Долни шкафове за баня   Горни шкафове за баня   Комплекти за баня

Мислите за луксозни шкафове за баня? Защо не? За някои хора този избор е суета, но всъщност с подобна покупка банята ви ще придобие съвсем друг облик. Те не биха могли да се сравнят с класическите модели, а и банята е помещение, което се обзавежда веднъж.

Луксозни шкафове за баня ПВЦ

Как да разберете дали вашите ПВЦ мебели за баня са висококачествени и в класацията луксозни?

Ако заложите на луксозни шкафове за баня, то вероятно сте подготвени за по-висока цена. Онлайн пазаруването е чудесна опция за улеснение за проучването и търсенето, но проверката на качеството става по-трудна задача. За да сте сигурни, че цената отговаря на изискванията ви, трябва да се запознаете със следната информация:

Какъв е видът на цялостната конструкция

Вариантите са два:

  • Сглобени – напълно сглобените модели се тестват и сглобяват в процеса на производство, без значение дали са масови, или направени по поръчка. Те са проектирани така, че да могат да издържат на условията при транспортиране. Напълно сглобените обикновено са по-тежки и здрави от готовите за сглобяване шкафове. Ние, от ЕМАКС, предлагаме готови шкафове, с безупречна доставка както в рамките на град Варна, където сме позиционирани, така и до всеки друг град в страната.
  • Готови за сглобяване – Готовите за сглобяване шкафове за баня се доставят на отделни части, обикновено със схема за сглобяване. Качеството на тези модели шкафчета със сигурност не може да се каже, че е по-ниско, но сглобяването може да бъде трудно и отнема много време. И най-важното, което трябва да знаете за тези шкафове, е, че те най-вероятно не са от ПВЦ, а са от друг материал, който не е водоустойчив. ПВЦ мебелите обикновено се продават сглобени поради спецификата на тяхното производство.

Каква е конструкцията на чекмеджета

Долната част на моделите с чекмеджета трябва да са здраво изградени. Това е ключов фактор за издръжливост на по-голямо тегло (обем вещи в него). За нашите продукти, от стандартните в каталога ни, до поръчка на луксозни мебели за баня, гарантираме за качествено дъно на чекмеджетата.

Материалът на изработка

Изискванията към шкафчетата за баня са по-големи, от гледна точка на издръжливостта им на влага и вода. Нашите продукти са 100% устойчиви и почти вечни, защото са изработени от PVC и боядисани с полиуретанови бои. Желаем да ви предложим не само луксозна визия, но и високо качество и издръжливост.

Меки затварящи се панти

Луксозните шкафчета за баня, които предлагаме в ЕМАКС, са с плавно затварящи се механизми. Това е част от нашата практика на производство. Внедряваме подобна система на затваряне и на останалите стилове и класове PVC шкафове за баня (долни, горни шкафове и комплекти за баня). По този начин гарантираме за предотвратяване на случайни повреди и за увеличаване живота на мебелите за баня. Пантите, които използваме са неръждаеми.

Заслужава ли си да закупите шкафове за баня от висок клас и защо?

Вероятно е просто прищявка, а може би наистина мечтаете за създаването на луксозна визия в мокрото помещение? Без значение какъв е мотивът ви, подобна бъдеща инвестиция си заслужава.

Първо, за да сбъднете ваша малка мечта, и второ, за да се радвате дълги години на очарователна баня. Високият клас продукти за баня дава отражение и подчертава стила ви. По-евтиното винаги създава проблеми, честа подмяна и накрая разходите са почти същите.

Подарете на вас и вашето семейство разкош в големи дози!

РАЗГЛЕДАЙТЕ ВСИЧКИ МОДЕЛИ ШКАФОВЕ ЗА БАНЯ ⇒ ТУК!

 

 


EMAX