Хармония 3 – долен шкаф за баня

Начало/Шкаф за баня/Хармония 3 – долен шкаф за баня

Хармония 3 – долен шкаф за баня

710.00 лв.

Шкаф за баня с мивка Хармония 3
Размери: ширина – 87 см
дълбочина – 51 см
височина – 85 см
Материал: ПВЦ
Мивка: порцелан
Конфигурация: 2 вратички с плавно затваряне
Цвят: Бял 

Ако желаете да поръчате този продукт, моля попълнете контактната форма или се свържете с нас на телефон +359888266070.

Категория:

Описание

Шкаф с порцеланова мивка Хармония 3

Шкаф с порцеланова мивка Хармония 3
Размери: ширина – 87 см
дълбочина – 51 см
височина – 85 см
Материал: ПВЦ
Мивка: порцелан
Конфигурация: 2 врати с плавно затваряне
Цвят: Бял 

За шкафа:

Хармонично съчетание на красота, практичност на модела, 100% водоустойчивост на материала и удобството на дълбоката мивка. Този ПВЦ шкаф с порцеланова мивка Хармония 3 е отличен избор! За разлика от модел Хармония, който е с орнаментни рамки и крака, този шкаф с порцеланова мивка е с малко по-изчистени детайли, но все така уникален. Той е за тези от Вас, които търсят ефекта на ретро визията и в същото време са любители на по-деликатните елементи.

Както останалите наши модели, така и модел Хармония 3 – ПВЦ шкаф с порцеланова мивка може да бъде изработен в различни размери според Вашите нужди. Можете да избирате измежду богата гама цветове, в които да бъде изработен шкафът за баня.  Мивката също можете да избирате според Вашите вкусове и предпочитания. Друг детайл, който може да промени визията на Вашия шкаф, това са дръжките. Избирайки техния дизайн, Вие можете да придадете различен завършек на този шкаф за баня. Обикновено дръжките се съчетават с цвета и вида на смесителя. Водещ обаче е индивидуалния вкус и естетически усет на всеки отделен клиент.

Шкафът, който Ви представяме, е в конфигурация от две вратички с място за съхранение. Всички механизми, които ползваме, са с плавно затваряне. Пространството за съхранение можете да конфигурирате също според Вашите предпочитания. Има толкова много детайли по всеки един от нашите модели мебели за баня, които след като бъдат променени в съответствие с Вашите индивидуални желания, водят до различен краен резултат – Вашият уникален шкаф! Модел Хармония 3 – ПВЦ шкаф с порцеланова мивка – един отличен избор за вашата баня!

За нашите мебели:

Всички шкафове произведени от нас са ръчно изработени с много внимание към детайлите. Във всеки наш модел сме вложили творчество при дизайна и много усърдие при изпълнението, така че да предложим на вас – нашите клиенти, не просто шкаф за баня, а уникален продукт, който освен да върши работа, също така и да Ви носи удовлетвореност от избора си.
Всички наши мебели са водоустойчиви и влагоустойчиви и притежават три години гаранция за водоустойчивост.

Ако желаете моделът да бъде изработен по Ваши размери и цвят, моля попълнете контактната форма.        

Можете да съчетаете този шкаф с предлаганите от нас ретро смесители. Моля погледнете в категория Смесители.


Наши клиенти съчетаха този шкаф с:

ретро смесител старо златоМесингов смесител за баня ДеяЗакачалка за хавлии Електра Ретро 2Чаша за четки за зъби Брас РетроСапунерка за баня Брас Ретроелегантен ретро смесител

Допълнителна информация

Размери 85 × 50 × 85 cm