ПВЦ мебели за баня EMAX

Класик Плюс – луксозен шкаф за баня с мраморен плот

Класик Плюс – луксозен шкаф за баня с мраморен плот

1,300.00 лв.

*Шкафът може да се изработи в различни размери и цвят

Цена: 60 см – 1300 лв; 70 см – 1370 лв; 80 см – 1435 лв; 90 см – 1505 лв
Размери: ширина – 60 см / 70 см / 80 см / 90 см
дълбочина – 46 см
височина на шкафа –  80 см
височина с мивката – 93,5 см
Материал: ПВЦ
Цвят: бял
Мивка: Порцелан 46 х 13,5 см
Конфигурация: 2 врати с плавно затваряне, 1 рафт

Ако желаете да поръчате този продукт, моля попълнете контактната форма или се свържете с нас на телефон +359888266070.

Категория:

Описание

За луксозен шкаф за баня Класик Плюс с мраморен плот:

Луксозен шкаф за баня  Класик Плюс е от серията водоустойчиви шкафове за баня Класик. Тук сме добавили още един акцент  към него – това е бленда с орнамент. Освен орнаментните крака и рамки, характерни за модела, долен шкаф за баня Класик притежава в плюс и един орнамент разположен на бленда под плота – още едно бижу, което да привлича вниманието.

Шкафът е в конфигурация от две врати с плавно затваряне. Пантите са неръждаеми. Пространството за съхранение е разделено на две с рафт. Плотът е камък с дебелина 2 см. Предлагаме плота в два цвята – единият е в бежовата гама, а другия в бяло-сивата. Мивката е порцеланова купа с диаметър 46 см. Отворът за смесителят е позициониран отдясно на мивката. При изработка по поръчка може да се позиционира спрямо Вашите изисквания.

Цената не включва смесител и сифон.

Този долен шкаф за баня може да бъде изработен и в комплект с горен шкаф с огледало и колона от същата серия. Вижте ⇒ТУК!

Може ли PVC шкаф за баня Класик Плюс да бъде изработен в избран от вас размер и цвят?

Да, може. Както останалите наши модели шкаф за баня с мивка, така и този може да бъде изработен в различни размери според Вашите нужди. Можете да избирате измежду богата гама цветове, в които да бъде изработен вашият долен шкаф за баня. Също така можете да изберете вида на плота – ПВЦ, мрамор, врачански камък, технически камък, гранит. Мивката също можете да избирате според Вашите вкусове и предпочитания. Друг детайл, който може да промени визията на Вашия ПВЦ шкаф за баня, това са дръжките. Избирайки техния дизайн, Вие можете да придадете различен завършек на този PVC шкаф за баня. Обикновено дръжките се съчетават с цвета и вида на смесителя. Водещ обаче е индивидуалния вкус и естетически усет на всеки отделен клиент.

За нашите PVC мебели за баня:

Всички мебели за баня PVC произведени от нас са ръчно изработени с много внимание към детайлите. Във всеки наш модел сме вложили творчество при дизайна и много усърдие при изпълнението, така че да предложим на вас – нашите клиенти, не просто водоустойчиви мебели за баня, а уникален продукт, който освен да върши работа, също така и да Ви носи наслада за сетивата.
Всички наши мебели за баня са водоустойчиви и влагоустойчиви и притежават три години гаранция .

Ако желаете модел Класик Плюс – водоустойчив шкаф за баня да бъде изработен по Ваши размери и цвят, моля попълнете контактната форма.

Също може да ви хареса…