Комплекти за баня

Начало/Комплекти за баня

Тук можете да разгледате съчетани от нас комплекти за баня. Някои от тях се състоят от две части – долен и горен шкаф за баня или огледало. Други са от три части – добавили сме и колона за баня. Както ще се уверите всички наши мебели за баня са уникални и различни. За да Ви радват дълго, те са напълно водоустойчиви, защото са изработени от ПВЦ. Предложените тук комплекти можем да изработим и по Ваши размери и в различен цвят. Изпращаме с палетни пратки в цялата страна.

Всеки ПВЦ шкаф за баня може да се изработи в различни размери и цвят!

Вижте всички модели долни шкафове за баня  ⇒ТУК!

 


ГАЛЕРИЯ

Комплекти за баня

Ние сме производители на ПВЦ мебели за баня. Предлагаме комплекти за баня в класически и изтънчен вид, за да удовлетворим всяко желание на нашите клиенти при обзавеждането на мокрото помещение.

Освен типичните мебели за баня – горен и долен шкаф с или без монтирана мивка, имаме много добри предложения за пвц колони за баня. Този тип шкаф колона за баня е силно предпочитан и търсен от клиентите. Затова можете да допълните перфектно останалите мебели с еднотипна или допълваща се PVC колона за баня.

Какви комплекти мебели за баня ще откриете при нас?

Нашите комплекти мебели за баня са подбрани с много вкус и изпиване на детайлите. При нас ще откриете съвсем изчистени модели долни и горни шкафове за баня, както и шкаф за баня тип колона. Препоръчително е всичко, което ще поместите в банята си, да бъде в един стил и модел, за да изглежда цялостно завършена.

ПВЦ комплекти за баня

Ние сме производители и изработваме пълна гама комплекти от шкафове за баня с високо качество на достъпни цени.

 • Мебели за баня комплект (горен шкаф, долен шкаф, колони)
 • Горен шкаф с огледало или без огледало
 • Долен шкаф с мивка или без мивка – мивката може да бъде сменена, ако предпочитате да бъде друг тип. Долните шкафове са два вида според начина на поставяне – с крачета или за захващане на стената
 • Колона за баня – колона за баня пвц е многофункционална мебел, както за по-големите, така и за малки бани. Моделите варират по размери – може да бъде избрана колона за баня по каталог и по индивидуална поръчка. Има много практични ъглови колони за бани, колона за баня с кош за пране и други. Подходящи са за съхранение на много различни принадлежности, които се използват в банята

Следим тенденциите в дизайна, за да предложим на нашите клиенти най-модерните и актуални модели и стилове. Предлагаме изработване на пвц шкафове за баня по поръчка, с възможност за промяна на цвета и размера. Всички модели комплекти мебели за баня са направени от PVC материал и са боядисани със специални полиуретанови бои.

Разполагат с допълнителни функционалности като механизъм за плавно затваряне. ПВЦ шкафовете за баня са с остри или заоблени върхове, с дървесни или други елементи за още по-изтънчен вид.

Частичен или пълен комплект за баня?

Какво означава това?

Частичен комплект за баня

Включва повече от един шкаф за баня, като например:

 • долен шкаф за баня, с или без мивка, и с огледало над него
 • вторият вариант е долен шкаф за баня, с или без мивка, с горен шкаф за баня – с или без огледални вратички
 • третият вариант е долен шкаф с колонен шкаф за баня и т.н.

Може да направите по-малък избор от продукти, но да ги съчетаете умело, според размерите на банята Ви. От този вид опция обикновено се възползват клиенти, които разполагат с по-нестандартни или твърде компактни бани, в които има възможност да се закачат или поставят на крачета повече от един шкаф.

Пълен комплект мебели за баня

Тази версията е ясна – цялостен дизайн от всички възможни мебели за баня – долен шкаф, горен шкаф и шкаф за баня тип колона. Това е най-доброто решение, но за съжаление е подходящо само за по-просторни бани.

ЕМАКС – PVC комплекти за баня директно от производител

Представените от нас комплект шкафове за баня, в нашия уебсайт, са наше собствено производство. Постарали сме се да Ви предложим няколко различни съчетания, включващи различни видове мебели за баня. Някои комплекти са по-оскъдни като брой продукти, а други са в пълен комплект, е един и същи стил и модел.

Ние, ЕМАКС, сме готови да създадем перфектното шкафче, както през нашия поглед, така и във Вашите представи. Без значение дали ще закупите готов модел, или ще ни поръчате изработка по индивидуален проект, ние Ви гарантираме за качеството.

Влагаме единствено надеждни материали, характеризиращи се с висока влаго- и водоустойчивост.

