Хармония Лукс – ретро шкаф за баня ПВЦ

Начало/Шкаф за баня/Хармония Лукс – ретро шкаф за баня ПВЦ

Хармония Лукс – ретро шкаф за баня ПВЦ

1,380.00 лв.

Модел Хармония Лукс – Ретро шкаф за баня с чекмеджета

Размери: ширина – 100 см
дълбочина – 57 см
височина – 85 см
Материал: ПВЦ
Плот: Мрамор
Мивка: порцелан
Конфигурация: 2 чекмеджета
Механизми: плавно затваряне (soft close)
Цвят: Бял

Цокълът не е включен в цената. Той се заявява отделно и е на цена 80 лв.
Смесителят не е включен в цената. Ако желаете да изберете смесител към този шкаф, можете да го направите от категория Смесители.

Ако желаете да поръчате този продукт, моля попълнете контактната форма или се свържете с нас на телефон +359888266070.

 

Категория:

Описание

Модел Хармония Лукс – Ретро шкаф за баня с чекмеджета

Ретро шкаф за баня с чекмеджета
Размери: ширина – 100 см
дълбочина – 57 см
височина – 85 см
Материал: ПВЦ
Плот: Мрамор
Мивка: порцелан
Механизми: плавно затваряне (soft close)
Цвят: Бял

Всеки модел шкаф за баня може да бъде изработен в цвят предпочетен от клиента. Работим със световната система RAL. Шкафът може да бъде боядисан и в два цвята, според предпочитанията на клиента.

За шкафа:

Модел Хармония – ретро шкаф за баня с чекмеджета е нашият ТОП продукт шкаф за баня с чекмеджета! Изработен е от плътно ПВЦ, изключително красив и стилен. Много функционален – две големи отваряеми чекмеджета с механизми с плавно затваряне от висок клас. При избор на мивка тип купа – горното чекмедже също може да се отваря. Завършен е с плот от естествен камък.

Както останалите наши модели, така и този може да бъде изработен в различни размери според Вашите нужди. Можете да избирате измежду богата гама цветове, в които да бъде изработен шкафът за баня. Също така можете да изберете видът на плота – ПВЦ, мрамор, врачански камък, технически камък, гранит. Мивката също можете да избирате според Вашите вкусове и предпочитания. Друг детайл, който може да промени визията на Вашия шкаф, това са дръжките. Избирайки техния дизайн, Вие можете да придадете различен завършек на този шкаф за баня. Обикновено дръжките се съчетават с цвета и вида на смесителя. Водещ обаче е индивидуалния вкус и естетически усет на всеки отделен клиент.

Шкафът, който Ви представяме, е в конфигурация три чекмеджета с място за съхранение. Всички механизми, които ползваме са с плавно затваряне. Пространството за съхранение можете да конфигурирате също според Вашите предпочитания. Има толкова много детайли по всеки един от нашите модели мебели за баня, които след като бъдат променени в съответствие с Вашите индивидуални желания, водят до различен краен резултат – Вашият уникален шкаф! Модел Хармония Лукс – Ретро шкаф за баня с чекмеджета – Вашият уникален избор!

За нашите мебели:

Всички шкафове произведени от нас са ръчно изработени с много внимание към детайлите. Във всеки наш модел сме вложили творчество при дизайна и много усърдие при изпълнението, така че да предложим на вас – нашите клиенти, не просто шкаф за баня, а уникален продукт, който освен да върши работа, също така и да Ви носи удовлетвореност от избора си.
Всички наши мебели са водоустойчиви и влагоустойчиви и притежават три години гаранция за водоустойчивост.

Ако желаете моделът да бъде изработен по Ваши размери и цвят, моля попълнете контактната форма.

Можете да съчетаете този шкаф с предлаганите от нас ретро смесители. Моля погледнете в категория Смесители.

Наши клиенти съчетаха този шкаф с:

ретро смесител старо златоМесингов смесител за баня ДеяЗакачалка за хавлии Електра Ретро 2Чаша за четки за зъби Брас РетроСапунерка за баня Брас Ретроелегантен ретро смесител

 

Допълнителна информация

Размери 100 × 55 × 85 cm