ПВЦ мебели за баня EMAX

Романи 2 – Шкаф мивка за баня

Романи 2 – Шкаф мивка за баня

955.00 лв.

*Шкафът може да се изработи в различни размери и цвят

Размери: ширина – 60 см
дълбочина – 45 см
височина – 80 см на шкафа, 95 см височина заедно с купата
Материал: ПВЦ
Плот: ПВЦ
Мивка: порцелан
Конфигурация: 1 вратичка с пуш механизми, 1 рафт
Цвят: Розов
*Шкафът на снимките към продукта е боядисан в цвят по РАЛ 3015.
Може да бъде изпълнен в цвят по Ваш избор.

Смесителят не е включен в цената.

Ако желаете да поръчате този продукт, моля попълнете контактната форма или се свържете с нас на телефон +359888266070.

Категория:

Описание

Шкаф с мивка за баня Романи 2

Шкаф с мивка за баня – модел Романи 2 е едно нежно допълнение към вашата баня, което освен че ще ви радва, ще Ви служи дълго време, защото шкафът е 100% водоустойчив. Шкафът, който Ви представяме, е в по-компактен вариант, така че да се побере и в по-малка баня. Шкафът за баня е конфигуриран с една вратичка с пуш механизми.  В него можете да съхранявате препарати за почистване и всичко, което ви е необходимо в банята. Характерни за този уникален модел шкаф с мивка са неговите крака и орнамента, разположен централно на вратичката.

Както останалите наши мебели за баня, така и този може да бъде изработен в различни размери според Вашите нужди. Можете да избирате измежду богата гама цветове, в които да бъде изработен шкафът за баня. Също така можете да изберете видът на плота – ПВЦ, мрамор, врачански камък, технически камък, гранит. Мивката също можете да избирате според Вашите вкусове и предпочитания. Пространството за съхранение можете да конфигурирате също според Вашите предпочитания.

Друг детайл, който може да промени визията на Вашия шкаф, това са дръжките. Избирайки техния дизайн, Вие можете да придадете различен завършек на този шкаф за баня. Обикновено дръжките е се съчетават с цвета и вида на смесителя. Водещ обаче е индивидуалния вкус и естетически усет на всеки отделен клиент. Има толкова много детайли по всеки един от нашите модели мебели за баня, които след като бъдат променени в съответствие с Вашите индивидуални желания, водят до различен краен резултат – Вашият уникален шкаф! Ретро шкаф за баня – модел Романи Вашия уникален избор!

За нашите мебели за баня:

Всички шкафове произведени от нас са ръчно изработени с много внимание към детайлите. Във всеки наш модел сме вложили творчество при дизайна и много усърдие при изпълнението, така че да предложим на вас – нашите клиенти, не просто шкаф за баня, а уникален продукт, който освен да върши работа, също така и да Ви носи удовлетвореност от избора си.
Всички наши мебели са водоустойчиви и влагоустойчиви и притежават три години гаранция за водоустойчивост.

Ако желаете моделът да бъде изработен по Ваши размери и цвят, моля попълнете контактната форма.

 

Допълнителна информация

Размери 60 × 50 × 80 см