ПВЦ мебели за баня EMAX

Комфорт Плюс – шкаф с мивка за баня

Комфорт Плюс – шкаф с мивка за баня

2,500.00 лв.

*Шкафът може да се изработи в различни размери и цвят

Размери:
ширина – 100 см
дълбочина – 48,5 см
височина – 85 см
Материал: ПВЦ
Мивка: порцелан
Конфигурация: 2 чекмеджета, 2 врати, 1 рафт
Механизми: водачи и панти с плавно затваряне
Цената е за шкафа боядисан в бял цвят.

*Шкафът от снимките е боядисан в цвят по РАЛ 1013.

Смесителят и аксесоарите не са включени в цената.

Ако желаете да поръчате този продукт, моля попълнете контактната форма или се свържете с нас на телефон +359888266070.

Категория:

Описание

Характеристики на шкаф с мивка за баня Комфорт Плюс:

Този шкаф с мивка за баня не случайно носи това име. Той предлага изключителен комфорт, достатъчно място за съхранение във вътрешното пространство под мивката за баня, достатъчно място върху самия плот , така че да можете да поставите всички аксесоари и принадлежности за баня, от които имате нужда да са Ви под ръка.

Шкаф с мивка за баня Комфорт Плюс притежава и две удобни чекмеджета с механизми с плавно затваряне. Те Ви дават удобството да побирате множество дребни принадлежности. Мивката, която сме избрали за този шкаф за баня, е голям удобен порцеланов умивалник с овално корито и достатъчно пространство на плота. Цялото това удобство, което ви предлага модел Комфорт Плюс е побрано в една много стилна визия, притежаваща класически детайли. Този ПВЦ шкаф е от моделите, чиято красота е непреходна и не се влияе от прищявките на модата. Това е класически шкаф за баня за тези от Вас, които са любители на класиката и удобството в банята.

Още за шкаф с мивка за баня Комфорт Плюс:

Както при другите шкафове за баня, които произвеждаме, така и при този шкаф с мивка за баня, всички механизми и панти, които ползваме са с плавно затваряне. Този шкаф е произведен от ПВЦ. Боядисан е с водоустойчиви бои и лакове и е напълно устойчив не само на влага, но и на пряко мокрене с вода. Мивката към този шкаф за баня ПВЦ е висококачествена порцеланова мивка. Всичко, което сме вложили в този водоустойчив шкаф за баня е от висок клас, което заедно с вложеният от нас творчески заряд и майсторското изпълнение, го прави висок клас шкаф за баня.

За нашите мебели за баня:

Всички мебели за баня произведени от нас са ръчно изработени с много внимание към детайлите. Във всеки наш модел сме вложили творчество при дизайна и много усърдие при изпълнението, така че да предложим на вас – нашите клиенти, не просто шкаф за баня, а уникален продукт, който освен да върши работа, също така и да Ви носи удовлетвореност от избора си.
Всички наши мебели са водоустойчиви и влагоустойчиви и притежават три години гаранция за водоустойчивост.

Ако желаете този шкаф за баня да бъде изработен по Ваши размери и цвят, моля попълнете контактната форма.        

Можете да съчетаете този шкаф с предлаганите от нас ретро смесители. Моля погледнете в категория Смесители.

Наши клиенти съчетаха шкаф за баня Комфорт Плюс с:

ретро смесител старо злато

Смесител за баня Ретро Лукс