ПВЦ мебели за баня EMAX

Сиена – шкаф за баня ПВЦ

Сиена – шкаф за баня ПВЦ

*Шкафът може да се изработи в различни размери и цвят

Размери: ширина – 180 см
дълбочина – 55 см
височина – 80 см
Материал: ПВЦАко желаете моделът да бъде изработен по Ваши размери и цвят, моля попълнете контактната форма.

Категория:

Описание

Този 100% водоустойчив шкаф за баня е образец за стил и класа. Внушителен, стилен и практичен, видът му говори сам за себе си. Характеризира се с класическите 3Д орнаменти, които му придават изисканост и класа. Шкафът се изработва ръчно с майсторство и прецизност.
В неговите 180 см са събрани две големи чекмеджета с плавно затваряне и пуш механизми и две вратички също с пуш механизми и с плавно затваряне, зад които се крие голямо пространство за съхранение.
Изработва се във вариант с ПВЦ или с мраморен плот.

Както останалите наши модели, така и този може да бъде изработен в различни размери според Вашите нужди. Можете да избирате измежду богата гама цветове, в които да бъде изработен шкафът за баня. Също така можете да изберете видът на плота – ПВЦ, мрамор, врачански камък, технически камък, гранит. Мивката също можете да избирате според Вашите вкусове и предпочитания. Друг детайл, който може да промени визията на Вашия шкаф, това са дръжките. Избирайки техния дизайн, Вие можете да придадете различен завършек на този шкаф за баня. Обикновено дръжките се съчетават с цвета и вида на смесителя. Водещ обаче е индивидуалния вкус и естетически усет на всеки отделен клиент. Шкафът, който Ви представяме, е в конфигурация две чекмеджета и две вратички с пуш механизъм. Всички механизми, които ползваме са с плавно затваряне. Пространството за съхранение можете да конфигурирате също според Вашите предпочитания. Има толкова много детайли по всеки един от нашите модели мебели за баня, които след като бъдат променени в съответствие с Вашите индивидуални желания, водят до различен краен резултат – Вашият уникален шкаф!

Не се колебайте да споделите с нас, какво искате! Ние можем да го изпълним!

Go to Top