Фирма ЕМАКС – мебели за баня производител!

мебели за баня по поръчка

Ние сме български производител на разнообразна колекция мебели за баня. Всички наши модели шкафове за баня са изработени изцяло от PVC. Боядисани са с полиуретанови бои, което ги прави 100% водоустойчиви.  Благодарение на това те издържат практически вечно на влажната среда в банята. Произвеждаме мебели за баня от ПВЦ в различни стилове. Модерен, ретро, винтидж стил в банята, бароков стил, италиански шкафове за баня, екстравагантен стил, класически стил и др. Изработваме също така мебели за баня от ПВЦ изцяло по размер и проект на клиента. Всички наши стандартни модели шкафове за баня могат да бъдат изработени с размери различни от тези посочени в сайта.

Изпращаме мебелите за баня в цялата страна!

Нашето производство е позиционирано в град Варна. В ерата на информационните технологии и развита логистика бихме казали, че сме национална фирма. Ние изпращаме мебели за баня по куриердо всяка точка на България и Европа с плащане по банка или наложен платеж при получаване. Всеки ПВЦ шкаф за баня се транспортира на отделен палет и нужната опаковка, за да бъде сигурно, че ще пристигне невредим до щастливия си получател. Всички наши пратки имат 100% застраховки за всякакъв вид щети на мебелите за баня, така че нашите клиенти могат да бъдат спокойни, че ще получат шкафа си за баня ПВЦ в перфектно състояние.

Банята е онова място в нашите домове, в което в най-голяма степен и най-често оставаме сами със себе си. Това помещение осигурява така нужното ни лично пространство. Да подходим с внимание към детайлите на това помещение е необходимо и важно. Ние ще ви помогнем да внесете комфорта и уюта, който заслужа вашата баня.

Не се колебайте да се свържете с нас и да направите вашето запитване!