Класик – класически шкаф за баня с мивка купа

Начало/Шкаф за баня/Класик – класически шкаф за баня с мивка купа

Класик – класически шкаф за баня с мивка купа

860.00 лв.

Размери: ширина – 80 см
дълбочина – 50 см
височина на шкафа –  80 см
височина с мивката – 94 см
Материал: ПВЦ
Мивка: Закалено стъкло
Конфигурация: 2 врати с плавно затваряне, 1 рафт
Цвят: РАЛ 7036

Ако желаете моделът да бъде изработен по Ваши размери и цвят, моля попълнете контактната форма или се свържете с нас на телефон +359888266070.

Категория:

Описание

За класически шкаф за баня с мивка купа Класик

Модел Класик в сиво! Този класически шкаф за баня с мивка купа е всичко друго, но не и скучен! Изработен от ПВЦ с мивка тип купа от закалено стъкло, той е уникален акцент за Вашата баня.
Шкаф за баня Класик е в конфигурация от две вратички с плавно затваряне. Мястото за съхранение е разделено на две посредством рафт, който можете да местите нагоре или надолу. Пантите, които ползваме, са неръждаеми и с плавно затваряне. Шкафът е боядисан в цвят по РАЛ 7036 – Platinum Grey. Има два орнаментни крака отпред с височина 25 см. Откъм гърба ПВЦ шкафа е нужно да бъде закачен за стената.

Може ли този ПВЦ шкаф за баня да бъде изработен според вашите индивидуалните нужди и предпочитания?

Както останалите наши модели, така и този шкаф мивка за баня може да бъде изработен в различни размери според Вашите нужди. Можете да избирате измежду богата гама цветове, в които да бъде изработен този ПВЦ шкаф за баня. Също така можете да изберете видът на плота – ПВЦ, мрамор, врачански камък, технически камък, гранит. Мивката също можете да избирате според Вашите вкусове и предпочитания. Друг детайл, който може да промени визията на Вашия шкаф за баня ПВЦ, това са дръжките. Избирайки техния дизайн, Вие можете да придадете различен завършек на този PVC шкаф за баня. Обикновено дръжките се съчетават с цвета и вида на смесителя. Водещ обаче е индивидуалния вкус и естетически усет на всеки отделен клиент.
Има толкова много детайли по всеки един от нашите модели мебели за баня ПВЦ , които след като бъдат променени в съответствие с Вашите индивидуални желания, водят до различен краен резултат – Вашият уникален луксозен шкаф за баня!

За нашите PVC мебели за баня:

Всички водоустойчиви шкафове за баня произведени от нас са ръчно изработени с много внимание към детайлите. Във всеки наш модел сме вложили творчество при дизайна и много усърдие при изпълнението, така че да предложим на вас – нашите клиенти, не просто водоустойчив шкаф за баня, а уникален продукт, който освен да върши работа, също така и да Ви носи удовлетвореност от избора си.
Всички наши мебели за баня PVC са водоустойчиви и влагоустойчиви и притежават три години гаранция за водоустойчивост.

Ако желаете моделът PVC шкаф за баня да бъде изработен по Ваши размери и цвят, моля попълнете контактната форма.

Можете да съчетаете този шкаф мивка за баня с предлаганите от нас Горни шкафове и огледала за баня.

Също може да ви хареса…