ПВЦ мебели за баня EMAX

Бела – ПВЦ шкаф за баня

Бела – ПВЦ шкаф за баня

2,290.00 лв.

*Шкафът може да се изработи в различни размери и цвят

Водоустойчив ПВЦ шкаф ца баня Бела

Размери: ширина – 100 см
дълбочина – 50 см
височина – 85 см
Материал: ПВЦ
Плот: ПВЦ
Мивка: порцелан
Конфигурация: 3 чекмеджета с плавно затваряне
Механизми: водачи с плавно затваряне (soft close)
Цвят: Бял

Смесителят не е включен в цената. Ако желаете да изберете смесител към този шкаф, можете да го направите от категория Смесители.

Ако желаете да поръчате този продукт, моля попълнете контактната форма или се свържете с нас на телефон +359888266070.

Категория:

Описание

Бела – водоустойчив ПВЦ шкаф за баня

Водоустойчив ПВЦ шкаф ца баня Бела

Размери: ширина – 100 см
дълбочина – 50 см
височина – 85 см
Материал: ПВЦ

За шкафа:

Елегантният модел Бела е напълно водоустойчив ПВЦ шкаф за баня. Той ще добави изисканост към всяка баня. Изработен е от ПВЦ в конфигурация от 3 чекмеджета с механизми с плавно затваряне от висок клас. Боядисан е в бял цвят. Изключително стилен, този шкаф се отличава с изискана извивка в долната част на шкафа, краката също са с характерна извита форма. Меките форми продължават и по ръбовете на челата, които са заоблени. Заоблени са и ръбовете на плота. Нежният фронтален орнамент е черешката на тортата на този шкаф. А кристалните дръжки добавят финиш с усещане за вкус.

Както останалите наши модели, така и този може да бъде изработен в различни размери според Вашите нужди. Можете да избирате измежду богата гама цветове, в които да бъде изработен шкафът за баня. Също така можете да изберете видът на плота – ПВЦ, мрамор, врачански камък, технически камък, гранит. Мивката също можете да избирате според Вашите вкусове и предпочитания. Друг детайл, който може да промени визията на Вашия шкаф, това са дръжките. Избирайки техния дизайн, Вие можете да придадете различен завършек на този шкаф за баня. Обикновено дръжките се съчетават с цвета и вида на смесителя. Водещ обаче е индивидуалния вкус и естетически усет на всеки отделен клиент. Шкафът, който Ви представяме, е в конфигурация от три чекмеджета . Всички механизми, които ползваме са с плавно затваряне. Пространството за съхранение можете да конфигурирате също според Вашите предпочитания. Има толкова много детайли по всеки един от нашите модели мебели за баня, които след като бъдат променени в съответствие с Вашите индивидуални желания, водят до различен краен резултат – Вашият уникален шкаф!

За нашите модели:

Всички шкафове произведени от нас са ръчно изработени с много внимание към детайлите. Във всеки наш модел сме вложили творчество при дизайна и много усърдие при изпълнението, така че да предложим на вас – нашите клиенти, не просто шкаф за баня, а уникален продукт, който освен да върши работа, също така и да Ви носи удовлетвореност от избора си.
Всички наши мебели са водоустойчиви и влагоустойчиви и притежават три години гаранция за водоустойчивост.

Ако желаете моделът да бъде изработен по Ваши размери и цвят, моля попълнете контактната форма.        

Можете да съчетаете този шкаф с предлаганите от нас ретро смесители. Моля погледнете в категория Смесители.