Мебели за баня по поръчка

Начало/Мебели за баня по поръчка

Мебели за баня по поръчка

ЕМАКС – Производител на мебели за баня от ПВЦ

мебели за баня по поръчка

Предлагаме изработване на мебели за баня по поръчка от ПВЦ по индивидуални проекти с предоставени от Вас размери, цвят и дизайн. Цветовете по РАЛ вижте тук:

РАЛ каталог цветове

Цветове по РАЛ

Вижте нашите модели мебели за баня с цени ⇒ТУК!!!

Мебели за баня по поръчка✅ са чудесен вариант да изразите себе си чрез шкафа във вашата баня!
✅За да почерпите идеи и вдъхновения, разгледайте нашата ГАЛЕРИЯ

Можем да отговорим на всякакви нестандартни решения. Правим шкафове в класически и ретро стил, също така и модерни шкафове за баня. Можете да разчитате на нас да изпълним Вашите екстравагантни и нестандартни идеи и да изработим Вашите бутикови шкафове за баня. Изработваме мебели с овални форми, сложна орнаментика и декорации.
Имаме много богат опит в намирането и на съвсем стандартни решения за баня в най-разнообразен дизайн.
По желание на клиента изработваме и шкафове за баня с мраморен плот.
Предлагаме изработване на водоустойчиви мебели по поръчка също и по предоставени снимки – от списание, интернет. Материалът, който използваме при направата на нашите шкафове за баня, е плътно ПВЦ с дебелина от 12 до 19 мм (не кух полистирол). Това гарантира изключително дълъг живот на нашите мебели. Времето за изработка на един щкаф за баня стандартно е 20 работни дни и в зависимост от сложността на проекта може да варира.

Мебели за баня по поръчка и индивидуален проект

Направете банята си практична и удобна чрез индивидуална изработка на мебели за баня от ЕМАКС. Нашият екип е наясно с нуждите на клиентите – максимално добро уплътняване на малките пространства, търсене на начини за осигуряване на повече простор в мокрите помещения и т.н. Затова предлагаме гъвкави условия – транспортиране до всяко кътче на страната, няколко начина на плащане, собствено производство на класически и нестандартни мебели за баня по проект.

ЕМАКС – мебели за баня по поръчка

Знаем, че изборът на мебели за баня може да е много сложен, но е и когато сте спокойни, че имате опция да получите това, което желаете, до последния детайл. За разлика от стандартните решения, които предлагат търговците, ние, като производители, можем да създадем всеки модел шкаф за баня.

Работим по предоставени от Вас размери и снимков материал. Заедно ще създадем желаните от Вас шкафове за баня – един, два или в пълен комплект. Изработваме по поръчка абсолютно всичко – горен шкаф за баня, долен шкаф за баня, колони за баня или комплект. Бихте могли да разгледате и нашите предложения за мивки и смесители и да ги изберете предварително, за постигане на пълна завършеност.

Гарантираме Ви високо качество и възможно най-бърза изработка на пвц мебели за баня, на хит цени.

Шкафовете за баня, които произвеждаме, са почти вечни!

Мебели за баня по поръчка – с възможност от цялата страна

Ние обръщаме внимание на всеки детайл по отношение на нашето обслужване. Затова предлагаме възможност да ни предоставите идеен проект със снимков материал или скица, както и точните размери, от всяко кътче на страната.

Какво да очаквате от нас като производители?

 • Богат избор от модели на ПВЦ шкафчета за баня – шкаф за мивка по поръчка, шкаф за пералня в баня, долни, горни и колони шкафове за баня
 • Гарантирана и бърза доставка до всяка точка на България
 • 100% устойчивост на влага и вода
 • Двугодишна гаранция
 • Възможност за смяна на цвета на наш готов продукт
 • Опция за поръчка на шкаф за баня по индивидуални размери – със срок на изпълнение на около 20 работни дни
 • Конкурентни цени
 • Коректност, професионализъм и приятен екип от специалисти

Какво ни е нужно, за да създадем перфектните шкафове за баня по поръчка?

