Мебели за баня по поръчка

ЕМАКС – Производител на водоустойчиви мебели за баня

Предлагаме изработване на мебели за баня по поръчка от ПВЦ по индивидуални проекти с предоставени от Вас размери, цвят и дизайн.

Вижте нашите модели мебели за баня с цени ⇒ТУК!!!

Мебели за баня по поръчка са чудесен вариант да изразите себе си чрез шкафа във вашата баня! За да почерпите идеи и вдъхновения, разгледайте нашата ГАЛЕРИЯ

мебели за баня по поръчка

За да боядисаме Вашите мебели във всеки цвят, който пожелаете, ние използваме  цветове по системата за описание на цветовете РАЛ. Разгледайте каталог на цветовете по РАЛ ⇒ТУК:

Цветове по РАЛ

 

Можем да отговорим на всякакви нестандартни решения. Правим шкафове в класически и ретро стил, също така и модерни шкафове за баня. Можете да разчитате на нас да изпълним Вашите екстравагантни и нестандартни идеи и да изработим Вашите бутикови шкафове за баня. Изработваме мебели с овални форми, сложна орнаментика и декорации.
Имаме много богат опит в намирането и на съвсем стандартни решения за баня в най-разнообразен дизайн.
По желание на клиента изработваме и шкафове за баня с мраморен плот.
Предлагаме изработване на водоустойчиви мебели по поръчка също и по предоставени снимки – от списание, интернет. Материалът, който използваме при направата на нашите шкафове за баня, е плътно ПВЦ с дебелина от 12 до 19 мм (не кух полистирол). Това гарантира изключително дълъг живот на нашите мебели. Времето за изработка на един щкаф за баня стандартно е 20 работни дни и в зависимост от сложността на проекта може да варира.

Не се колебайте да се свържете с нас и да направите Вашето запитване!