шкафът за баня.  Мивката също можете да избирате според вашите вкусове и предпочитания. Също така, ако желаете да придадете повече нежност на шкафа, можете да замените краката на модела с тези на модел Хармония, или друг вид крака по ваш избор. Друг детайл, който може да промени визията на вашия шкаф, това са дръжките. Избирайки техния дизайн, вие можете да придадете различен завършек на този шкаф за баня. Обикновено дръжките се съчетават с цвета и вида на смесителя. Водещ обаче е индивидуалния вкус и естетически усет на всеки отделен клиент.

Шкафът, който ви представяме, е в конфигурация от две вратички с място за съхранение. Всички механизми, които ползваме, са с плавно затваряне. Пространството за съхранение можете да конфигурирате също според вашите предпочитания. Има толкова много детайли по всеки един от нашите модели мебели за баня, които след като бъдат променени в съответствие с вашите индивидуални желания, водят до различен краен резултат – вашият уникален шкаф! Модел Хармония 3 – ПВЦ шкаф с порцеланова мивка – един отличен избор за вашата баня!

Цената не включва смесител и сифон.

За нашите мебели за баня:

Всички шкафове произведени от нас са ръчно изработени с много внимание към детайлите. Във всеки наш модел сме вложили творчество при дизайна и много усърдие при изпълнението, така че да предложим на вас – нашите клиенти, не просто шкаф за баня, а уникален продукт, който освен да върши работа, също така и да ви носи удовлетвореност от избора си.
Всички наши мебели са водоустойчиви и влагоустойчиви и притежават три години гаранция за водоустойчивост.

Ако желаете моделът да бъде изработен по ваши размери и цвят, моля попълнете контактната форма.

Също може да ви хареса…