Долни шкафове за баня   Горни шкафове за баня   Комплекти за баня

Имате идея за специфична визия на ваша баня? Предлагаме ви перфектната опция – мебели за баня по поръчка в София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, както и за всяко друго населено място. Изобилието от красиви шкафове е огромно, но често нещо не ни достига, за да се спрем на готов модел. Затова сме готови да изработим избрания от вас модел, в срок и с голямо желание, и да ви го доставим до посочен от вас адрес. 

мебели за баня по поръчка софия, пловдив, варна, бургас

Банята има особено значение за всеки от нас

Малцина са склонни да направят компромис с поставянето на неподходящи мебели в банята, хола, кухнята или спалнята си. Всеки основен компонент и допълнителен аксесоар играят важна роля за създаването на желания интериор. Конкретно, за банята, тя се приема като кътче за уединение и релакс и има особено значение за всеки от нас.

Композирането й изисква обмисляне и правилна преценка за разположението на мебелите, мивката и ваната, цветовата комбинация и аксесоарите за баня. Всичко това е определящо за добрия изглед и комфорта на цялото семейство. 

Мебели за баня по поръчка (София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора)

Изпъкването на банята от масовката изисква да добавите нещо различно, актуално и модерно. Често клиентите ни споделят, че дори живеещи в столицата или в друг голям град, изпитват затруднение с намирането на желаните мебели за баня. Ние, от ЕМАКС, желаем да ви зарадваме, че обслужваме клиенти от големите градове (София, Пловдив, Варна, Бургас и Стара Загора), както и други на територията на цялата страна. 

В готовност сме да изпратим наши налични модели от продуктовия ни каталог, както и мебели за баня, направени по поръчка лично от нас. Изберете дизайн на шкаф за баня, шкаф-огледало или комплект за баня у се обърнете към нашите сътрудници, отговарящи за вашия  град. 

Ако се нуждаете от бърз отговор или консултация за изработка по индивидуален дизайн, ние сме насреща! Ще бъдем ваш партньор в реализирането на проекта ви.

Какво да очаквате при поръчка на шкафове за баня по индивидуален дизайн и размери?

От вас очакваме да бъдете максимално точни в обяснението си, като ни посочите всички подробности по избрания модел и ни предоставите точни размери, а ние ще свършим останалото. Ние сме производители и като такива сме изпълнили мнозина индивидуални проекти на клиенти от цяла България. 

Изработваме по поръчка:

  • Долен шкаф за баня без мивка
  • Долен шкаф за баня с мивка
  • Горен шкаф за баня – с или без огледални вратички
  • Колони за баня
  • Комплекти за баня

 

Може да ни се доверите, защото:

  • сме специализирани в изработката на шкафчета баня – работим само с висок клас материали, като PVC и полиуретанови бои, които правят продуктите ни с висока устойчивост и дълга експлоатация,
  • можем да осъществим всяко ваше желание за избор на цвят, модел, форма, допълнителна орнаментика, поставяне на огледало и други,
  • опитваме сме да изработим вашата поръчка максимално бързо- стандартният срок е само 20 дни,
  • предлагаме надеждна доставка до посочен от вас адрес, за да създадем удобството, от което се нуждаете,
  • коректни сме и работим с прозрачни условия.

Очакваме ви, за да сбъднем една ваша малка мечта!

РАЗГЛЕДАЙТЕ ВСИЧКИ МОДЕЛИ ШКАФОВЕ ЗА БАНЯ ⇒ ТУК!

 


EMAX