Обзавеждането на банята по Ваш вкус и във Ваш стил е абсолютно възможно!

Можем да създадем уникални пвц мебели за баня по поръчка, като единственото, което изискваме от Вас е следното:

 • предоставяне на точните размери – работим по размери, измерени лично от Вас.
 • образец, по който да работим – снимка или готов модел, в който желаете да промените нещо конкретно.
 • изясняване на всички допълнителни елементи и посочване на конкретни изисквания от Ваша страна – ще се съобразим с всичко, което желаете. Просто не пропускайте да го споменете. Ако желаете друг цвят, ще го изберем от всички налични гами бои, с които работим. Смяната на дръжки, орнаментика, с крачета или за окачване и т.н. също е постижимо, а крайният продукт може да изглежда по съвсем различен начин.

Издръжливост и високо качество

Изберете нашите български мебели за баня. Гарантираме дълга издръжливост и високо качество на изработка. Шкафовете за баня по поръчка✅ са изработени от ПВЦ материал✅ и полиуретанови бои, които са устойчиви на вода и влага. При редовна и правилна поддръжка, очаквайте красивия вид на шкафчетата за баня да Ви радват почти цял живот.

Цветово разнообразие

Знаем, че цветовете в банята са изключително важни за добрия дизайн. Предлагаме цветни мебели за баня (сив шкаф за баня, кафяв шкаф за баня, черен шкаф за баня и други), накратко, мебели за баня в цвят по избор на клиента. Цветните шкафове за баня могат да бъдат боядисани или тонирани в желаната гама, по избрана мостра. Можем да удовлетворим и предпочитанията за дървесно покритие, като гарантираме за неговия естествен вид, вписващ се идеално в банята.

Висококачествени механизми и панти

Видът на механизмите са от значение при изработката на висококачествените мебели за баня. Предлагаме различни опции- механизми с плавно затваряне, пуш механизми или комбинация между двата типа. Пантите, които използваме са неръждаеми панти. Изборът зависи от вида, конфигурацията и дизайна на шкафовете за баня.

Традиционни и по-нестандартни шкафове за баня по поръчка

Можем да отговорим на всякакви нестандартни решения. Правим шкафове в класически и ретро стил, също така и модерни шкафове за баня. Можете да разчитате на нас да изпълним Вашите екстравагантни и нестандартни идеи и да изработим Вашите бутикови шкафове за баня. Изработваме мебели с овални форми, сложни орнаменти и декорации.

Имаме богат опит в намирането и на съвсем стандартни решения за баня в най-разнообразен дизайн.

По желание на клиента изработваме и шкафове за баня с мраморен плот.

Нашите предложения включват:

 • Традиционни ПВЦ шкафове за баня по поръчка – долен шкаф за баня с и без мивка, горен шкаф за баня, колони за баня
 • ПВЦ шкаф за пералня
 • ПВЦ шкаф за бойлер
 • Подвижен шкаф за баня
 • Висок шкаф за баня и други

Предлагаме изработване на водоустойчиви мебели по поръчка също и по предоставени снимки – от списание, интернет. Материалът, който използваме при направата на нашите шкафове за баня, е плътно ПВЦ с дебелина от 12 до 19 мм (не кух полистирол). Това гарантира изключително дълъг живот на нашите мебели. Времето за изработка на един шкаф за баня стандартно е 20 работни дни и в зависимост от сложността на проекта може да варира.

Не се колебайте да се свържете с нас и да направите Вашето запитване!

Изработваме както бюджетни, така и луксозни мебели за баня по индивидуален дизайнерски проект за всички градове в България: София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Плевен, Добрич, Сливен, Шумен, Перник, Пазарджик, Ямбол, Хасково, Благоевград, Велико Търново, Враца, Габрово, Видин, Казанлък, Кърджали, Димитровград, Петрич, Гоце Делчев, Сандански, Велинград и други.

Вижте нашите модели мебели за баня с цени ⇒ТУК!!!