ПВЦ мебели за баня EMAX

Хармония Лукс 2 – ретро ПВЦ шкаф за баня

Хармония Лукс 2 – ретро ПВЦ шкаф за баня

1,795.00 лв.

*Шкафът може да се изработи в различни размери и цвят

Размери: ширина – 100 см
дълбочина – 57 см
височина – 85 см
Материал: ПВЦ
Плот: Мрамор
Конфигурация: 2 врати
Панти: плавно затваряне (soft close)
Цвят: Бял
Цокълът не е включен в цената. Той се заявява отделно и е на цена 100 лв.

Ако желаете да поръчате този продукт, моля попълнете контактната форма или се свържете с нас на телефон +359888266070.

Категория:

Описание

За Ретро ПВЦ шкаф за баня Хармония Лукс 2:

Шкафовете от серията Хармония са най-търсени от нашите клиенти! Ретро ПВЦ шкаф за баня модел Хармония Лукс 2 е изработен от плътно ПВЦ, притежава характерните за серията орнаментни рамки и крака. Моделът е в конфигурация от две врати с плавно затваряне, които осигуряват голямо вътрешно пространство за съхранение. Завършен е с плот от естествен камък и порцеланова мивка, монтирана в плота.

Както останалите наши модели, така и този може да бъде изработен в различни размери според Вашите нужди. Можете да избирате измежду богата гама цветове, в които да бъде изработен шкафът за баня. Също така можете да изберете видът на плота – ПВЦ, мрамор, врачански камък, технически камък, гранит. Мивката също можете да избирате според Вашите вкусове и предпочитания. Друг детайл, който може да промени визията на Вашия шкаф, това са дръжките. Избирайки техния дизайн, Вие можете да придадете различен завършек на този шкаф за баня. Обикновено дръжките се съчетават с цвета и вида на смесителя. Водещ обаче е индивидуалния вкус и естетически усет на всеки отделен клиент.

Шкафът, който Ви представяме, е в конфигурация от две врати с плавно затваряне и неръждаеми панти. Всички механизми, които ползваме са с плавно затваряне. Пространството за съхранение можете да конфигурирате също според Вашите предпочитания. Има толкова много детайли по всеки един от нашите модели мебели за баня, които след като бъдат променени в съответствие с Вашите индивидуални желания, водят до различен краен резултат – Вашият уникален шкаф! Изберете ретро шкаф за баня модел Хармония Лукс 2! Ретро шкаф за баня Хармония Лукс 2 може да бъде изящен завършек на вашата баня, независимо от  заложения във Вашата баня стил. Шкафът отлично кореспондира с всякакъв вид керамична облицовка, стъклени паравани и санитария. ПВЦ шкаф за баня с мивка – модел Хармония Лукс 2 – вашият уникален избор!

Цената не включва смесител и сифон.

За нашите мебели за баня:

Всички шкафове произведени от нас са ръчно изработени с много внимание към детайлите. Във всеки наш модел сме вложили творчество при дизайна и много усърдие при изпълнението, така че да предложим на вас – нашите клиенти, не просто шкаф за баня, а уникален продукт, който освен да върши работа, също така и да Ви носи удовлетвореност от избора си.
Всички наши мебели са водоустойчиви и влагоустойчиви и притежават три години гаранция за водоустойчивост.

Ако желаете моделът да бъде изработен по Ваши размери и цвят, моля попълнете контактната форма.

 

Също може да ви хареса…