Долни шкафове за баня   Горни шкафове за баня   Комплекти за баня

Най-търсената и дълго избирана мебел за баня е долен шкаф за баня. Решението може да бъде дълго, но перфектно пасващия шкаф на останалия интериор в мокрото помещение грабва от първия момент. Нужен е само един поглед, за да изречем думите “точно това търсех”. Точно в тях се крие истинското удовлетворение. Така и крайният дизайн почти винаги се получава перфектен. Затова всеки добър производител се стреми към изработка на актуални модели на ПВЦ мебели за баня, в синхрон с търсенето и иновациите, които навлизат на пазара.

3 топ предложения за долен шкаф за баня

Ако сте решили да преобразите старата си баня, или ви предстои реализиране на изцяло нов проект, то ще се сблъскате с търсенето на идеалните шкафове за баня. Най-важните критерии са размерите, външния вид, цветовете, вложените материали и цената. Едно перфектно предложение трябва да отговаря и на личните предпочитания на клиента.

Ето и три различни долни шкафове за баня, които ще отговорят на различни потребности и ще се впишат добре в банята или в общото помещение на баня с тоалетна.

Компактен долен шкаф за баня

шкафчета за баня

Компактните шкафове за баня обикновено са малки и са подходящи за мокри помещения с по-малка квадратура. Това обаче не означава, че техният дизайн е еднотипен – варира от класически бели долни шкафове с или без мивка, до ретро модели или модерен шкаф в различен нюанс.

Днес, повечето хора залагат на по-малки жилища, което означава и по-малки бани. За щастие, за този тип помещения са налични много добри предложения и интересни интериори, които се вписват чудесно, някои детайли правят илюзия за по-големи пространства, мебелите са практични и т.н. Обикновено компактните долни шкафове за баня са с правоъгълна форма, но могат да се намерят и по-атрактивни модели.

шкаф с мивка за баня

стенен шкаф за баня с мивка купа

мебели за баня варна

 

Ъглов долен шкаф за баня

ъглов шкаф за баня

Някои помещения разполагат с празно пространство, което може да се оползотвори много добре, ако се постави точния елемент. Такъв пример са ъгловите долни шкафове за баня. Те изпълняват своето предназначение на умивалник с място за съхранение и са изключително функционална мебел. В уебсайта на ЕМАКС ще намерите няколко ъглови шкафове за баня, като бихте могли да направите запитване и за изпълнение по поръчка.

Ъгловият долен шкаф е подходящ за бани с чупки, колони и други по-странни форми. Този вид долни шкафове обикновено се предлагат с включени мивки.

Голям и акцентиращ долен шкаф за баня

мебели баня пвц

Долен шкаф за баня по поръчка

Ако разполагате с голямо пространство в мокрото помещение, бихте могли да създадете един чудесен кът за релакс. Вие сте истински щастливци, че ще можете да поберете по-големи мебели за баня, повече на брой аксесоари и други допълнителни елементи. Едно добро предложение за долен шкаф за баня са типичните модели в по-тежък ретро, бароков или модерен стил. Ние можем да изработим за Вас всякакъв вид и стил, всякакъв размер долен шкаф за баня по поръчка.

Може да бъдете съвсем спокойни за добрия изглед на интериора, акцентирайки с мебелите. Някои орнаменти, дръжки и цветове изпъкват чудесно, ако се съчетаят умело. Освен това ще допринесат за едно завършена и впечатляваща визия в банята.

Обърнете по-сериозно внимание на мокрото помещението, което ще обзавеждате, за да изберете най-подходящия долен шкаф за баня. Усилията си заслужават, защото качествените и добре изглеждащи мебели ще ви спестят подмяна за поне 15 години напред.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ВСИЧКИ МОДЕЛИ ШКАФОВЕ ЗА БАНЯ ⇒ ТУК!


EMAX