Шкаф-огледало

Начало/Шкаф-огледало

В тази категория Ви представяме предлаганите от нас модели на горен шкаф за баня и огледала за баня. Всички те са произведени от ПВЦ и са водоустойчиви. Разгледайте и съчетайте с предлаганите от нас долни шкафове за баня или вземете самостоятелно. Всеки модел горен шкаф за баня може да се изработи в различен размер и цвят. Стандартният срок, в който произвеждаме мебелите е 20 работни дни. Изращаме в цялата страна.

Вижте всички модели долни шкафове за баня  ⇒ТУК!


Шкаф-огледало

Огледалото за баня е важна част в мокрото помещение на дома. Има много различни възможности за дизайна му, както и вариации да бъде самостоятелно закрепено за стената, с включена красива рамка или монтирано на лицевата част на горен шкаф за баня. В нашата категория ще намерите изобилие от модели в класически, ретро и модерен стил.

Нашите шкафчета с огледало за баня са направени от ПВЦ материал, с което Ви гарантираме дълъг експлоатационен живот. Предлагаме конкурентни цени, високо качество и доставка до адрес, до всяка точка на България и в чужбина.

Какъв тип шкаф за баня с огледало ще намерите в нашата категория?

Ако обмисляте покупката на нови мебели за баня или Ви предстои обзавеждане на напълно нова баня, при нас ще откриете всичко, от което се нуждаете – долен шкаф с и без мивка, горен шкаф с огледало или без, конзоли, както и пълни комплекти от тези продукти.

В  уебсайта на ЕМАКС, в категория “Шкаф-огледало” ще намерите следните продукти:

  • Горен шкаф за баня ПВЦ с огледални вратички – всяко едно шкафче с огледало за баня може да изглежда различно, интересно и да се впише добре във вашата баня, но трябва да бъде подходящо избрано. Затова Ви предлагаме пълни комплекти, включващи допълнително долен шкаф за баня и конзолни шкафове
  • Шкаф за баня с огледало и осветление – осветлението, което е поставено в огледалния шкаф за баня, придава допълнителен акцент на помещението. Този детайл излъчва специално отношение към декора
  • Самостоятелно огледало с красива рамка – самостоятелните огледала изглеждат също толкова добре, колкото и шкафа с огледало за баня. При него има опция за поставяне на различни рамки, като нашите модели са в класически, бароков стил и т.н.

Всеки огледален шкаф за баня е изработен така, че да изглежда модерно, да изразява определен стил и да бъде практично използван от клиентите ни. Подходящи са за малки и големи пространства, тъй като се захващат за стената на избрано от Вас положение (височина). Нашето производство залага на актуални модели, като целим да внесем разнообразие във формата (правоъгълни и овални), допълнителните елементи на шкафа и т.н. Някои от нашите  предложения за шкафче с огледало за баня изглеждат като типичен шкаф, а други са направени така, че да създават илюзия за наличието на единствено на огледало.

Горните шкафове за баня не са задължителни в интериора на банята, но са препоръчителни – за повече функционалност и удобство.