Facebook Pixel

Изпращаме в цялата страна

телефон за връзка: 0888 266 070


Мебели за баня по поръчка за цялата страна

Начало / Мебели за баня по поръчка за цялата страна

Мебели за баня по поръчка от ПВЦ

Предлагаме изработване на мебели за баня от ПВЦ по индивидуални проекти с предоставени от Вас размери, цвят и дизайн. Можем да отговорим на всякакви нестандартни решения. Правим шкафове в класически и ретро стил, също така и модерни шкафове за баня. Можете да разчитате на нас да изпълним Вашите екстравагантни и нестандартни идеи и да изработим Вашите бутикови шкафове за баня. Изработваме мебели с овални форми, сложна орнаментика и декорации.

Имаме много богат опит в намирането и на съвсем стандартни решения като колони за вграждане на пералня и сушилня, колона с кошове за пране, комбиниран плот с шкаф с мивка и пералня, шкафове с една мивка, шкафове с две мивки в най-разнообразен дизайн.

По желание на клиента изработваме и шкафове за баня с мраморен плот.

Предлагаме изработване на водоустойчиви мебели по поръчка също и по предоставени снимки – от списание, интернет. Материалът, който използваме при направата на нашите шкафове за баня е плътно ПВЦ с дебелина от 12 до 19 мм (не кух полистирол). Това гарантира изключително дълъг живот на нашите мебели. Времето за изработка на един щкаф за баня стандартно е от 10 до 20 работни дни в зависимост от сложността на проекта. Ползваме цветове по системата за описание на цветовете РАЛ. Това означава, че можем да боядисаме Вашите мебели във всеки цвят, който пожелаете, мат или гланц.

Не се колебайте да се свържете с нас и да направите Вашето запитване!

Свържете се с нас


Мебели за баня в цвят

В нашето производство, ние използваме цветове по системата РАЛ. РАЛ е система за описание на цветовете, която е универсална и е разпространена в Европа.

По-долу ще видите снимки на каталога на цветовете по РАЛ. Към всеки цвят има четирицифрен код. Използвайте този код, когато правите Вашата поръчка на мебели в цвят. ЗА да видите цвета в по-голямо изображение, можете да напишете в гугъл: РАЛ и четерицифрения код, за да видите по-голямо изображение – например: РАЛ 9001.

Цветове - Мебели за баня от Emax