ПВЦ мебели за баня EMAX

Фиоре – ПВЦ шкаф за баня с две мивки

Фиоре – ПВЦ шкаф за баня с две мивки

3,950.00 лв.

*Шкафът може да се изработи в различни размери и цвят

Размери: ширина – 160 см
дълбочина – 55 см
височина – 85 см
Материал: ПВЦ

Механизми: водачи с плавно затваряне (soft close)

Цвят: Комбинация от два цвята по РАЛ (всеки модел шкаф за баня може да бъде изработен в цвят предпочетен от клиента. Работим със световната система RAL. Шкафът може да бъде боядисан и в два цвята, според предпочитанията на клиента.

Ако желаете моделът да бъде изработен по Ваши размери и цвят, моля попълнете контактната форма.

Категория:

Описание

Шкаф за баня с две мивки – модел Фиоре

Шкаф за баня с две мивки – модел Фиоре се отличава с нежна визия, подсилена от релефните флорални орнаменти. Ще внесе в банята ви мекота и уют. А също така и ще издържи във времето, тъй като е устойчив на пряко мокрене с вода. Този шкаф притежава едновременно нежна визия и голям размер, който позволява удобството да има две мивки.
Четири големи чекмеджета с механизми с плавно затваряне се крият зад уникалните ръчно изработени флорални орнаменти. Този шкаф е майсторска творба, в която са вложени много часове ръчен труд и много внимание към детайлите.
Шкафът се изработва в комбинация от два цвята по РАЛ по избор на клиента.

Както останалите наши модели, така и този може да бъде изработен в различни размери според Вашите нужди. Можете да избирате измежду богата гама цветове, в които да бъде изработен шкафът за баня. Също така можете да изберете видът на плота – ПВЦ, мрамор, врачански камък, технически камък, гранит. Мивката също можете да избирате според Вашите вкусове и предпочитания. Друг детайл, който може да промени визията на Вашия шкаф, това са дръжките. Избирайки техния дизайн, Вие можете да придадете различен завършек на този шкаф за баня. Обикновено дръжките се съчетават с цвета и вида на смесителя. Водещ обаче е индивидуалния вкус и естетически усет на всеки отделен клиент. Шкафът, който Ви представяме, е в конфигурация четири чекмеджета с място за съхранение. Всички механизми, които ползваме са с плавно затваряне. Пространството за съхранение можете да конфигурирате също според Вашите предпочитания. Има толкова много детайли по всеки един от нашите модели мебели за баня, които след като бъдат променени в съответствие с Вашите индивидуални желания, водят до различен краен резултат – Вашият уникален шкаф! Шкаф за баня с две мивки – модел Фиоре, вашия уникален избор!

Не се колебайте да споделите с нас, какво искате! Ние можем да го изпълним!