Виола – водоустойчив шкаф за баня PVC

Начало/Шкаф за баня/Виола – водоустойчив шкаф за баня PVC

Виола – водоустойчив шкаф за баня PVC

890.00 лв.

ПВЦ шкаф с мивка за баня Виола
Размери: ширина – 80 см
дълбочина – 60 см
височина – 85 см на шкафа
Материал: ПВЦ
Плот: ПВЦ
Мивка: порцелан
Конфигурация: 2 вратички с плавно затваряне, 1 рафт
Цвят: бял

Смесителят не е включен в цената. Ако желаете да изберете смесител към този шкаф, можете да го направите от категория Смесители.

Ако желаете да поръчате този продукт, моля попълнете контактната форма или се свържете с нас на телефон +359888266070.

Категория:

Описание

Водоустойчив шкаф за баня pvc Виола

Водоустойчив шкаф за баня pvcВиола
Размери: ширина – 80  см
дълбочина – 60 см
височина – 85 см на шкафа
Материал: ПВЦ
Плот: ПВЦ
Мивка: порцелан
Конфигурация: 2 вратички с плавно затваряне, 1 рафт
Цвят: бял

За шкафа:

Водоустойчив шкаф за баня pvc – модел Виола е едно нежно допълнение към вашата баня, което освен че ще ви радва, ще Ви служи дълго време, защото шкафът е 100% водоустойчив. Шкафът се отличава с нежна извизка на плота и фронтален орнамент, които го правят стилен и изискан. Зад двете врати се крие място за съхранение, в което можете да съхранявате препарати за почистване и всичко, което ви е необходимо в банята. Всички механизми, които използваме, са с плавно затваряне.

Както останалите наши мебели за баня, така и този може да бъде изработен в различни размери според Вашите нужди. Можете да избирате измежду богата гама цветове, в които да бъде изработен шкафът за баня. Също така можете да изберете видът на плота – ПВЦ, мрамор, врачански камък, технически камък, гранит. Мивката също можете да избирате според Вашите вкусове и предпочитания. Пространството за съхранение можете да конфигурирате също според Вашите предпочитания.

Друг детайл, който може да промени визията на Вашия шкаф, това са дръжките. Избирайки техния дизайн, Вие можете да придадете различен завършек на този шкаф за баня. Обикновено дръжките е се съчетават с цвета и вида на смесителя. Водещ обаче е индивидуалния вкус и естетически усет на всеки отделен клиент. Има толкова много детайли по всеки един от нашите модели мебели за баня, които след като бъдат променени в съответствие с Вашите индивидуални желания, водят до различен краен резултат – Вашият уникален шкаф! Ретро шкаф за баня – модел Романи Вашия уникален избор!

За нашите мебели:

Всички шкафове произведени от нас са ръчно изработени с много внимание към детайлите. Във всеки наш модел сме вложили творчество при дизайна и много усърдие при изпълнението, така че да предложим на вас – нашите клиенти, не просто шкаф за баня, а уникален продукт, който освен да върши работа, също така и да Ви носи удовлетвореност от избора си.
Всички наши мебели са водоустойчиви и влагоустойчиви и притежават три години гаранция за водоустойчивост.

Ако желаете моделът да бъде изработен по Ваши размери и цвят, моля попълнете контактната форма.

Можете да съчетаете този шкаф с предлаганите от нас ретро смесители. Моля погледнете в категория Смесители.

 

Наши клиенти съчетаха този шкаф с:

 

Смесител хром Стенен аплик за баня Болеро Сатен     Закачалка за баня Болеро Сатен   Държач за тоалетна хартия Болеро Сатен

Допълнителна информация

Размери 80 × 55 × 85 cm