черен шкаф за баня 2

Черното е най-предпочитаният цвят в облеклото, в избора на обувки и аксесоари, че чак до обзавеждането на дома. Все по-често присъства като контраст или преобладаващ нюанс, но какво бихте казали за черни мебели за баня? 

РАЗГЛЕДАЙТЕ ВСИЧКИ МОДЕЛИ ШКАФОВЕ ЗА БАНЯ ⇒ ТУК!

Особености на черния цвят и ролята му в изработката на мебели за баня

Едва ли има нужда да споменаваме много информация за “черното”. Известно е на всеки, че цветът е възможно най-универсалното решение, заедно с неговия контрастен приятел – бялото. 

шкаф за баня черно и бяло

По отношение на шкафчетата за баня обаче, нещата не стоят точно така. Черното не е често срещан нюанс в бани и тоалетни, но потребителите, които са го предпочели, определено успяват да впечатлят с добра визия. 

черен шкаф за баня 1

Черният цвят е символ на загадъчност, на неизвестност, създава усещане за тишина и спокойствие. Не предизвиква никакви емоции, а някои го смятат за нюанс, подтискащ психиката. Конкретно, в обзавеждането, ролята му е съвсем различна – от него “лъха” стил, класа, елегантност и шик. 

шкаф за баня черен 1

Поради тази причина ще го срещнете във все повече интериорни решения за кухни, спални, бани и комплексни санитарни помещения. Счита се за универсален цвят, който