Долни шкафове за баня   Горни шкафове за баня   Комплекти за баня

Ако желаете да създадете “вечната баня”, то качествените мебели за баня са тези, които трябва да присъстват задължително в нея. Колкото по-сериозно подходите към тази задача, толкова по-доволни ще останете от инвестицията си в бъдеще. Вижте какво ви предлагат тези добри продукти.

качествени мебели за баня

Качествени мебели за баня – издръжливост и изтънчен външен вид

Надеждността във всеки един продукт, който закупувате, заслужава своята цена поради редица незаменими свойства. Не би могло да се говори са сходство между шкаф за баня от най-нисък клас и по-висок такъв. Издръжливостта и изтънчения вид не са за подценяване. 

Качествените мебели ще ви гарантират дълга експлоатация. Независимо от проекта на банята ви (дали ще поставите един или няколко шкафа), тяхната устойчивост на бива да се подценява. Подборът ви може да се сведе до следните най-поръчвани продукти:

Правилно решение не съществува – зависи от наличното пространство в мокрото помещение и личните ви предпочитания.

Относно външния вид, дори стандартните шкафчета за баня са красиви и привличащи окото, за разлика от нискокачествените модели. Качествените изработи на българските производители предлагат пълна гама от нюанси, форми и стилове, за да постигнат пълно удовлетворение на всеки клиент. Малко по-високата цена си заслужава, ако успеете да намерите мебелите за баня, за които винаги сте мечтали. 

Качествени PVC мебели  за баня

Шкафовете за баня от PVC са стилно и практично решение за всяко мокро помещение. Те са едни от най-издръжливите мебели на влага и вода, с достъпна цена и привлекателен външен вид. Качеството и PVC материала са синоними. 

Предимства на материала

За да се убедите във високото качеството на ПВЦ-то, ще наблегнем на неговите основни предимства:

  • Устойчивост при висока степен на влажност – приложими са за санитарни помещения, в които има лека влажност, както и за директно излагане на вода, но не непрекъснато. Продуктите са се доказали във времето със своята висока издръжливост.
  • Голямо разнообразие от модели и цветове – материалът позволява изработка на желания модел, стил (класически, ретро, с или без орнаменти и т.н.), форма и размери. Всяко изискване на клиента може да се постигне, ако се доверите на надежден производител, като ЕМАКС.
  • Лесна поддръжка – не изискват специални препарати и много усилия, почистват се само чрез забърсване с мека кърпа, за да не се надраска повърхността.
  • Достъпна цена – среден клас продукти, които притежават много добри характеристики. Цената е напълно оправдана.
  • Позволява се третиране на повърхността, което води до допълнителна удовлетвореност на клиента – шкафчетата от PVC могат да се изработят с гланцирана или матирана повърхност.

Заключение

В обобщение, бихме желали да ви посъветваме да бъдете внимателни при избора на шкафове за баня. Проучете добре пазара и заложете на възможно най-оптималното решение. Добрият продукт е равнозначен на добър дизайн, стил и добре подбрани материали. Мебелите за баня по поръчка са добра опция – гарантират качество и избор на желаните размери и визия. 

За качествени мебели за баня, винаги можете да разчитате на нас. ЕМАКС доверен партньор за реализиране на вашите индивидуални проекти. Предлагаме услугите си до всяка точка на България! 

РАЗГЛЕДАЙТЕ ВСИЧКИ МОДЕЛИ ШКАФОВЕ ЗА БАНЯ ⇒ ТУК!

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


EMAX