ПВЦ мебели за баня EMAX

Романи – Мивка с шкаф за баня

Романи – Мивка с шкаф за баня

3,250.00 лв.

*Шкафът може да се изработи в различни размери и цвят

Размери: ширина – 90 см
дълбочина – 55 см
височина – 85 см
Материал: ПВЦ
Плот: мрамор
Мивка: порцелан
Конфигурация: 2 чекмеджета с пуш механизми
Механизми: водачи с плавно затваряне (soft close)
Цвят: Бял

Цокълът не е включен в цената. Той се заявява отделно и е на цена 90 лв.
Смесителят не е включен в цената.

Ако желаете да поръчате този продукт, моля попълнете контактната форма или се свържете с нас на телефон +359888266070.

Категория:

Описание

За мивка с шкаф за баня Романи:

Мивка с шкаф за баня Романи е едно нежно допълнение към вашата баня, което освен че ще ви радва, ще Ви служи дълго време, защото шкафът е 100% водоустойчив. Шкафът, който Ви представяме, е в конфигурация две чекмеджета с място за съхранение. Едното от тях е подходящо за съхранение на тоалетни принадлежности. Другото е голямо и дълбоко. В него можете да съхранявате препарати за почистване и всичко, което ви е необходимо в банята. Чекмеджетата са с пуш механизми.  Характерни за този уникален модел шкаф с мивка са неговите крака и орнаментите, разположени централно на двете чекмеджета.

Както останалите наши мебели за баня, така и този може да бъде изработен в различни размери според Вашите нужди. Можете да избирате измежду богата гама цветове, в които да бъде изработен шкафът за баня. Също така можете да изберете видът на плота – ПВЦ, мрамор, врачански камък, технически камък, гранит. Мивката също можете да избирате според Вашите вкусове и предпочитания. Пространството за съхранение можете да конфигурирате също според Вашите предпочитания.

Друг детайл, който може да промени визията на Вашия шкаф, това са дръжките. Избирайки техния дизайн, Вие можете да придадете различен завършек на този шкаф за баня. Обикновено дръжките е се съчетават с цвета и вида на смесителя. Водещ обаче е индивидуалния вкус и естетически усет на всеки отделен клиент. Има толкова много детайли по всеки един от нашите модели мебели за баня, които след като бъдат променени в съответствие с Вашите индивидуални желания, водят до различен краен резултат – Вашият уникален шкаф! Ретро шкаф за баня – модел Романи Вашия уникален избор!

За нашите мебели за баня:

Всички шкафове произведени от нас са ръчно изработени с много внимание към детайлите. Във всеки наш модел сме вложили творчество при дизайна и много усърдие при изпълнението, така че да предложим на вас – нашите клиенти, не просто шкаф за баня, а уникален продукт, който освен да върши работа, също така и да Ви носи удовлетвореност от избора си.
Всички наши мебели са водоустойчиви и влагоустойчиви и притежават три години гаранция за водоустойчивост.

Ако желаете моделът да бъде изработен по Ваши размери и цвят, моля попълнете контактната форма.