ПВЦ мебели за баня EMAX

Хармония Лукс – ретро шкаф за баня ПВЦ

Хармония Лукс – ретро шкаф за баня ПВЦ

2,450.00 лв.

*Шкафът може да се изработи в различни размери и цвят

Размери: ширина – 100 см
дълбочина – 57 см
височина – 85 см
Материал: ПВЦ
Плот: Мрамор
Мивка: порцелан
Конфигурация: 3 чекмеджета
Механизми: плавно затваряне (soft close)
Цвят: Бял

Цокълът не е включен в цената. Той се заявява отделно и е на цена 80 лв.
Смесителят не е включен в цената. Ако желаете да изберете смесител към този шкаф, можете да го направите от категория Смесители.

Ако желаете да поръчате този продукт, моля попълнете контактната форма или се свържете с нас на телефон +359888266070.

 

Категория:

Описание

За ретро шкаф за баня ПВЦ Хармония Лукс

Модел Хармония – ретро шкаф за баня ПВЦ е нашият ТОП шкаф за баня с чекмеджета! Изработен е от плътно ПВЦ, изключително красив и стилен. Много функционален – три отваряеми чекмеджета с механизми с плавно затваряне от висок клас.  Завършен е с плот от естествен камък.

Както останалите наши модели, така и този може да бъде изработен в различни размери според Вашите нужди. Можете да избирате измежду богата гама цветове, в които да бъде изработен шкафът за баня. Също така можете да изберете видът на плота – ПВЦ, мрамор, врачански камък, технически камък, гранит. Мивката също можете да избирате според Вашите вкусове и предпочитания. Друг детайл, който може да промени визията на Вашия шкаф, това са дръжките. Избирайки техния дизайн, Вие можете да придадете различен завършек на този шкаф за баня. Обикновено дръжките се съчетават с цвета и вида на смесителя. Водещ обаче е индивидуалния вкус и естетически усет на всеки отделен клиент.

Шкафът, който Ви представяме, е в конфигурация от две чекмеджета с място за съхранение. Всички механизми, които ползваме са с плавно затваряне. Пространството за съхранение можете да конфигурирате също според Вашите предпочитания. Има толкова много детайли по всеки един от нашите модели мебели за баня, които след като бъдат променени в съответствие с Вашите индивидуални желания, водят до различен краен резултат – Вашият уникален шкаф! Модел Хармония Лукс – Ретро шкаф за баня ПВЦ – Вашият уникален избор!

За нашите мебели за баня:

Всички шкафове произведени от нас са ръчно изработени с много внимание към детайлите. Във всеки наш модел сме вложили творчество при дизайна и много усърдие при изпълнението, така че да предложим на вас – нашите клиенти, не просто шкаф за баня, а уникален продукт, който освен да върши работа, също така и да Ви носи удовлетвореност от избора си.
Всички наши мебели са водоустойчиви и влагоустойчиви и притежават три години гаранция за водоустойчивост.

Ако желаете моделът да бъде изработен по Ваши размери и цвят, моля попълнете контактната форма.

 

Също може да ви хареса…