ПВЦ мебели за баня EMAX

Романтик 1 – шкаф за баня ПВЦ

Романтик 1 – шкаф за баня ПВЦ

1,195.00 лв.

*Шкафът може да се изработи в различни размери и цвят

Размери: ширина – 80 см
дълбочина – 46 см
височина – 80 см
Материал: ПВЦ
Плот: ПВЦ 2,4 см
Мивка: порцелан
Конфигурация: 2 вратички с плавно затваряне, 1 рафт
Цвят: бял

Посочената цена е за шкафа, боядисан в бял цвят.

*Шкафът от снимките е боядисан в цвят по РАЛ.

Ако желаете да поръчате този продукт, моля попълнете контактната форма или се свържете с нас на телефон +359888266070.

Категория:

Описание

За шкаф за баня ПВЦ Романтик 1

Шкаф за баня ПВЦ Романтик 1 е един много стилен шкаф за баня, който създава романтично усещане за уют и спокойствие. Изработен е от ПВЦ, има водоустойчив ПВЦ плот с място за поставяне на течен сапун, четки за зъби и други принадлежности. Мивката е тип купа за монтаж върху плот. Смесителят може да бъде поставен на стената или на плота. Ако е на плота, може да се позиционираа зад мивката, вляво или вдясно от нея. Шкафът е конфигуриран с 2 вратички с плавно затваряне и един вътрешен рафт. Тази конфигурация го прави удобен за съхранение на по-високи препарати, дори и легени.
Модел Романтик се отличава с декоративни детайли и орнамент, който му дават излъчването на ретро шкаф за баня с мивка. Може да бъде боядисан както в бял цвят, така и в цвят по РАЛ по Ваш избор. Този красив шкаф е чудесно решение, когато мястото в банята Ви е ограничено, а в същото време искате да добавите доза уникален стил и търсите шкаф с по-различна визия.

За нашите мебели за баня:

Всички шкафове произведени от нас са ръчно изработени с много внимание към детайлите. Във всеки наш модел сме вложили творчество при дизайна и много усърдие при изпълнението, така че да предложим на вас – нашите клиенти, не просто шкаф за баня, а уникален продукт, който освен да върши работа, също така и да Ви носи удовлетвореност от избора си.
Всички наши мебели са водоустойчиви и влагоустойчиви и притежават три години гаранция за водоустойчивост.

Ако желаете моделът да бъде изработен по Ваши размери и цвят, моля попълнете контактната форма.

Също може да ви хареса…