ПРОМОЦИИ

Начало/ПРОМОЦИИ

Промоция на налични ПВЦ шкафове за баня

Тук ще откриете готови ПВЦ мебели за баня, които са налични в нашия магазин или в склада ни.
Ако желаете да поръчате някой от тях, моля свържете се с нас!
Повечето водоустойчиви шкафове за баня в този раздел са мострени и обявените цени са за мострите.

Вижте всички модели шкафове за баня ⇒ТУК!


ГАЛЕРИЯ

В категорията “Промоции” на ЕМАКС Ви предлагаме да се възползвате от нашите специални предложения за разпродажба на мебели за баня.

Обзавеждането на една изискана, по-традиционна (класическа) или модерна баня е постижимо с нашите мебели, защото имаме богата колекция от горни шкафове за баня, долни шкафове за баня с или без мивка (дори с две мивки), колони за баня и т.н.

Мебели за баня промоции

При обзавеждането на банята трябва да се подходи стилно, със специално отношение и професионализъм, за да получите резултата, който сте визуализирали. Всичко това се постига с добро проектиране и избиране на стойности продукти – както мебели за баня, така всеки малък аксесоар.

Ние знаем, че промоциите са това, което търси всеки клиент. Затова предоставяме модели на ПВЦ шкафове за баня с отстъпки. Предимството е, че печелите с добро качество и достъпна цена, но само на конкретни изработки, с готови размери. Разгледайте нашия асортимент, защото е много вероятно да попаднете на точните продукти за обновяването на Вашата баня.

Защо да изберете нашите промоционални шкафове за баня?

Промоционалните шкафчета за баня са също толкова очарователни, колкото и останалите. Наистина си заслужават инвестицията, защото:

 • нямат дефекти, а са мострени модели или такива от стари колекции
 • изработват се от същите материали (ПВЦ и покритие с полиуретанови бои) и са със същото качество
 • плащате по-ниска цена
 • можем да Ви ги доставим лесно и удобно до дома
 • разнообразие от видове и тип шкафове – дори и тук ще видите широка гама от стилове и орнаментика. Не сте ограничени с избора си до един или максимум два-три продукта.

Единственият недостатък, който вече посочихме, е, че конкретният тип шкаф трябва се вписва с останалото обзавеждане (плочки, санитария, аксесоари) и най-вече да отговаря по размери. Относно цветовете, повечето мостри са в класически – бял цвят, така че най-вероятно нюанса няма да представлява проблем.

ЕМАКС – промоции на мостри, директно от производител

В категорията “Промоция”, която сме направили за всички Вас, ще откриете най-често наши останали мостри и шкафове от стари колекции. С този тип предложение, ние не желаем да Ви продадем нещо некачествено, а напротив – да се възползвате от по-изгодна оферта, ако конкретните размери и вид паснат на Вашето мокро помещение.

Тук ще намерите както индивидуални шкафове, така и комплекти за баня, на по-ниска цена.

Какво да очаквате от нас като производители?

 • Богат избор от модели на ПВЦ шкафчета за баня
 • Гарантирана и бърза доставка до всяка точка на България
 • 100% устойчивост на влага и вода
 • Двугодишна гаранция
 • Възможност за смяна на цвета на наш готов продукт
 • Опция за поръчка на шкаф за баня по индивидуални размери – със срок на изпълнение на около 20 работни дни
 • Конкурентни цени
 • Коректност, професионализъм и приятен екип от специалисти

За повече въпроси относно продуктите в промоция, обърнете си директно към нас. Локализирани сме в гр. Варна, но изработваме мебели за баня за цялата страна. Нашата мисия е една – да бъдем полезни и да Ви осигурим продуктите за баня, от които се нуждаете!

Промоциите винаги са по-изгодни, а ние ги правим постоянно. Не е нужно да чакате коледни разпродажби, “Черен петък” и т.н. Ние мислим непрекъснато за нашите клиенти. При нас ще намерите това, което очаквате!

В случай, че нашия стил на работа Ви допадне, но желаете поръчка по индивидуален проект, ние сме насреща да изпълним всяко Ваше изискване.

Разпродажба на мостри за баня

Колебанието на мнозина, по отношение на покупка за мостри за баня, може да бъде основателно. Важно е обаче на кой производител или търговец решите да се доверите. Ние, ЕМАКС, сме дългогодишни производители на мебели за баня, и можем да Ви уверим, че нашите мостри за баня са изгодна сделка, с невлошено качество.

Никога няма да Ви предложим негодни за употреба шкафове за баня, без значение от цената. Ние държим на изградената добра репутация, така че не можем да си позволим ниско качество, продукти с недобър външен вид, изглеждащи твърде амортизирани.

