мебели баня варна

Мебели за баня от ПВЦ – Варна

 

Ако търсите мебели за баня и се намирате в гр. Варна или околността, заповядайте лично при нас, за да ви помогнем с решението. Ние сме български производители на шкафове за баня от ПВЦ. Работим само с първокласни материали, които отговарят на критериите за здравина, издръжливост и дълъг живот. 

Имаме богата серия от готови модели шкафове за баня, които можете да разгледате в сайта ни www.emax.bg

Разгледайте моделите шкафове за баня ⇒ТУК!!!

Също така предлагаме изработка и по индивидуална поръчка.

Ситуирани сме в гр. Варна, бул. “Христо Смирненски” 173. Ако имате въпроси, които желаете да бъдат уточнени преди нашата среща, обадете се на телефон: 0888266070 или ни изпратете имейл на: emax.office@gmail.com

Заповядайте при нас на място – личният контакт с нашите клиенти води до най-добри резултати. 

мебели за баня варна

Мебели за баня Варна по поръчка – предлагаме вземане на размери на място

За разлика от по-далечните градове, където вземането на размери от наш служител е финансово неизгодно за малки поръчки, нашите клиенти от град Варна могат да се възползват от тази услуга. Предлагаме посещение на посочен от вас адрес и коректни измервания на пространството, където обмисляте да разположите желаните мебели за баня. 

мебели за баня по поръчка

Целта ни е да ви спестим притеснения и нерви, като същевременно желаем да улесним максимално процеса на обзавеждането на банята ви.

шкафове за баня Варна

Гарантираме бързо и безплатно вземане на размери, без допускане на грешки. Шкафът, който поръчате, ще пасне идеално в желаното кътче или вдлъбната ниша в мокрото ви помещение. 

мебели за баня варна

Ние сме на “крачка разстояние” от вас, така че не е необходимо да се натоварвате с тази задача. Потърсете ни и ние ще изпратим служител за вземане на размери възможно най-скоро. 

Работим по следните условия:

  • Изработката на шкаф за баня по поръчка е в рамките на 20 работни дни.
  • Работим с авансово и окончателно заплащане на цената при вземане на поръчката.
  • Предлагаме изработки само от PVC, боядисани с двукомпонентни полиуретанови лакове, което правят продуктите 100% водоустойчиви.
  • Предлагаме лично вземане и доставка до адрес.

ЕМАКС гр. Варна – гаранция за качествено производство и експертно мнение

Гарантираме, че производството на всички наши продукти преминава през  високотехнологичен процес, включващ няколко етапа. Залагаме на внимание и прецизност към всеки детайл, за да постигнем перфектни резултати. Целта ни е не само да проектираме и произведем желаните мебели за баня, но и да се погрижим за добрата визия, издръжливостта и функционалността им. 

Ние сме експерти в проектирането и производството на шкафове за баня и като такива можете да ни се доверите напълно. Препоръчваме ви да се възползвате от предимството, че офисът и производствения цех са локализирани в град Варна, и можем да се срещнем лично. 

Държим на пълен професионализъм и максимално улеснение за нашите клиенти. Очакваме само да заявите изискванията си, а ние ще се погрижим за всичко останало!

мебели за баня София

Разгледайте моделите шкафове за баня ⇒ТУК!!!