ПВЦ мебели за баня EMAX

Хармония 1 – шкаф за баня с мивка

Хармония 1 – шкаф за баня с мивка

1,200.00 лв.

*Шкафът може да се изработи в различни размери и цвят

Цена: 65 см – 1200 лв; 75 см – 1275 лв; 85 см – 1350 лв; 95 см – 1430 лв; 105 см – 1510 лв
Размери: ширина – 65 см / 75 см / 85 см / 95 см / 105 см
дълбочина – 50 см
височина – 85 см
Материал: ПВЦ
Мивка: порцелан
Конфигурация: 2 чекмеджета
Механизми: водачи с плавно затваряне
Цвят: Бял 

Ако желаете да поръчате този продукт, моля попълнете контактната форма или се свържете с нас на телефон +359888266070.

Категория:

Описание

За шкаф за баня с мивка Хармония 1:

Хармонично съчетание на красота, практичност на модела, 100% водоустойчивост на материала и удобството на дълбоката мивка. Този ПВЦ шкаф за баня с мивка Хармония 1 е отличен избор! За разлика от модел Хармония, който е с орнаментни рамки и крака, този шкаф за баня с мивка е с малко по-изчистени детайли, но все така уникален. Той е за тези от вас, които търсят ефекта на ретро визията и в същото време са любители на по-деликатните елементи.

Както останалите наши модели, така шкаф за баня Хармония 1 може да бъде изработен в различни размери според вашите нужди. Можете да избирате измежду богата гама цветове, в които да бъде изработен шкафът за баня.  Мивката също можете да избирате според вашите вкусове и предпочитания. Също така, ако желаете да придадете повече нежност на шкафа, можете да замените краката на модела с тези на модел Хармония, или друг вид крака по ваш избор. Друг детайл, който може да промени визията на вашия шкаф за баня, това са дръжките. Избирайки техния дизайн, вие можете да придадете различен завършек на този ПВЦ шкаф. Обикновено дръжките се съчетават с цвета и вида на смесителя. Водещ обаче е индивидуалния вкус и естетически усет на всеки отделен клиент.

Шкафът, който ви представяме, е в конфигурация две чекмеджета с място за съхранение. Всички механизми, които ползваме, са с плавно затваряне. Пространството за съхранение можете да конфигурирате също според вашите предпочитания. Има толкова много детайли по всеки един от нашите модели мебели за баня, които след като бъдат променени в съответствие с вашите индивидуални желания, водят до различен краен резултат – вашият уникален шкаф! Модел Хармония 1 – шкаф за баня с мивка – един отличен избор за вашата баня!

Цената не включва смесител и сифон.

За нашите мебели за баня:

Всички ПВЦ шкафове, произведени от нас ,са ръчно изработени с много внимание към детайлите. Във всеки наш модел сме вложили творчество при дизайна и много усърдие при изпълнението, така че да предложим на вас – нашите клиенти, не просто шкаф за баня, а уникален продукт, който освен да върши работа, също така и да ви носи удовлетвореност от избора си.
Всички наши мебели са водоустойчиви и влагоустойчиви и притежават три години гаранция за водоустойчивост.

Ако желаете моделът да бъде изработен по Ваши размери и цвят, моля попълнете контактната форма.

Също може да ви хареса…