ПВЦ мебели за баня EMAX

Хармония Гранде – шкаф за баня ПВЦ

Хармония Гранде – шкаф за баня ПВЦ

*Шкафът може да се изработи в различни размери и цвят

Размери: ширина – 150 см
дълбочина – 55 см
височина на шкафа – 80 см
Материал: ПВЦ
Плот: ПВЦ
Цвят: бял мат

Смесителят не е включен в цената. Ако желаете да изберете смесител към този шкаф, можете да го направите от категория Смесители.

Ако желаете да поръчате този продукт, моля попълнете контактната форма или се свържете с нас на телефон +359888266070.

Категория:

Описание

Шкаф за баня ПВЦ Хармония Гранде

Шкафовете от серията Хармония са най-търсени от нашите клиенти! Шкаф за баня ПВЦ Хармония Гранде притежава в повече от всичко, характерно за този модел – по-голям размер, по-големи орнаментни рамки, повече място за съхранение.  Моделът е в конфигурация от три чекмеджета с механисми soft close и две врати с плавно затваряне, пространството зад които е разделено с рафтове. Завършен е с ПВЦ плот и мивка тип купа. Може да се изработи и с плот от естествен камък и вградена в плота мивка. Също така този шкаф за баня ПВЦ може да бъде изработен и с две мивки.

Както останалите наши модели, така и този може да бъде изработен в различни размери според Вашите нужди. Можете да избирате измежду богата гама цветове, в които да бъде изработен шкафът за баня. Също така можете да изберете видът на плота – ПВЦ, мрамор, врачански камък, технически камък, гранит. Мивката също можете да избирате според Вашите вкусове и предпочитания. Друг детайл, който може да промени визията на Вашия шкаф, това са дръжките. Избирайки техния дизайн, Вие можете да придадете различен завършек на този шкаф за баня. Обикновено дръжките се съчетават с цвета и вида на смесителя. Водещ обаче е индивидуалния вкус и естетически усет на всеки отделен клиент.

За нашите мебели за баня:

Всички шкафове произведени от нас са ръчно изработени с много внимание към детайлите. Във всеки наш модел сме вложили творчество при дизайна и много усърдие при изпълнението, така че да предложим на вас – нашите клиенти, не просто шкаф за баня, а уникален продукт, който освен да върши работа, също така и да Ви носи удовлетвореност от избора си.
Всички наши мебели са водоустойчиви и влагоустойчиви и притежават три години гаранция за водоустойчивост.

Ако желаете моделът да бъде изработен по Ваши размери и цвят, моля попълнете контактната форма.

 

Go to Top