ПВЦ мебели за баня EMAX

Рустика – Мивка с шкаф за баня PVC

Рустика – Мивка с шкаф за баня PVC

1,320.00 лв.

*Шкафът може да се изработи в различни размери и цвят

Размери: ширина – 80 см
дълбочина – 46 см
височина – 85 см
Материал: ПВЦ
Мивка: порцелан
Конфигурация: 1 чекмедже с плавно затваряне, 2 врати с плавно затваряне, рафт
Цвят: Бял 

Ако желаете да поръчате този продукт, моля попълнете контактната форма или се свържете с нас на телефон +359888266070.

Категория:

Описание

За Рустика – мивка с шкаф за баня PVC:

Рустика е нов модел мивка с шкаф за баня, който е удобен, функционален, с уникална визия. Този шкаф баня е наситен на детайли, които ще радват очите ви. Под удобната порцеланова мивка широка 80 см сме разположили чекмедже с механизми с плавно затваряне, което да побира и осигурява удобен достъп до най-нужните в ежедневието ви неща. Под него има две вратички, които отново са с плавно затваряне и неръждаеми панти, и рафт, разделящ вътрешното пространство за съхранение. Шкафът е на 4 крачета с височина 10 см.

Както останалите наши модели, така и модел Рустика – мивка с шкаф за баня PVC може да бъде изработен в различни размери според Вашите нужди. Можете да избирате измежду богата гама цветове, в които да бъде изработен.  Мивката също можете да избирате според Вашите вкусове и предпочитания. Друг детайл, който може да промени визията на Вашия шкаф за баня ПВЦ, това са дръжките. Избирайки техния дизайн, Вие можете да придадете различен завършек на този ПВЦ шкаф за баня. Обикновено дръжките се съчетават с цвета и вида на смесителя. Водещ обаче е индивидуалния вкус и естетически усет на всеки отделен клиент.

За нашите ПВЦ мебели за баня:

Всички водоустойчиви шкафове за баня произведени от нас са ръчно изработени с много внимание към детайлите. Във всеки наш модел луксозен шкаф за баня сме вложили творчество при дизайна и много усърдие при изпълнението, така че да предложим на вас – нашите клиенти, не просто шкаф мивка за баня, а уникален продукт, който освен да върши работа, също така и да Ви носи удовлетвореност от избора си.
Всички наши мебели за баня PVC са водоустойчиви и влагоустойчиви и притежават три години гаранция за водоустойчивост.

Ако желаете долен шкаф за баня модел Рустика да бъде изработен по Ваши размери и цвят, моля попълнете контактната форма.