Венеция – класически шкаф за баня PVC

Начало/Шкаф за баня/Венеция – класически шкаф за баня PVC

Венеция – класически шкаф за баня PVC

1,580.00 лв.

Размери: ширина – 100 см
дълбочина – 57 см
височина – 87 см
Материал: ПВЦ
Плот: Мрамор
Конфигурация: 1 чекмедже , 2 врати
Механизми: плавно затваряне (soft close)
Посочената цена е за шкафа боядисан в бял цвят.

*Шкафът от снимката е боядисан в цвят по РАЛ.

Мраморният цосъл не е включен в цената. Той се поръчва отделно и е на цена 80 лв.
Смесителят не е включен в цената. Ако желаете да изберете смесител към този шкаф, можете да го направите от категория Смесители.

Ако желаете да поръчате този продукт, моля попълнете контактната форма или се свържете с нас на телефон +359888266070.

Категория:

Описание

Класически шкаф за баня – модел Венеция

Класически шкаф за баня
Размери: ширина – 100 см
дълбочина – 57 см
височина – 87 см
Материал: ПВЦ
Механизми: водачи с плавно затваряне (soft close), панти с плавно затваряне (soft close)
Цвят: Бял

За модел Венеция – италиански шкаф за баня с мивка

Класически шкаф за баня – модел Венеция е изработен изцяло от плътно ПВЦ и е съчетан с плот от естествен камък. Изисканата му визия и сложните орнаменти го правят водоустойчив шкаф за баня от висок клас, който може да удовлетвори и най-изтънчения вкус.

Както останалите наши модели, така и този ПВЦ шкаф за баня може да бъде изработен в различни размери според Вашите нужди. Можете да избирате измежду богата гама цветове, в които да бъде изработен шкафа за баня. Също така можете да изберете видът на плота – ПВЦ, мрамор, врачански камък, технически камък, гранит. Мивката също можете да избирате според Вашите вкусове и предпочитания. Друг детайл, който може да промени визията на Вашия шкаф за баня ПВЦ, това са дръжките. Избирайки техния дизайн, Вие можете да предадете различен завършек на този водоустойчив шкаф за баня. Обикновено дръжките се съчетават с цвета и вида на смесителя. Водещ обаче е индивидуалния вкус и естетически усет на всеки отделен клиент.

Модел Венеция – долен шкаф за баня ПВЦ, който Ви представяме, е в конфигурация едно чекмедже и две вратички с място за съхранение. Всички механизми, които ползваме са с плавно затваряне. Мястото за съхранение можете да конфигурирате също според Вашите предпочитания. Има толкова много детайли по всеки един от нашите модели мебели за баня PVC, които след като бъдат променени в съответствие с Вашите индивидуални желания, водят до различен краен резултат – Вашият уникален шкаф мивка за баня! Класически шкаф за баня – модел Венеция, вашият уникален избор!

За нашите водоустойчиви мебели за баня PVC:

Всеки модел шкаф с мивка за баня произведен от нас е ръчно изработен с много внимание към детайлите. Във всеки наш модел шкаф за мивка сме вложили творчество при дизайна и много усърдие при изпълнението, така че да предложим на вас – нашите клиенти, не просто PVC шкаф за баня, а уникален продукт, който освен да върши работа, също така и да Ви носи удовлетвореност от избора си.
Всички наши ПВЦ мебели за баня са водоустойчиви и влагоустойчиви и притежават три години гаранция за водоустойчивост.

Ако желаете моделът шкаф мивка за баня да бъде изработен по Ваши размери и цвят, моля попълнете контактната форма.

Можете да съчетаете този водоустойчу шкаф за баня с предлаганите от нас ретро смесители. Моля погледнете в категория Смесители.

Наши клиенти съчетаха този долен шкаф за баня ПВЦ с:

ретро смесител старо златоМесингов смесител за баня ДеяЗакачалка за хавлии Електра Ретро 2Чаша за четки за зъби Брас РетроСапунерка за баня Брас Ретроелегантен ретро смесител

 

Допълнителна информация

Размери 100 × 55 × 85 cm