Ние не създаваме продукти за баня, които ще се амортизират след година или две, нашите шкафове са почти вечни!

Как да изберете перфектния комплект на мебели за баня?

Ако се колебаете кой е най-добрият избор за комплект за баня, то генералният отговор е: този, който отговаря на вашите потребности!

Ето какви са вариантите за избор на мебели за баня, допълващи се с красива и еднаква визия:

 • Базова комбинация при изискване за икономично и семпло обзавеждане – включва долен шкаф с мивка или без, смесител, може да се добави и огледало. Подходящо решение за по-компактни бани и по-ограничен бюджет, но същевременно ще ви осигури нужната практичност.
 • Стандартна комбинация – долен шкаф за баня с мивка или без, смесител и горен шкаф за баня (с огледална вратичка или без).
 • Мебели за баня за постигане на пълен комфорт и големи бани – тук към горните решения може да се добави и перфектно “гардеробно пространство” – шкаф колона за баня (колона за баня с кош за пране, ъглова колона за баня или други тип шкаф колона)

След като сте наясно с отговорите на въпросите “какво точно можете да поместите в мокрото помещение” и “с какъв бюджет разполагате”, ще намерите най-доброто решение за обзавеждане.

Като допълнителен критерий можете да вземете предвид броя на членовете на семейството, както и останалата квадратура на имота. В колкото по-компактен имот живеете, толкова по-голяма нужда от места за съхранение ще имате.

ЕМАКС – ние винаги сме на разположение за съвет и компетентно мнение по вашите индивидуални въпроси!

Как комплектите за баня улесняват обзавеждането на банята ви?

Изборът на шкафове за баня може да се окаже голямо предизвикателство, ако не се доверите на препоръките на професионалисти, или избирате различни по вид шкафчета поотделно, през определен период от време. Съветваме ви да обзавеждате наведнъж (при нанасяне в нов имоти или извършването на ремонтни дейности в мокрото помещение). Въпреки че, често, в последствие, осъзнаваме, че е останало едно малко кътче, което може да  се запълни с компактна мебел. Разбираемо е, но този процес може да ви затрудни и излезе по-скъпо, защото моделите в продуктовите каталози се изчерпват и променят. Може да ви се наложи да замените със сходен продукт или да направите запитване за изработка на мебели по поръчка.

В случая, ЕМАКС може винаги да отговори на нуждите ви, защото сме български производител. Стремим към максимално удовлетворение от всеки клиент – както при обслужването, така и приизработка на ПВЦ шкафове за баня, в желаните размери и модели.

Готовите комбинации от мебели предлагат лесно, бързо и оптимално решение за вашия дом! Нашият екип е обзавел хиляди бани в умело съчетание на стил, вкусови предпочитания и функционалност.

Не се колебайте, а изберете дискретен помощник в съхраненито на принадлежностите за баня, ако имате налично пространство!

С комплектите за баня:

 • Спестявате пари – пакетните оферти са по-изгодни
 • Спестявате време – намирате всичко едновременно
 • С готовото обзавеждане на мокрото помещение получавате стилна визия лесно, защото всички мебели са в една гама (като цвят, модел и орнаментика).

С комплектите за баня обзавеждането на банята ви може да изглежда като професионален проект на интериорен дизайнер, без много усилия!

Мебели за баня разпродажба – до изчерпване на количествата

Какво да очаквате от нас като производители на пвц мебели за баня?

 • Богат избор от модели на ПВЦ шкафчета за баня, съчетани в перфектния комплект
 • Гарантирана и бърза доставка до всяка точка на България
 • 100% устойчивост на влага и вода
 • Двугодишна гаранция
 • Възможност за смяна на цвета на наш готов продукт
 • Опция за поръчка на шкаф за баня по индивидуални размери – със срок на изпълнение на около 20 работни дни
 • Конкурентни цени
 • Коректност, професионализъм и приятен екип от специалисти

Устойчивост и красиви дизайни, които се допълват стилово и цветово – всичко това ще откриете в нашия продуктов каталог.

Ако живеете или сте близо до гр. Варна, посетете нашия магазин. В случай, че сте локализирани в друго населено място, ние работим с квалифицирани дистрибутори в цялата страна. Гарантираме Ви, че ако желаете да притежавате някои от нашите шкафчета за баня, ще намерим бърз и удобен начин да Ви ги доставим. Нашата мисия е да бъдем полезни и да удовлетворим напълно предпочитанията Ви!

При нас пазаруването е приятно, така че заповядайте на място, обадете се по телефона или направете запитване по имейл. Гарантираме Ви, че ще Ви обслужим по най-добрия начин, според Вашите индивидуални предпочитания!

Очакваме Ви!

Не се колебайте да ни потърсите – направете го още сега!