ПВЦ мебели за баня EMAX

Голд – златен шкаф за баня

Голд – златен шкаф за баня

3,350.00 лв.

*Шкафът може да се изработи в различни размери и цвят

Размери: ширина – 100 см
дълбочина – 43 см
височина – 93 см
Материал: ПВЦ
Плот: Гранит
Конфигурация: 2 чекмеджета с плавно затваряне
Цвят: Златист

Ако желаете да поръчате този продукт, моля попълнете контактната форма или се свържете с нас на телефон +359888266070.

 

Категория:

Описание

За златен шкаф за баня Голд:

Представяме ви модел Голд! Този ретро златен шкаф за баня е изработен от ПВЦ, с гранитен плот и мивка купа от закалено стъкло. Боядисан е в златен цвят с наситени звездни отблясъци. Покритието е напълно устойчиво както на влага, така и на пряко мокрене с вода. На златния цвят на шкафа контрастира тъмния гранитен плот и мивката. Облите форми на този шкаф за баня, орнаментите, всеки един детайл са съчетани и изработени така, че да отговорят на най-претенциозния вкус.

Освен че е красив и наслада за очите, този шкаф също така е и функционален. Мястото за съхранение е решено в две чекмеджета с механизми с плавно затваряне. Ако сте харесали този модел, но той не пасва на Вашите стил и цветове в банята, това не е пречка да го имате. Шкафът може да бъде изработен в различен цвят, с различен плот и мивка. Също така можете да избирате и между голямо разнообразие от дръжки, които да дадат финален щрих на визията на това бижу. Модел Голд – Класически златен шкаф за баня – вашият уникален избор!

За нашите мебели ПВЦ мебели за баня:

Всички шкафове произведени от нас са ръчно изработени с много внимание към детайлите. Във всеки наш модел сме вложили творчество при дизайна и много усърдие при изпълнението, така че да предложим на вас – нашите клиенти, не просто шкаф за баня, а уникален продукт, който освен да върши работа, също така и да Ви носи удовлетвореност от избора си.
Всички наши мебели са водоустойчиви и влагоустойчиви и притежават три години гаранция за водоустойчивост.

Ако желаете моделът да бъде изработен по Ваши размери и цвят, моля попълнете контактната форма.

Можете да съчетаете този шкаф с предлаганите от нас ретро огледала. Моля погледнете в категория Горни шкафове за баня.

 

 

Също може да ви хареса…