Ако търсите производител за мебели за баня по поръчка, ние сме готови да се справим с тази задача. Не налагаме никакви ограничения от гледна точка на размери, форма или дизайн. Изпълняваме всякакви проекти, работим с PVC материал и други качествени компоненти, и доставяме готовите продукти в цялата страна.

 

Долни шкафове за баня   Горни шкафове за баня   Комплекти за баня

Мебели за баня по поръчка от ЕМАКС – достигат директно до вашата врата

Ако живеете в малък град, където няма достатъчно изобилие от модели на мебели за баня, то ние ще ви улесним. Производители сме и предлагаме, както готови шкафове за баня, така и изпълняваме индивидуални проекти по размер и дизайн на клиента. В случай, че ви притеснява как ще направите поръчката и ще получите своите продукти, ние ще ви дадем ясен отговор на този въпрос.

шкафове за баня по поръчка Пловдив

Работим с клиенти от цялата страна, като целият процес може да се случи напълно успешно единствено чрез контакт по имейл и телефона. Срокът за изработка на един шкаф за баня е в рамките на 20 работни дни. Възможно е да има забавяне при по-сложни изработки и наличието на допълнителни орнаменти, които изискват повече време.

Максималното улеснение и пълното удовлетворение на нашите клиенти са най-големия ни принос до момента. Изградили сме добра организация, както в технологичния процес, така и по отношение на доставката.

Не се колебайте! Реализирането на идеята ви за мечтаните шкафчета за баня се крие в едно обаждане и изпращане на точните размери и дизайн по имейла.

мебели за баня София

Как да поръчате мебели за баня по индивидуален проект и размери?

Уверяваме ви, че ще изпълним поръчката ви за желания от вас долен или горен шкаф за баня, колона за баня или комплект за баня в един стил и дизайн по възможно най-перфектния начин. От вас очакваме единствено съдействие от гледна точка на точни размери и подробно описанието на модела.

Първо, най-важното нещо е да разполагате със свой собствен проект. Бихте могли да потърсите различни идейни проекти от интернет, както и от нашия каталог в онлайн магазина – www.emax.bg

Второ, измерете поне два пъти височината, ширината и дълбочината, за да сте сигурни, че сте ни дали правилните размери.

А сега ето какви са възможностите да се свържете със сътрудник на ЕМАКС:

  • Потърсете ни на телефон 0888266070 за гр. Варна, гр. Добрич, гр. Кърджали и гр. Видин. Обадете се на телефон 0895217411 за гр. Плевен, 0895217411 – гр. Сливен, 0895217411 – гр. Ямбол, 0899971518 – гр. Велико Търново. 0899971518 – гр. Благоевград, 0895217411 – гр. Хасково,
  • Изпратете ни имейл на office@gmail.com с вашата идея – снимки, размери и допълнитлни детайли за изработката на шкаф за баня по поръчка.
  • Посетете ни лично в магазина ни в гр. Варна, на бул. “8-ми Приморски полк” 119 (До Завод Дружба)

В случай, че не сте описали достатъчно детайлно вашия проект, ние ще се свържем с вас, за да уточним и най-малката подробност. Не забравяйте да оставите данни за обратна връзка, за да установим по-бърз контакт!

луксозни долни шкафове за баня пвц

Ако се колебаете дали ще намерите доверен партньор за реализирането на вашата идея за изработка на шкафове по поръчка, гарантираме ви, че ще останете доволни от крайния резултат. Изпълняваме проекти за всеки град – Плевен, Сливен, Ямбол, Велико Търново, Добрич, Благоевград, Хасково, Кърджали и Видин.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ВСИЧКИ МОДЕЛИ ШКАФОВЕ ЗА БАНЯ ⇒ ТУК!

 


EMAX