ПВЦ мебели за баня EMAX

Уют 2 – Голям ПВЦ шкаф за баня

Уют 2 – Голям ПВЦ шкаф за баня

1,715.00 лв.

*Шкафът може да се изработи в различни размери и цвят

Размери: ширина – 105 см
дълбочина – 50 см
височина – 85 см
Материал: ПВЦ
Мивка: порцелан
Конфигурация: 2 чекмеджета, 2 вратички
Механизми: водачи и панти с плавно затваряне
Цвят: Бял 

Смесителят и аксесоарите не са включени в цената.

Ако желаете да поръчате този продукт, моля попълнете контактната форма или се свържете с нас на телефон +359888266070.

Категория:

Описание

За голям ПВЦ шкаф за баня Уют 2:

Представяме Ви модел Уют 2! Невероятно красив и не по-малко удобен и практичен, този шкаф за баня не случайно носи името си. С него действително ще въведете в своята баня стил и уют, които ще Ви донесат чувство на спокойствие и топлина.

Трудно се намира на пазара цял порцеланов умивалник с размер над 100 см. Този голям  ПВЦ шкаф за баня с  мивка е широк 105 см и предлага достатъчно място върху плота на мивката, върху който можете да поставяте всичко, което Ви е необходимо. Самото корито на мивката е дълбоко и практично.  Мястото за съхранение на шкафа е решено в две удобни разделения с вратички, в които можете да поставяте високи шишета с препарати, легени и каквото още поискате. И две централни чекмеджета, които да поберат тоалетните ви принадлежности и аксесоари.

Този шкаф за баня, както всички наши шкафове за баня, е изработен от ПВЦ и е 100% устойчив на влага и пряко мокрене с вода. Освен, че е практичен, защото е голям и предлага достатъчно място за съхранение, той е и много красив.

За нашите мебели за баня:

Всички шкафове произведени от нас са ръчно изработени с много внимание към детайлите. Във всеки наш модел сме вложили творчество при дизайна и много усърдие при изпълнението, така че да предложим на вас – нашите клиенти, не просто шкаф за баня, а уникален продукт, който освен да върши работа, също така и да Ви носи удовлетвореност от избора си.
Всички наши мебели са водоустойчиви и влагоустойчиви и притежават три години гаранция за водоустойчивост.

Ако желаете моделът да бъде изработен по Ваши размери и цвят, моля попълнете контактната форма.        

Също може да ви хареса…