Комплекти за баня

Начало/Комплекти за баня

Тук можете да разгледате съчетани от нас комплекти за баня. Някои от тях се състоят от две части – долен и горен шкаф за баня или огледало. Други са от три части – добавили сме и колона за баня. Както ще се уверите всички наши мебели за баня са уникални и различни. За да Ви радват дълго, те са напълно водоустойчиви, защото са изработени от ПВЦ. Предложените тук комплекти можем да изработим и по Ваши размери и в различен цвят. Изпращаме с палетни пратки в цялата страна.

Вижте всички модели долни шкафове за баня  ⇒ТУК!


Комплекти за баня

Ние сме производители на ПВЦ мебели за баня. Предлагаме комплекти за баня в класически и изтънчен вид, за да удовлетворим всяко желание на нашите клиенти при обзавеждането на мокрото помещение.

Освен типичните мебели за баня – горен и долен шкаф с или без монтирана мивка, имаме много добри предложения за пвц колони за баня. Този тип шкаф колона за баня е силно предпочитан и търсен от клиентите. Затова можете да допълните перфектно останалите мебели с еднотипна или допълваща се PVC колона за баня.

Какви комплекти мебели за баня ще откриете при нас?

Нашите комплекти мебели за баня са подбрани с много вкус и изпиване на детайлите. При нас ще откриете съвсем изчистени модели долни и горни шкафове за баня, както и шкаф за баня тип колона. Препоръчително е всичко, което ще поместите в банята си, да бъде в един стил и модел, за да изглежда цялостно завършена.

ПВЦ комплекти за баня

Ние сме производители и изработваме пълна гама комплекти от шкафове за баня с високо качество на достъпни цени.

  • Мебели за баня комплект (горен шкаф, долен шкаф, колони)
  • Горен шкаф с огледало или без огледало
  • Долен шкаф с мивка или без мивка – мивката може да бъде сменена, ако предпочитате да бъде друг тип. Долните шкафове са два вида според начина на поставяне – с крачета или за захващане на стената
  • Колона за баня – колона за баня пвц е многофункционална мебел, както за по-големите, така и за малки бани. Моделите варират по размери – може да бъде избрана колона за баня по каталог и по индивидуална поръчка. Има много практични ъглови колони за бани, колона за баня с кош за пране и други. Подходящи са за съхранение на много различни принадлежности, които се използват в банята

Следим тенденциите в дизайна, за да предложим на нашите клиенти най-модерните и актуални модели и стилове. Предлагаме изработване на пвц шкафове за баня по поръчка, с възможност за промяна на цвета и размера. Всички модели комплекти мебели за баня са направени от PVC материал и са боядисани със специални полиуретанови бои.

Разполагат с допълнителни функционалности като механизъм за плавно затваряне. ПВЦ шкафовете за баня са с остри или заоблени върхове, с дървесни или други елементи за още по-изтънчен вид.

Частичен или пълен комплект за баня?

Какво означава това?

Частичен комплект за баня

Включва повече от един шкаф за баня, като например:

  • долен шкаф за баня, с или без мивка, и с огледало над него
  • вторият вариант е долен шкаф за баня, с или без мивка, с горен шкаф за баня – с или без огледални вратички
  • третият вариант е долен шкаф с колонен шкаф за баня и т.н.

Може да направите по-малък избор от продукти, но да ги съчетаете умело, според размерите на банята Ви. От този вид опция обикновено се възползват клиенти, които разполагат с по-нестандартни или твърде компактни бани, в които има възможност да се закачат или поставят на крачета повече от един шкаф.

Пълен комплект мебели за баня

Тази версията е ясна – цялостен дизайн от всички възможни мебели за баня – долен шкаф, горен шкаф и шкаф за баня тип колона. Това е най-доброто решение, но за съжаление е подходящо само за по-просторни бани.

При нас пазаруването е приятно, така че заповядайте на място, обадете се по телефона или направете запитване по имейл. Гарантираме Ви, че ще Ви обслужим по най-добрия начин, според Вашите индивидуални предпочитания!

Очакваме Ви!