Ако решим да продадем мостра с малък и незабележим външен дефект на по-ниска цена (например, леко избледняване на цвета от стоене, леко олющване на някой ръб и т.н.), всичко ще бъде описано в нашия уебсайт. Винаги може да се свържете по телефона с нашите сътрудници за допълнителна информация относно конкретен продукт. Обслужваме както големите градове, като София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора и други, така и много други населени места в рамките на страната. Накратко, нашите промоции на мебели за баня са активни за цяла България – изпращаме бързо и лесно с куриер.

ЕМАКС Ви гарантира високо качество на изработка, достъпни цени, както и специална секция за мебели за баня в разпродажба, за да се сдобиете с търсените продукти, без да се налага да отделят солидни суми. Вашето мнение и лоялност са важни за нас, затова ще продължаваме да творим разнообразни дизайни, с богата гама от цветове и орнаменти!

Разпродажба на мебели за баня – сега е моментът да обзаведете банята си!

Нашата онлайн страница “Промоции” е сигналът, който винаги трябва да ви напомня да надникнете тук, първоначално. Има голяма вероятност да намерите компактен, по-нестандартен или голям шкаф за баня, за който сте очаквали да платите доста по-солидна сума. Съвсем неочаквано, бихте могли да зарадвате цялото си семейство с красиви, качествени и актуални шкафове за баня.

Всички изработки са от ПВЦ, с висока водоустойчивост и дълъг експлоатационен живот. Най-хубавото е, че инвестицията ви ще бъде на цена като за продукт втора употреба, 

Очаквате с нетърпение  сезонните разпродажби или “Черен петък”, за да се сдобиете с желана стока? Време е да ви споделим, че в ЕМАКС, разпродажба на мебели за баня може да настъпи по всяко време. Обикновено намаленията се правят във физическите магазини, но ние винаги имаме специални предложения за вас.

Разпродажбата на мебели за баня високо качество

Моментът на изчистване на наличностите е точното определение за разпродажба. Намаленията са с по-малка отстъпка. Можете да имате отново стилни, модерни и качествени PVC шкафове за баня или такива от друг здрав и устойчив материал, закупени на истински добра оферта.

Мебели за баня разпродажба – до изчерпване на количествата

Намаленията “валят”, но този тип продукти са в ограничени количества. Побързайте и разгледайте всички възможности, които могат да ви спестят солидни разходи в процеса на обзавеждане на банята ви.

Причината за разпродажбите на шкафове за баня  е изчистване на наличностите, за да се започне работа по нови проекти и изработката на нова продуктова гама. Производителите са тези, които могат да ви дадат най-големи отстъпки, а не забравяйте, че ние, ЕМАКС, сме български производители. Стремим се към оптимално обслужване, поддържане на разнообразен асортимент от продукти и досъпни цени.

Ако се насочите към промоционални шкафчета за баня, получавате уникален шанс да се сдобиете с нови и качествени продукти, но на по-ниски цени. Домакинстват ценят тази стойност, а ние можем да я добавим към вашата покупка.

Категорията “Промоция”, по отношение на мебелите за баня, означава продукти, които са различни по стил, външен вид и функционалност. Могат да бъдат монтирани в банята поединично, както и в цялостен комплект.

Независимо от мотивите ви да разгледате секцията “разпродажба на мебели за баня”, направете го. Както споменахме, можете да намерите комплекти за баня, както и долен шкаф за баня без или с мивка, с две мивки, с плот, горен шкаф с открити етажерки, с огледални вратички, с осветление и т.н. А защо не и да допълните мокрото си помещение с колона за за баня?

Изборът е диктуван от персоналните ви нужди, но ви съветваме да наблюдавате непрекъснато моделите мебели за баня в промоция! Обновяваме страницата през определен период от време, така че можете да откриете точните продукти за вашата баня.

Разпродажба на мебели за баня – сега е моментът да обзаведете банята си!

Нашата онлайн страница “Промоции” е сигналът, който винаги трябва да ви напомня да надникнете тук, първоначално. Има голяма вероятност да намерите компактен, по-нестандартен или голям шкаф за баня, за който сте очаквали да платите доста по-солидна сума. Съвсем неочаквано, бихте могли да зарадвате цялото си семейство с красиви, качествени и актуални шкафове за баня.

Всички изработки са от ПВЦ, с висока водоустойчивост и дълъг експлоатационен живот. Най-хубавото е, че инвестицията ви ще бъде на цена като за продукт втора употреба, но всъщност ще получите нов, с привлекателен дизайн.

Уверете се само, че разполагате с нужното пространство, за да поставите новото попълнение в банята.

Готови ли сте за нашите промоции на ПВЦ мебели за баня? Очакваме Ви!

Не се колебайте да ги разгледате и да ни потърсите – направете го още сега!