ПВЦ мебели за баня EMAX

Сити – водоустойчив шкаф за баня

Сити – водоустойчив шкаф за баня

2,510.00 лв.

*Шкафът може да се изработи в различни размери и цвят

Размери: ширина – 100 см
дълбочина – 50 см
височина на шкафа – 80 см
Материал: ПВЦ
Цвят: сив, дървесен
Конфигурация: 3 чекмеджета
Механизми: водачи с плавно затваряне (soft close)

Ако желаете да поръчате този продукт, моля попълнете контактната форма или се свържете с нас на телефон +359888266070.

Категория:

Описание

За водоустойчив шкаф за баня Сити:

Водоустойчив шкаф за баня Сити е изработен изцяло от ПВЦ. Той е модерен шкаф за мивка от висок клас, който може да отговори на тези от Вас, които са заложили на модерен стил в банята. Този ПВЦ шкаф с мивка е масивен шкаф за баня, с удебелени страници, плот и рафт. Дебелината им е 5 см. Разполага с три чекмеджета с плавно затваряне и отворено пространство за съхранение. Модерната визия на ПВЦ шкафа се допълва от дървесния десен на чекмеджетата. Мивката е луксозна порцеланова мивка тип купа с овална форма. Мястото на смесителят е на стената или на плота зад мивката.

Както останалите наши модели, така и този ПВЦ шкаф може да бъде изработен в различни размери според Вашите нужди. Можете да избирате измежду богата гама цветове, в които да бъде изработен шкафа за баня. Също така можете да изберете видът на плота – ПВЦ, мрамор, врачански камък, технически камък, гранит. Мивката също можете да избирате според Вашите вкусове и предпочитания. Има толкова много детайли по всеки един от нашите модели мебели за баня PVC, които след като бъдат променени в съответствие с Вашите индивидуални желания, водят до различен краен резултат – Вашият уникален шкаф мивка за баня!

За нашите водоустойчиви мебели за баня PVC:

Всеки модел шкаф с мивка за баня произведен от нас е ръчно изработен с много внимание към детайлите. Във всеки наш модел шкаф за мивка сме вложили творчество при дизайна и много усърдие при изпълнението, така че да предложим на вас – нашите клиенти, не просто PVC шкаф за баня, а уникален продукт, който освен да върши работа, също така и да Ви носи удовлетвореност от избора си.
Всички наши ПВЦ мебели за баня са водоустойчиви и влагоустойчиви и притежават три години гаранция за водоустойчивост.

Ако желаете моделът да бъде изработен по Ваши размери и цвят, моля попълнете контактната форма.