Шкаф-огледало

Начало/Шкаф-огледало

В тази категория Ви представяме предлаганите от нас модели на горен шкаф за баня и огледала за баня. Всички те са произведени от ПВЦ и са водоустойчиви. Разгледайте и съчетайте с предлаганите от нас долни шкафове за баня или вземете самостоятелно. Всеки модел горен шкаф за баня може да се изработи в различен размер и цвят. Стандартният срок, в който произвеждаме мебелите е 20 работни дни. Изращаме в цялата страна.

Вижте всички модели долни шкафове за баня  ⇒ТУК!


Шкаф-огледало

Огледалото за баня е важна част в мокрото помещение на дома. Има много различни възможности за дизайна му, както и вариации да бъде самостоятелно закрепено за стената, с включена красива рамка или монтирано на лицевата част на горен шкаф за баня. В нашата категория ще намерите изобилие от модели в класически, ретро и модерен стил.

Нашите шкафчета с огледало за баня са направени от ПВЦ материал, с което Ви гарантираме дълъг експлоатационен живот. Предлагаме конкурентни цени, високо качество и доставка до адрес, до всяка точка на България и в чужбина.

Какъв тип шкаф за баня с огледало ще намерите в нашата категория?

Ако обмисляте покупката на нови мебели за баня или Ви предстои обзавеждане на напълно нова баня, при нас ще откриете всичко, от което се нуждаете – долен шкаф с и без мивка, горен шкаф с огледало или без, конзоли, както и пълни комплекти от тези продукти.

В  уебсайта на ЕМАКС, в категория “Шкаф-огледало” ще намерите следните продукти:

  • Горен шкаф за баня ПВЦ с огледални вратички – всяко едно шкафче с огледало за баня може да изглежда различно, интересно и да се впише добре във вашата баня, но трябва да бъде подходящо избрано. Затова Ви предлагаме пълни комплекти, включващи допълнително долен шкаф за баня и конзолни шкафове
  • Шкаф за баня с огледало и осветление – осветлението, което е поставено в огледалния шкаф за баня, придава допълнителен акцент на помещението. Този детайл излъчва специално отношение към декора
  • Самостоятелно огледало с красива рамка – самостоятелните огледала изглеждат също толкова добре, колкото и шкафа с огледало за баня. При него има опция за поставяне на различни рамки, като нашите модели са в класически, бароков стил и т.н.

Всеки огледален шкаф за баня е изработен така, че да изглежда модерно, да изразява определен стил и да бъде практично използван от клиентите ни. Подходящи са за малки и големи пространства, тъй като се захващат за стената на избрано от Вас положение (височина). Нашето производство залага на актуални модели, като целим да внесем разнообразие във формата (правоъгълни и овални), допълнителните елементи на шкафа и т.н. Някои от нашите  предложения за шкафче с огледало за баня изглеждат като типичен шкаф, а други са направени така, че да създават илюзия за наличието на единствено на огледало.

Горните шкафове за баня не са задължителни в интериора на банята, но са препоръчителни – за повече функционалност и удобство. За мястото над мивката или над мивка с шкаф за баня сме Ви подготвили богата селекция от продукти на достъпни цени. Всички те се характеризират с уникалност, изтънчен дизайн, разнообразни форми и размери, многообразие от цветове и дълготрайност.

Какви са предимствата на горните шкафове за баня?

Без значение от избора на модел, предимствата от поставянето на горни шкафове за баня от пвц са съществени. Конкретно, нашите ПВЦ мебели за баня са създадени така, че да радват окото Ви, да допринесат за уюта, комфорта и добрата визия в банята.

  • Те са удобни и могат да послужат в помощ на мястото за разкрасяване – алтернативно решение на огледало в банята.
  • Служат за малък гардероб за прибиране на принадлежностите за баня. Моделите с открито пространство са подходящи за поставяне на малка допълнителна декорация.
  • Изобилие от размери, форми, цветове и допълнителна орнаментика
  • В комбинацията с добро осветление (LED или лунички), горните шкафчета ще бъдат в центъра на погледите.

Някои съвети от нас при избора на пвц шкаф за баня

Преди да пристъпите към покупка, бихме желали да Ви насочим към следното: